Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 664,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

boURcub.jpg

To jest gra cudowna. A dopiero gram godzinę. Duet szkieletorów XD

Opublikowano

Undertale? Sztos, zazdroszczę że grasz po raz pierwszy. Ciekawi mnie jak gra wypadła na vite/ps4, czekam na boxa :)

Opublikowano

W tej grze nie ma AA?

Gram jak wieśniak na zwykłej PS4. Na Pro lepiej to wygląda i wszystko jest ostrzejsze z tego co widziałem, o PC nie wspominając.
Opublikowano

To ten słynny Radom? 

Edytowane przez Cedric

Opublikowano

ob3hL9O.jpg

King of Fighters '96. JEST KLIIIIMAT.

Do kupienia:

- Kabel RGB

- Lepszy ziemniak do robienia fot.

Opublikowano

ale PRZEWÓD, jak od agregatu

Opublikowano

20988826_206478613221638_357446191762424

:banderola:

Jak to wygląda :O

Opublikowano

Oj Chmura, narobiłes mi chęci na tego Wario. Leży i czeka w kolejce od kilku lat, nie spodziewam się sztosu, ale bardzo lubiłem tego bohatera. Ulubiona część? Czwórka na GBA.

Tymczasem u mnie:

Opublikowano

Mogliby coś ma switcha wydać z Wario albo Waluigi, a nie ciągle tylko Marian w roli głównej.

Opublikowano

To wideo :fsg:

Oj Chmura, narobiłes mi chęci na tego Wario. Leży i czeka w kolejce od kilku lat, nie spodziewam się sztosu, ale bardzo lubiłem tego bohatera. Ulubiona część? Czwórka na GBA.

Kiedyś jak jeszcze piraciłem to napaliłem się strasznie na tę gierkę, bo uwielbiałem Wario Landy, a jeszcze młody i głupi byłem i myślałem wtedy, że 3D gierki takie zayebiste. Oczywiście odpaliłem raz jak wypaliłem DVD-R i tyle było XD Sztosa na poziomie Wario Landów oczywiście nie ma, ale jest mocno przyjemny platformer z połowicznie otwartymi levelami. Chłód za oknem, CRT odpalone, po mieszkaniu roznosi się zapach ciasta pieczonego przez moją kobitkę, no nie powiem, poczułem się trochę jak w święta :banderas:

Opublikowano

Uncharted: Zaginione Dziedzictwo?

Tak

Opublikowano

1r2wkXO_d.jpg?maxwidth=640&shape=thumb&f

Wyborny remake, zazdroszczę wszystkim którzy w ogóle w jedynkę nie grali

Opublikowano

Serio tak dobre?

Opublikowano

ja zamówiłem z base.com i gierki nie ma, teraz nie wiem czy znowu ci je,bani w dupę kurierzy jadą przez kazachstan do mnie czy co ;/

a gierka dobra, tylko martwi mnie, że jak się zacznie od jedynki z mechanikami i wyglądem godnymi 2017 roku, to potem taka 3 na przykład będzie ciężka do ogarnięcia. No, ale może to tylko moje zboczenie gdzie muszę wcześniejsze części gierki ograć przed nowszymi w wielu przypadkach.

Opublikowano

No, ale może to tylko moje zboczenie gdzie muszę wcześniejsze części gierki ograć przed nowszymi w wielu przypadkach.

Mam tak samo kruku :lapka:

Opublikowano

Serio tak dobre?

Specyficzne ale dobre jak chleb. Pytasz jako noob i nie grałeś w żadną?

Opublikowano

Dokładnie, nie grałem nawet 5 sekund w żadną.