Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Featured Replies

Opublikowano

Dla mnie jedynka na ps3 i ta część na vitę bardzo w porządku, za to dwójka i trójka tragedia

Czytasz moje mysli? Bardziej nie moge sie zgodzic

• Odpowiedzi 7,4 tys.
  • Wyświetleń 665,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• <3

• Znowu odkrywam Wiesława po wątku fabularnym, czas na sub-questy. DSR: 3200x1800, Tekstury 4K i do tego phoenix lighitng mod. W ruchu wygląda to fenomenalnie.

• Horizon: Zero Dawn ♥       

Opublikowano

Przed snem najlepszy indyczek ever.

LKWEUaPh.jpg

Opublikowano

To jakiś sequel Spelunky? Bo wygląda inaczej niż zapamiętałem.

Opublikowano

Rozpocząłem niedawno przygodę z Persona 5 :banderas:

dopiero na samym początku, chciałem się pochwalić i nacisnąć share a tu Atlus mi zablokował cala grę, hah, nie pozwolę se na takie rzeczy, jak chce zrobić screenshot to będzie, proszę 

49VZSYc.jpg

Opublikowano

To jest ostatni etap gry, może nie doszedłes do niego. ;)
Opublikowano

To jest ostatni etap gry, może nie doszedłes do niego. ;)

Wydaję mi się że pingowi chodzi o oryginalną, darmową jeszcze wersje Spelunky

Spelunky.jpg

tak swoją drogą to bardzo lubiłem w tej klasycznej wersji ten surowszy styl graficzny(który potęgował uczucie zaszczucia) i świetną muzykę (naprawdę polecam posłuchać, znacznie lepsza od tej melodyjki z nowej wersji)

Opublikowano

Czy ja wiem, ost z nowszej wersji mistrzostwo świata. Poza tym w spelunky hd są nuty z og spelunky, losowo się zalaczaja.

Opublikowano

Poza tym w spelunky hd są nuty z og spelunky, losowo się zalaczaja.

ooo o tym nie wiedziałem. Mimo kilkudziesięciu godzin przegranych na Vicie, chyba nigdy ich nie słyszałem 

Opublikowano

Ano są. :) szkoda tylko że wersja na vite jest słabo zoptymalizowana. Złote miasto czy inne bonusowe etapy to jest 20 klatek.

Opublikowano

jakoś nigdy się w spelunky wkręcić nie mogłem, nie mogę pojąć uroku tej gierki :( ale szanuję XM., wiem, że dojście od startu do finiszu to niezły wyczyn w tej gierce. Chyba, że korzystasz ze skrótów :yao: 

Opublikowano

Grałem w obie i dla mnie Spelunky HD to najlepsza gra w cyfrze - zabiłbym 3 osoby za wydanie pudełkowe :)

Opublikowano

jakoś nigdy się w spelunky wkręcić nie mogłem, nie mogę pojąć uroku tej gierki :( ale szanuję XM., wiem, że dojście od startu do finiszu to niezły wyczyn w tej gierce. Chyba, że korzystasz ze skrótów :yao:

Ze skrótami jest ciężej niż od początku. Nie ma szans na dobre itemy i dojście do piekła.
Opublikowano

jakbym wiedział, że moj padzior przysłuży się do grania w nielegalne romy na złamanym GOTY sprzęcie Nintendo, to ...

wystawiłbym go za 3x drożej :kaz: 

Opublikowano

Ten Photobooth to za(pipi)ista opcja w tym War of the Chosen. 

Poster_002.png
Poster_003.png
Poster_004.png
Opublikowano

3w3mOCyh.jpg

Jazda!

Opublikowano

Wam też nie ładuje fotki kermita?

Opublikowano

Ładuje.