Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Zagram, zagram. Jak będę miał jednocześnie czas, pieniądze i ochotę.
Opublikowano 10 sierpnia 20177 l Akurat TAG jest darmowy i działa na każdym taborecie. Edytowane 10 sierpnia 20177 l przez mate5
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l No tak tak. Chodziło o ten sam okres czasu zanim obydwie rzeczy dojdą do skutku.
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Spodziewalem sie, ze lekko przereklamowany ten produkt ale po W3 zaden RPg nie bedzie juz taki sam... Wlasnie ogrywam a Kiwami juz na dniach... mesjasz Edytowane 11 sierpnia 20177 l przez okens
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Strasznie brzydko wyglądają te fotki. Niczym z kompa z 2007 roku. Na mojej PS4 wygląda to o wiele lepiej.
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l jestem szczesliwie zacofany technologicznie i dla mnie to dzisiejszy szczyt mozliwosci
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l nawet nie komentuje EDIT: jeszcze dali mu za posta dwa plusy. Widac forumek w szczytowej formie... Edytowane 11 sierpnia 20177 l przez okens
Opublikowano 11 sierpnia 20177 l Dwa growe SZTOSY. Nieważne gdzie ogrywane, ważne że jest z nich radość. Plusik z automatu się należy. Kiwami faktycznie coraz bliżej.
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Gameplay guwno (momentami guwno nad guwnami jak rzucani włócznią, czy strzelanie ze skorpionaxd), ale możliwość obejrzenia starożytnego Rzymu bardzo ok.
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Ochhh od razu odpala mi się w głowie OST z tej gry jak widzę te shoty. Kocham ten castlevaniowy pixelart.