Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Po świetnym Falloucie czułem niedosyt i zamiast zabrać się za dwójkę postanowiłem sprawdzić Underrail. Babuszka jakie to DOBRE, takie połączenie klasycznych Fallout z immersive sim jak Deus Ex/System Shock. W skrócie mamy świat podzielony na sekcje jak w falloutach, robimy misje dla swoich jak i poboczne dla innych npc jak wykonamy te zadania zależy wyłącznie od nas. Możliwości rozwoju postaci, specjalizacji, perek jest multum do tego dochodzi rozwinięty crafting. Handel jest trudny bo npc nie kupią byle barachła tylko konkretne graty. Trochę popykałem w to i jestem zachwycony. W Borderlalala na razie czekam na znajomego żeby popykać w weekendy. Kiedyś grałem w podstawkę na ps3 i dlc z zombie reszta contentu jest dla mnie świeża. Zabawa z FOVem tutaj to jakaś porażka :/ King's Field 3 w zasadzie męcze już od 2 lat i jeszcze nie ukończyłem. Nie wiem co myśleć o tej części, o ile dwójka była wspaniała, jedynka taka se a Shadow Tower ok tak tutaj poczułem lekkie zmęczenie materiału. Poziomy jak to KF zapchane są cudami i dziwami a bez poradników po sieci za cholerę bym nie wpadł na wszelakie secretsy za ścianami, które jednak są dużą częścią gry i słabo jest je olać. Nie mogę się doczekać jak już wjadą części z PS2 na stół, jakoś pewnie w 2025 xd 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Underrail? Kiedyś ta gra za mną chodziła. Całkiem możliwe że ją nawet mam. Będę musiał kiedyś sprawdzić (taaaa jasne xd). Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mate5 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 a Shadow Tower ok Szanuję za ukończenie. Ja nie byłem w stanie, musze sobie kiedyś obejrzeć let's play / longplay z tej gry. :( Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Dr Czeko grajcie sobie w Borderlandsy 2. Jedynka jest nudna bardzo, w dwójce formułę dopieścili na każdy możliwy sposób chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 (edytowane) @Ireniqs Gra jest całkiem trudna, tym bardziej jak się nie ma pomysłu na postać. Ja biegam asasynem, kryje się w cieniu, atakuje nożem i minami xd Fajne jest to, że można w wielu sytuacjach olać walkę i zbierać oddities co też daje expa, prawie jak w tormencie. @mate Poza początkiem i paroma poziomami nie było tak źle, ogólnie dziwnie wyważona gra ale miło wspominam. @kruk Burdel2 też będzie :D Jedynkę kiedyś kończyłem solo i dobrze się bawiłem. Edytowane 12 października 2017 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Tez gralem kiedys sporo w jedynke i bawilem sie swietnie, zwlaszcza DLC fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 BTW te B2 jakbyście szukali trzeciego do ekipy to , uwielbiam tą grę Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Oj tak Borderlandsy też lofciam. Muszę kiedyś sobie zakupić na PS4 te dwie części w pakiecie. Samemu trochę lipa grać, ale może ktoś się znajdzie do grania? Dość często są w promo, zresztą nawet na płytkach za śmieszne pieniądze do zdobycia, a zabawy co nie miara. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 (edytowane) Oj borderlandsy nawet solo z odpowiednią wczuwką można śmiało pograć. Ja przeszedłem snajperem sam całość i świetnie się bawiłem, nawet zacząłem drugi playtrough ta sama postacią żeby podbić level dla achików. Jedna z moich ulubionych gier na x360. B2 zaczynałem kilka razy i jakoś dziwnie nie mogę się wkręcić. Może w ekipie, jakby co to jestem chętny na coop na PC lub ps4 ;) Edytowane 12 października 2017 przez kes Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 PS4 czy PC, dawajcie znać i rzucam wszystko :D. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Ja tez wieczorkiem moglbym w B2 na PC pocisnac, ale tak od 22-23, chyba ze wtedy spicie Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 Ojjjjj Czeko, ale klimatem zajechałeś. Też bym pograł w Borderlandsy z dobrą ekipą na komputerze osobistym, ale musiałbym najpierw HEADSET kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 12 października 2017 Udostępnij Opublikowano 12 października 2017 W sumie na Bundle jest za grosze to bardziej mi opłaca się na kompie #dr.cebula ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 (edytowane) Wizualnie doopy nie urywa ten nowy Mordziaty Zobaczymy, czy mikrotransakcje dadzą się we znaki. Za grę nie zapłaciłem ani złotówki, więc proszę nie minusować... :) Dzis wyszedl trainer na PC, który daje nieskonczona ilosc loot boxów wiec mikrotransakcje to nie problem Edytowane 13 października 2017 przez Velius 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 PC zabawieniem branży Borderlands samemu to bym się zesr,ał z nudów za dużo bezcelowego biegania, ale z ekipą? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 13 października 2017 Udostępnij Opublikowano 13 października 2017 Nie ma to jak DC. Tutaj to jest jakis hardcore. Bez kielni nie ma, co podchodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Powoli zbliżamy się do zamknięcia historii. Bardzo miły powrót po latach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 Najlepsza gra ever po raz 30sty któryś na którejś tam z kolei konsoli: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 w lipcu przeszedłem 3 razy i ten post sprawił że mam ochotę na czwarty xD Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 14 października 2017 Udostępnij Opublikowano 14 października 2017 ja na 25-ty na trzecim sprzęcie Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Strasznie mi ostatnio odyebało(innaczej tego nazwać nie potrafię) na punkcie starych dobrych poków. I nabiłem jakieś chore ilości godzin w pokemmo(obecnie połączenie fire red oraz emerald a na dniach dochodzi region z black(nds) wraz z fabułą) przez co zastanawiam się czy nie brać ponownie 3ds by ograć nowsze odsłony. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 Ahahaha re4 na PS4 wygląda gorzej niż wersja na gc. Ja je.bje xD zaraz wrzucę filmik jak wygląda któryś tam remaster gry podczas burzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 3:50 wersja na gc 2005 rok 2016 wersja na PS4. Oświetlenie na poziomie PS2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 622 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 No trochę słabo. Ale z drugiej strony, przecież to Capcom w pigułce: nie ma co się przykładać do roboty, ważne, że gra się ukaże na każdą możliwą generację konsol. Na PS5 i kolejnego Xboxa też pewnie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 987 Opublikowano 15 października 2017 Udostępnij Opublikowano 15 października 2017 (edytowane) Swego czasu było głośno o tym remasterze RE4, że wygląda jak kupa na PS4, wszystkie tekstury olali, nic konkretnego nie ruszali odnośnie grafiki, a tylko podbita rozdzielczość i parę pierdół. Edytowane 15 października 2017 przez Faka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi