Opublikowano 14 sierpnia 20177 l OK, ale założenie tego tematu to nie są przypadkiem screeny gier? W sensie fajnych miejscówek albo pięknej graficzki. Te Wasze nóżki są spoko, nawet masowane było, ale nijak ma się to do gier.
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l jesli uwazasz, ze te owlosione meskie kulafiksy na 2/3 kadru sa spoko to chlopaku zle jest z toba ja zyglem Edytowane 14 sierpnia 20177 l przez okens
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l powiedział zje,b który wrzucił coś takiego http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-764?do=findComment&comment=4035574 ja pier.dole
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l jesli uwazasz, ze te owlosione meskie kulafiksy na 2/3 kadru sa spoko to chlopaku zle jest z toba ja zyglem widzielismy twoja gołą dupe na orce i jakoś nikt nie rzygał @c0r jezu koszmary bede miał
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l to moj drogi forma krytyki na te pseudotla ktore swego czasu cieszyly sie tutaj taka popularnoscia swoja droga trzeba byc z(pipi)em, zeby latac po stronach sprzed moiesuiaca i tego szukac Edytowane 14 sierpnia 20177 l przez okens
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l jesli uwazasz, ze te owlosione meskie kulafiksy na 2/3 kadru sa spoko to chlopaku zle jest z toba ja zyglem Jest kliiiiimat
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Początkowo miałem mieszane uczucia ale im dłużej gram tym bardziej mi się podoba. Mimo że nie przepadam za takim pixel artem to ciężko odmówić tej grze stylu a design niektórych lokacji daje mocno radę.
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l powiedział zje,b który wrzucił coś takiego http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/page-764?do=findComment&comment=4035574 ja pier.dole Ale tej kiełbasy tam napchał.
Opublikowano 14 sierpnia 20177 l Chyba jednak wolę oglądać klasyczne screenshoty. Bez nóg, które nie mają palucha.
Opublikowano 15 sierpnia 20177 l Sonic Mania z włączonym filtrem "CRT sharp" Edytowane 15 sierpnia 20177 l przez ragus
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l typy grają na jakiś guwnach o przekątnej długości stopy, a z mojego potwora 32 full hd się śmiali xd No ragus trochę wpadł, za to ja dalej mam bekę a przekątna mojego TV to 50 Cali.
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l MP2: Echoes. Ależ muzyczka od poczatku gry, juz mi się podoba bardziej niż w "jedynce"