Skocz do zawartości

Wrzuć screena

Gość mate5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

U mnie dzisiaj takie cuda na kiju.

Forza Horizon 3 na Wii U:

RTLMDCl.jpg

Spoiler

I Zeldunia na Wii U:

QeM1Qo9.jpg

Edytowane przez ireniqs
  • Plusik 2
Opublikowano

@ireniqsUwielbiam tą Zeldę, a to za sprawą Midny, która robi tam niesamowitą robotę i nadaje tej części niesamowity klimat, z resztą ta część jest wybitna dzięki tej postaci i naprawdę pozostaje w pamięci nawet po latach, ufff aż chyba odpalę sobie zaraz narobiłeś smaka. 

• Plusik 1
Opublikowano

@nadol90Śmieszna sprawa bo ja pierwszy raz gram, ale jest tak jak mówisz. Midna to świetna postać, klimacik niezły, a gra wsysa niesamowicie. Chciałem ograć tę część przed Breath of the Wild, więc zabrałem się za granie i jakoś tak już 10h nabite jest.

Opublikowano

Nie jestem pewny czy to ta sama miejscowa ale jak zobaczyłem coś podobnego w assassinie to przypatrywałem się gdzie oni to dotaszczą i co z tym zrobią ;p stałem tak z 5 min aż doszli do jakiegoś drewnianego rusztowania i się rozeszli bo zapewne zaczął się fajrant ;p

• Plusik 1
Opublikowano

Jakiś czas temu przechodziłem ponownie :fsg:  Z kolei za  jakiś czas zabiorę się za resztę. Nie pierwszy raz oczywiście. Rewelacyjna seria. :banderas:

Opublikowano (edytowane)

5ynUdDc.jpg

Ogarnąłem jak zmappować przyciski z Pro Controllera na macbooku, podpiąłem lapka pod tivika i jest młynnnnnn w kupehad

Edytowane przez ragus
Opublikowano

fdd71e38ce56ef8e5886246c10ebe633.jpg

Jakie to jest dobre. Sąsiedzi wczoraj byli, pograliśmy trochę i dzisiaj sobie dalej cisnę. Ale to musiał być ogień w 1994 roku w coś takiego grać, ja pier,dolę. Aż bym chciał się przenieść w tamte czasy i poczuć to, co czuli wtedy ludzie ogrywając takie dzieła. Z drugiej strony jak sie spier,dolę w przepaść i mogę sobie fśśśt zrobić szybko rewind, żeby poprawić swój błąd niczym brudny każul którym jestem to jestem wdzięczny, że żyję w 2017. roku.

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Nie ma lepszego kawałka w grach, jeżeli chodzi o wodne plansze. Wszystko w nim jest idealne.

remix z WiiU też dobry. w sumie przyjąłbym nowego Donkeya 2d z otwartymi ramionami.

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Straszny ten kawałek z wodnej planszy, w znaczeniu że 2spooky4me, widaje mi sie ze jakbym mial 7 lat to balbym sie gracz przy takiej muzyce. 

Opublikowano

same here, przechodząc te wodne poziomy w DKC ciągle czułem dziwny niepokój, chciałem je ukończyć czym prędzej, zdecydowanie zbyt creepy utwór  

pomijam już to,ze NIENAWIDZĘ wodnych poziomów w platformówkach