Opublikowano 11 września 20177 l Dla mnie jedynka na ps3 i ta część na vitę bardzo w porządku, za to dwójka i trójka tragedia Czytasz moje mysli? Bardziej nie moge sie zgodzic
Opublikowano 12 września 20177 l Rozpocząłem niedawno przygodę z Persona 5 dopiero na samym początku, chciałem się pochwalić i nacisnąć share a tu Atlus mi zablokował cala grę, hah, nie pozwolę se na takie rzeczy, jak chce zrobić screenshot to będzie, proszę
Opublikowano 12 września 20177 l To jakiś sequel Spelunky? Bo wygląda inaczej niż zapamiętałem.To jest ostatni etap gry, może nie doszedłes do niego. ;)
Opublikowano 12 września 20177 l To jakiś sequel Spelunky? Bo wygląda inaczej niż zapamiętałem.To jest ostatni etap gry, może nie doszedłes do niego. ;) Wydaję mi się że pingowi chodzi o oryginalną, darmową jeszcze wersje Spelunky tak swoją drogą to bardzo lubiłem w tej klasycznej wersji ten surowszy styl graficzny(który potęgował uczucie zaszczucia) i świetną muzykę (naprawdę polecam posłuchać, znacznie lepsza od tej melodyjki z nowej wersji)
Opublikowano 12 września 20177 l Czy ja wiem, ost z nowszej wersji mistrzostwo świata. Poza tym w spelunky hd są nuty z og spelunky, losowo się zalaczaja.
Opublikowano 12 września 20177 l Poza tym w spelunky hd są nuty z og spelunky, losowo się zalaczaja. ooo o tym nie wiedziałem. Mimo kilkudziesięciu godzin przegranych na Vicie, chyba nigdy ich nie słyszałem
Opublikowano 12 września 20177 l Ano są. :) szkoda tylko że wersja na vite jest słabo zoptymalizowana. Złote miasto czy inne bonusowe etapy to jest 20 klatek.
Opublikowano 12 września 20177 l jakoś nigdy się w spelunky wkręcić nie mogłem, nie mogę pojąć uroku tej gierki :( ale szanuję XM., wiem, że dojście od startu do finiszu to niezły wyczyn w tej gierce. Chyba, że korzystasz ze skrótów
Opublikowano 12 września 20177 l Grałem w obie i dla mnie Spelunky HD to najlepsza gra w cyfrze - zabiłbym 3 osoby za wydanie pudełkowe :)
Opublikowano 12 września 20177 l jakoś nigdy się w spelunky wkręcić nie mogłem, nie mogę pojąć uroku tej gierki :( ale szanuję XM., wiem, że dojście od startu do finiszu to niezły wyczyn w tej gierce. Chyba, że korzystasz ze skrótów Ze skrótami jest ciężej niż od początku. Nie ma szans na dobre itemy i dojście do piekła.
Opublikowano 13 września 20177 l jakbym wiedział, że moj padzior przysłuży się do grania w nielegalne romy na złamanym GOTY sprzęcie Nintendo, to ... wystawiłbym go za 3x drożej