Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Powrót do przeszłości, co za S Z T O S (tactics ogre) Edytowane 16 sierpnia 20177 l przez Kinoji
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l jezu ile razy już ja się do tej gry przymierzałem. jak miałem vitę to nawet ją kupiłem na psn, ale nie odpaliłem xD
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Widzę, że zdjęcia ze stopą t r e n d u j ą.Tak Myślałem, że to okejka xDOkejka stopą xd Nie wiedziałem ze trzeba miec odstraszacze w tak wielu miejscach.Wolę za dużo niż za mało
Opublikowano 16 sierpnia 20177 l Nie wiedziałem ze trzeba miec odstraszacze w tak wielu miejscach. nie trzeba
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Myślałem, że to okejka xD A ja, ze figurka Matki Boskiej Edytowane 17 sierpnia 20177 l przez okens
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Nie wiedziałem ze trzeba miec odstraszacze w tak wielu miejscach. Trochę przesadził z tymi strachami, gdyż pojedynczy scarecrow obejmuje swoim zasięgiem taki teren: W ogóle dziwny sposób ułożenia grządek masz.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l tez o tym pomyslalem, ale z drugiej strony gdzie tu wydajnosc? Dobre moze na poczatku, pozniej bedzie sciskal wszystko az milo
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Jak mi się raz wrona w(pipi)ała na grządkę jak miałem tylko jednego stracha to stwierdziłem "nie ma huja to wojna i wy ją przegracie wstrętne ptaszyska" Na razie mi wygodnie z grządkami, robię hajs na roślinkach i dalej w nie inwestuję. Narzędzia na razie nie upgrejdowane.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Później będziesz mógł zmontować automatyczne nawadnianie i wygodnie będzie ci ułożyć te grządki w kwadraty 3x3 z jednym pustym polem na spryskiwacze.
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Wróciłem do RDR, przy okazji wykupując w końcu Undead Nightmare w którego nigdy jeszcze nie grałem. Mimo nieco drewnianego strzelania i sterowania postacią gra nadal robi i przede wszystkim - ponownie wciąga. Tylko ten Meksyk jakiś taki nudny Edytowane 17 sierpnia 20177 l przez Hum
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Wróciłem do RDR, przy okazji wykupując w końcu Undead Nightmare w którego nigdy jeszcze nie grałem. Mimo nieco drewnianego strzelania i sterowania postacią gra nadal robi i przede wszystkim - ponownie wciąga. drewniane strzelanie? od 7 lat nie powstała gra z lepiej wykonanym strzelaniem
Opublikowano 17 sierpnia 20177 l Dla mnie jest właśnie drewniane - proste, z durnym AI przeciwników i postacią bohatera, którym porusza się jak workiem ziemniaków. Edytowane 17 sierpnia 20177 l przez Hum
Opublikowano 18 sierpnia 20177 l Już miałem dawać plusa i dać pozytywny komentarz ale no musiał obnażyć tego paliczka +18 ; (