Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6z8e8hG.jpg

Ogrywam właśnie Everybody's Golf. Dopiero początek przygody, ale już gram meczyki online i w singlu mniej więcej równomiernie. No i trafiłem na pojedynek z npc-em, gdzie muszę używać auto impactu, którego nie cierpię bo jest randomowy. Od samego początku przygód z EG używam wyłącznie manual impact (kto gra w EG ten wie o co kaman). Ale ogólnie gierka sztosik, miód aż cieknie, multiplayer rewelka choć od czasu do czasu gra potrafi wykopać z free roomu (zapewne wina neta bo mam dość kiepski).

Btw. sorry za lekki (pipi)nik wokoło szklanego stoliczka, ale naprawdę nie mam gdzie z tyłu poupychać tych kabli. :P

Opublikowano (edytowane)

Kiedyś już przeszedłem i nie podobało mi się, o wiele gorsza niż jedynka, ale jako że mam wersję z dodatkami to sprawdź ekeszcze raz po 10 latach.

B8e2b6yh.jpg

za każdym razem jak ktoś wspomina o Half-life 2 to spędzam wieczór przy soundtracku

jezu co za miód

Edytowane przez MaZZeo
  • Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

O jenyśku. jakie to je fajne. Kiedy 3? :yao:

The Talos Princi.ple trochę zaspokaja głoda na takie gierki. Jeżeli ktoś nie grał to polecam. Fabuła i zakończenie nieźle dają po bani. :lapka:

Edytowane przez ireniqs
Gość mastafaker
Opublikowano (edytowane)

Chora cena ale nadrabia fajna obsługa i grafika.

WP_20170902_23_23_17_Pro.jpg

Edytowane przez mastafaker
  • Plusik 4
Opublikowano (edytowane)

Co ciekawe, niezauważalne - tyle że o ile w kiblu mogę komfortowo grać, tak w sypialni na innym piętrze już jest sieczka na ekranie, ale to kwestia kiepskiego sygnału wifi (nie korzystam z repeaterów i sieć idzie z jednego routera).

Najlepsze jest to, że obecnie można komfortowo grać na swojej plejce siedząc nawet w innym mieście. Trzeba tylko mieć dość dobre łącze i wpiąć konsolę oraz piecyk po kablu. Nie próbowałem jeszcze dynamicznych gier, w których każda klatka się liczy, ale do jRPG jak znalazł.

Potrzebujesz tylko PC, dobrego łącza i pada PS4 wpiętego kablem USB do PC.

Edytowane przez ping