Opublikowano 17 lipca 20177 l i jak jest zaje.biscie czy O KU,RWA JA PIE.RDOLE LITWIN OSTATNI NA ZAWODACH
Opublikowano 21 lipca 20177 l L.A. Noire Bardzo pozytywne wrażenia po tych trzech godzinkach gry. Badanie miejsca zdarzenia, przeglądanie dowodów, przesłuchania, pościgi, jazda samochodem, strzelanie (choć te dwa ostatnie elementy akurat wątpliwej jakości), klimatyczne dialogi i cutscenki - na razie wszystko idealnie zbalansowane. Zobaczymy później jak wejdą jakieś poważniejsze sprawy i śledztwa, a nie opuszczone samochody xD. Jedyna niefajna rzecz to poruszanie się bohatera, jak wóz z węglem. W zamkniętych pomieszczeniach porusza się dosłownie jakby obijał się o ściany.
Opublikowano 21 lipca 20177 l To gierka Team Bondi, Rockstar tylko wydał, ale skojarzenie słuszne, choć tutaj sterowanie chyba jest jeszcze mniej responsywne niż w RDR czy GTA.
Opublikowano 21 lipca 20177 l Mistrzowskie Borderlands 2 w Kolekcji Przystojnego Dżeka WCHODŹCIE WE MNIE WY MIODNE SKURWYSYNY!!!
Opublikowano 28 lipca 20177 l Uwielbiam ta gre, za to czym jest i tym, ze mocno przypomina mi "Portal'a". Tak, The Witness. Edytowane 29 lipca 20177 l przez MEVEK
Opublikowano 30 lipca 20177 l Disgaea 5 Ależ petarda. Ostatnio tak dobrze bawiłem się przy tRPG na DSie podczas grania w FFTA2. Tutaj mam coś jeszcze lepszego, jakie to jest rozbudowane i jak ślicznie wyglada w 720p na małym ekranie
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Z racji urlopu jest więcej czasu na gierki. Fajnie tak pograć sobie więcej, podobnie jak za starych dobrych czasów. Świadek Tearaway. Pudlaki straszne z nich hunctwoty Until Edytowane 3 sierpnia 20177 l przez REZOK
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Łooo matko The Witness rzeczywiście jest takie brzydkie czy ten screen tak zakrzywia rzeczywistość?
Opublikowano 3 sierpnia 20177 l Problem nie leży w wyglądaniu. Dłuższa sesja bez aviomarinu owocuje rzygiem :/ Wtf ???