Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Brodziaty zielarzu. Czy ja Cie obrazam? Chyba ze w Sosnowcu mieszkasz to wybacz.

No ja nie obrażam tylko nazywam po imieniu ludzi ktorzy mają problem w sterowaniu wiilotem :potter:

Nie no, sterowanie jest spoko ale to zależy od gry. Po (pipi) zmuszać np w wyścigach na sterowanie ruchowe. Dałny to Ci tworcy, ktorzy nie dają chociażby możliwości wyboru. Po(pipi)a.ne to jest, co za problem zrobić opcje przypisywania akcji pod dowolne przyciski. Edytowane przez Bjały
  • Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Sterowanie jako takie jest ok. Mnie chodzi o sam fakt trzymania dwoch kontrolerow zamiast jednego. Po prostu mnie to wyprowadza z rownowagi. Ale forumek prawde Ci powie, bo jestem dalnem jesli mam inne zdanie. Ok.

Edytowane przez II KoBik II
Opublikowano

Jedyny problem jaki miałem z dwoma kontrolerami zamiast jednego był kabel, który je łączył. Switch to eliminuje i serio granie tak jak Japończyk z prezentacji Switcha:

clnOyJj.png

To jest jedna z najwygodniejszych opcji grania jakich do tej pory doświadczyłem.

Opublikowano

Sterowanie jako takie jest ok. Mnie chodzi o sam fakt trzymania dwoch kontrolerow zamiast jednego. Po prostu mnie to wyprowadza z rownowagi. Ale forumek prawde Ci powie, bo jestem dalnem jesli mam inne zdanie. Ok.

Próbowałeś skleić gruchę i wiilota taśmą?

Opublikowano (edytowane)

No i gdyby wszyscy się trzymali reguł z pierwszego posta to takie pytania nie byłyby konieczne :lapka: Ogólnie jak już nie podajecie tytułów to chociaż jakiś komentarz do tego screena, co nam z samej fotki :[ :[ to nie tablica korkowa

Edytowane przez c0r
  • Plusik 2
Opublikowano

Nie no ja grałem ale nie doszedłem do tego etapu bo mnie zmęczył ten tytuł. A że w wczesniejszych etapach nie było broni to sobie myślę łodafak, wyglada jak Uncharted jakieś z psycho klimatem heh (oo w takie to bym grał :banderas: )

Opublikowano

Takiego Crasha czy Symulator Bukowiny Tatrzańskiej każdy zna, to aż głupio byłoby podpisywać. Until Dawn niby każdy słyszał, ale "zagrać" w niego to podejrzewam większość kojarzy tylko trailery. 

Skończyłem 'Until Dawn' (na konsoli, bez Youtube), wyszło takie mocne 5/10. Lepiej niż ostatnie gierki od Telltale Games, ale i tak słabo/przeciętnie.

Gość mate5
Opublikowano

Nie no ja grałem ale nie doszedłem do tego etapu bo mnie zmęczył ten tytuł. A że w wczesniejszych etapach nie było broni to sobie myślę łodafak, wyglada jak Uncharted jakieś z psycho klimatem heh (oo w takie to bym grał :banderas: )

To samo pomyślałem, taki miks Uncharted i Evil Within to byłby sztosik.

Opublikowano

Polecam gierke naprawdę w pytke. Pierwsze 3 etapy nudne, trzeba się zaznajomić z bohaterami. Później już rollercoster emocjonalny. Serio kilkanaście razy podskoczylem ze strachu. Najgorsze jump scary. W szpitalu klimat jak silent Hill bez jaj. Sciagajcie grę póki jest w ps+ warto.

Opublikowano

Mi się to skojarzyło z Silent Hillem jakimś.

Nic dziwnego - skoro jest to ewidentne nawiązanie do perypetii Jamesa Sunderlanda. W Untilu jest naprawdę sporo takich smaczków - osobiście miałem niemałą frajdę, natykając się tu i ówdzie na odniesienia do klasyki horroru.

• Plusik 1