Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grane na hardzie ++ bez nasłuchiwania, prawda?

Zmęczenie materiału - zjawisko pękania materiału pod wpływem cyklicznie zmieniających się naprężeń. Obciążenia zmęczeniowe – są obciążeniami zmiennymi w czasie, typowymi obciążeniami dla różnorodnych części i podzespołów maszyn.

Opublikowano

Grane na hardzie ++ bez nasłuchiwania, prawda?

Na hardzie. Tylko tyle. Po co się męczyć? Mam się bawić gierką czy w(pipi)iać? :D

Gość ragus
Opublikowano

bZBdb9p.jpg

Już jedynka dawała radę jeżeli chodzi o oprawę, ale dwójka to już w ogóle kosmos. Lepsze oświetlenie, wspaniała animacja postaci, jeszcze bardziej żywe kolory które wręcz eksplodują z telewizora, ostre jak żyleta i w 60 fps. 

Szykuje się klasyk :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Bulb Boy, przygodówka w klimatach horroru. Grałem póki co chwilę, ale warto się zainteresować, zwłaszcza, że to pierwsza polska gra na switcha, zrobiona przez mały (dwuosobowy) krakowski team :)

Edytowane przez Rayos
  • Plusik 1
Opublikowano

point and click, ale sterowanie tylko i wyłącznie fizyczne, szkoda, że nie zapewnili sterowania dotykiem w mobilnym trybie :( Ale przyciskami steruje się wygodnie, ot, analogiem sterujemy postacią, jednym przyciskiem wykonujemy interakcje i zbieramy przedmioty, a triggerami/bumperami zmieniamy aktywny przedmiot. 

Nie ma w ogóle tekstu, postacie wydają niezrozumiałe dźwięki a ew. "dialogi" przedstawione są w formie chmurek z obrazkami. 

Sama gra podobno nie jest jakoś długa, przez weekend pewnie skończę, a w eShopie kosztuje bodaj 32 zł 

Opublikowano

oo to moze sie kiedys zainteresuje, na razie to czekam na podanie daty premiery Thimbleweed Park od samego Rona Gilberta na switcha bo obok Tima Schafera to guru gier przygodowych

Opublikowano

masz przeciez konsole na focie ;)

Ch.uj w łeb typowi, który wymyślił żeby granat rzucać przez potrząśniecie wiilota. Każde sterowanie w wersji wii jest do dupy. Da się grać normalnie bo jest opcja podłaczenia pada od GC, szkoda że sprzedałem :(

Opublikowano

Brodziaty zielarzu. Czy ja Cie obrazam? Chyba ze w Sosnowcu mieszkasz to wybacz.

No ja nie obrażam tylko nazywam po imieniu ludzi ktorzy mają problem w sterowaniu wiilotem :potter: