Opublikowano 12 sierpnia 20177 l Gears of War 4 - naczytałem się wiele narzekań odnośnie nowych girsów, ale szczerze jestem zaskoczony jak dobrze mi się to w gra. Najlepszy dowód na to, że dobry gameplay nigdy się nie starzeje. Nowi przeciwnicy i bronie wprowadzono książkowo. Są wystarczająco różni od znanych z trylogii, ale jednocześnie dobrze wpasowują się w gearsowy gameplay. Razi trochę infantylność nowych bohaterów (zwłaszcza jeśli porównać ich do starej ekipy) ale z czasem idzie ich polubić. Ogółem jest zaskakująco dobrze
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l poprzednia ekipa girsów to banda ch,uja przcież xD jak można jarac sie tymi pudzianami w kontekscie postaci czy fabuły, no prosze was
Opublikowano 12 sierpnia 20177 l przy wiadomej scenie z dwójki, wykręcałem głowę z żenady jak Regan w Egzorcyście
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l przeciez nikt sie nimi nie jara xD zwykle prostackie zolnierskie dobre mordy, ale w czasach gdzie kazda gra probowala probowala zglebiac psychike glownego bohatera to mozna bylo ich polubic za te jednowymiarowosc. jasne dwojka i trojka w paru momentach probowaly wejsc w ten temat nieco glebiej, ale wypadalo to zalosnie ze wzgledu na dysonas zreszta gry Edytowane 13 sierpnia 20177 l przez asax
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l przy wiadomej scenie z dwójki, wykręcałem głowę z żenady jak Regan w Egzorcyście ja płakałem
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Bohaterowie gearsów hoiowi? Jeszcze jak, ale nie da się ich nie lubić, tych blaszanych matołów.
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l poprzednia ekipa girsów to banda ch,uja przcież xD jak można jarac sie tymi pudzianami w kontekscie postaci czy fabuły, no prosze was ależ można, jak najbardziej jeszcze jak. już za samo prostactwo i wyrafinowane one linery. Duke Nukem byłby dumny. Cole <3
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l naprawde fajny klimat ma ten xcom i te miejscówki, do tego smaczki jak dłużej nie gramy to śledczy wyciąga zza pazuchy piersióweczke :3 nie rozumiem ocen w recenzjach, chyba ze byla zabugowana Edytowane 13 sierpnia 20177 l przez kermit
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Ale umawialiśmy się, że mają być zdjęcia ekranu, a nie screeny? Jeszcze za to nie warnujo?
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Rozi, w temacie tytułowym mate, tak napisał: Kolejny temat w graczpospolitej, jak ekscytujące. Wrzucamy screeny (lub zdjęcia ekranów telewizorów) tego w co aktualnie gramy, takie "w co aktualnie grasz" ale dla wszystkich platform i trzeba wstawić swój obrazek, ewentualnie z opisem. Proponuję taki schemat: Temat może być dla biednych użytkowników alternatywą dla zakupów growych, a także dla ludzi którzy też grają w gry, a nie tylko je kupują.
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Ten temat już dawno nie jest mój, tylko wszystkich. Róbcie co chcecie, mam wyje.bane. Edytowane 13 sierpnia 20177 l przez mate5
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l WRESZCIE nabrałem ochoty na granie w tego kolosa Persona®5 na PlayStation®4
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Z 2013 , sam żeś plusa dawał jak odpaliłem wind wakera na zdjęciu kiedyś
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Oj jakie to jest smaczne. Prawie 10 godzin natrzepane no i już widzę, że trzeba będzie 10x tyle włożyć. Japońców poyebało z tymi grami - yakuzy, persony, disgaje
Opublikowano 13 sierpnia 20177 l Kot ma głos dziecka.Ehh pograłoby się w łóżeczku jak w czwóreczkę na PSTrupie, byle do wtorku Edytowane 13 sierpnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l typy grają na jakiś guwnach o przekątnej długości stopy, a z mojego potwora 32 full hd się śmiali xd
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Ale umawialiśmy się, że mają być zdjęcia ekranu, a nie screeny? Jeszcze za to nie warnujo? Zdjęcia z telewizorami i wyciągniętymi owłosionymi nogami mają duszę, ale czasami to mi się trochę nie chce wyciągać aparatu, uploadować itd. kiedy robienie screenshotów z urządzenia jest teraz takie proste. No a zakładać osobny temat tylko dla screenów bez duszy to tak słabo.
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Ledwo żywy telefon z 2012 roku, dropboks i wiśta wio. Mi cyknęcie foteczki zajęło z wrzutą jakieś 20 sekund które mógłbym spożytkować inaczej, a jednak chciałem pokazać nóżkę.