Opublikowano 6 sierpnia 20177 l Ile ty juz gierek nakupowales i pozaczynales to głowa mała, ja to jedna/MAX dwie gry na raz, innej opcji nie ma.
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Tak się powinno w to grać :D Edytowane 8 sierpnia 20177 l przez creatinfreak
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Nie mogę patrzeć na pysk bohaterki, wygląda jak Natalia Siwiec ;// Myślałem że tylko ja nie mogę zdzierżyć jej twarzy ale rozumiem, że potrzebowali postaci po której widać emocje na twarzy a nie żeby była pięknością, zresztą TN nigdy nie grzeszyli pięknymi postaciami.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Wydaje mi się, ze robią normalne postaci, własnie coś innego niż jakieś wydumane piękności i to akurat jest spoko.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l OK, postać nie musi być prima-sortem od razu, ale zwyczajnej w świecie drażni mnie jej chomiczo-dziecięcy, umalowany ryj.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Jak chcesz ładne dupy to sobie pograj w dead or alive albo poogladaj brazzersy. Fajnie, że nie robią z kobiet sexbomb jak kiedyś. Taka Aloy czy właśnie Senua wyglądają jak normalne dziewczyny.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Nie mogę patrzeć na pysk bohaterki, wygląda jak Natalia Siwiec ;//Myślałem że tylko ja nie mogę zdzierżyć jej twarzy ale rozumiem, że potrzebowali postaci po której widać emocje na twarzy a nie żeby była pięknością, zresztą TN nigdy nie grzeszyli pięknymi postaciami. A Nariko i Trip to co? Laska grająca Senue jest normalną pracownicą w NT i oprócz urody ma też olbrzymi talent aktorski.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Melina Juergens Nie wiem co z twarzą Senuii mi nie podchodzi: może to przez zęby? Grymasy lub makijaż? No coś jest nie tak.