Rayos 3 170 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Jak ja dawno takim starym pociągiem nie jechałem Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Jak ja dawno takim starym pociągiem nie jechałem ° Podróżowanie pociągiem? Można. I ten darmowy internet w cenie biletu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 (edytowane) Pora zacząć mordowanie Edytowane 27 października 2017 przez Hum 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 JAZDA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 27 października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 października 2017 Przegrałem w tę grę dziesiątki godzin, a takiego śladu to ja nie widziałem. Swoją drogą nie wyobrażam sobie F1+F2 nie po polsku - takie były pierwsze wersje moich gier i pomimo że wolę jednak ogrywać wszystko w oryginale, tak tutaj robiłem zawsze wyjątek przy okazji odświeżania sobie serii. Klimat. Ja nawet pamiętam niektóre teksty, jak choćby kultowe: "strzeliłem mu prosto w oko!" Za to nie pamiętam, co było wczoraj na obiad:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Mario 2d w Mario 3d w stroju jaskiniowca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Zwykly Mario Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Screenow nie mozna robic na switchu czy o (pipi) chodzi z tymi fotkami? I gdzie sutki mario? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Velius 5 698 Opublikowano 28 października 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Screeny to se moge w internecie poogladac, a tu mam prawdziwe zdjecia prawdziwych graczy i ich prawdziwe zycie. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Równe 20 lat marki in 2017 >cały czas turowe walki, handel i eksploracja są znakomite >cały czas klimat i muzyka są perfekcyjne >cały czas wypjerdala mnie do widnowsa przy każdej dłuższej sesji xdddd O matko, właśnie pobrałem 2 z goga. Jedynka też super ale w 2 można grać po zakończeniu historii i jest więcej wszystkiego. Znacie księdza który daje nam po zniszczeniu Enclave poradnik do Fallouta 2? Skończyłem drugą część kilka razy za każdym razem inne wybory i postać. Cudna gierka. Jedynka też super jednak nie skończyłem jej tyle razy co 2. W jedynce denerwował mnie też licznik czasu chociaż on sam w sobie jakoś specjalnie nas nie goni i można go wydłużyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Jedynka miała taki problem, że spory jej content albo nie znalazł się w grze albo jest zbugowany (quest ze znalezieniem szpiega, endingi np). Są mody jak Fallout Fixt które sporo rzeczy naprawia ale niestety brak spolszczenia. A teraz sobie przypomniałem że jest jeszcze F 1.5 Ressurection muszę to kiedyś obadać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Przegrałem w tę grę dziesiątki godzin, a takiego śladu to ja nie widziałem. Swoją drogą nie wyobrażam sobie F1+F2 nie po polsku - takie były pierwsze wersje moich gier i pomimo że wolę jednak ogrywać wszystko w oryginale, tak tutaj robiłem zawsze wyjątek przy okazji odświeżania sobie serii. Klimat. Ja nawet pamiętam niektóre teksty, jak choćby kultowe:"strzeliłem mu prosto w oko!" Za to nie pamiętam, co było wczoraj na obiad:/ Tez gralem w polska wersje i nie wyobrazam sobie innej. Brachol mowil, ze to bylo jakies nieoficjalne tlumaczenie i niezle teksty czasem wyskakiwaly xD strzelam gosciowi w glowe a ten "Moje zęby!" xD grajac jako nastolatek jaralem sie tymi tekstami i wczowka byla taka, ze na serio myslalem, ze przeciwnik stracil zeby od tegl strzalu xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 28 października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 października 2017 Ech do tej pory pamiętam, jak kupiłem w Pogorii w Dąbrowie Górniczej tę kolekcję Falloutów i na drugi dzień autobus nie przyjechał (była zima). Calutki dzień grałem w pierwszego Fallouta. I zawsze nie wyrabiałem się z dostarczeniem chipu :( Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 29 października 2017 Udostępnij Opublikowano 29 października 2017 Mnie w jedynce np. zawsze w(pipi)iał subquest z doktorem Morbidem i Iguana Bobem. Inna opcja niż zabicie nie wchodzi w grę, a w drugim przypadku nawet działanie w samoobronie spotka się z atakiem miejscowej policji. Całe szczęście że opcja steal i podłożenie do kieszeni bomby zawsze nie pozostawia żadnych śladów. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 I tego mi właśnie brakuje w nowych falloutach - pierwsze dwie części = na maxa wczuwka, pełna immersja, zawsze ostrożnie podejmowałem decyzje. Od trójki to już tylko pifpafy na silniku obliviona/skyrima. Nie mówię, że złe, ale to już nie to samo - powinno nazywać się inaczej. Fallouty dla mnie to tylko jedynka i dwójka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 Screenow nie mozna robic na switchu czy o (pipi) chodzi z tymi fotkami? I gdzie sutki mario? zdjecia ekranu sa lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 039 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 I tego mi właśnie brakuje w nowych falloutach - pierwsze dwie części = na maxa wczuwka, pełna immersja, zawsze ostrożnie podejmowałem decyzje. Od trójki to już tylko pifpafy na silniku obliviona/skyrima. Nie mówię, że złe, ale to już nie to samo - powinno nazywać się inaczej. Fallouty dla mnie to tylko jedynka i dwójka.Nowy, czy stary fallout, jednego im odmówić nie można: klimatu. Takie true postapo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 366 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 No jeżeli pominiesz 4 to wszytko się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 (edytowane) W końcu ograne. Dość ciekawa przygoda, jak i wybory moralne, ale niestety żaden z tego horror, dreszczowiec. Edytowane 30 października 2017 przez MEVEK 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 Powoli zaczynamy przygodę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 Czy robiłeś to przy pomocy pada który pieści twoja dusze ? Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 Przy pomocy telefonu ;p ale pad w drugiej lapie ;d 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 30 października 2017 Udostępnij Opublikowano 30 października 2017 ładny ten Origins. Trzeba będzie kupić dla widoczków i klimatu starożytnego Egiptu jak stanieje do jakiś 70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 31 października 2017 Udostępnij Opublikowano 31 października 2017 (edytowane) Jezusku jaki w tej grze jest klimat. Zdecydowanie najlepszy assassin w jakiego w życiu grałem Jacyś fani cd-action? Edytowane 31 października 2017 przez kacprzak1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi