Opublikowano 31 stycznia 201510 l Jestem dzisiaj BARDZO szczęśliwy. Niech powróci nasz kompozytor!!! Kto oprócz mnie z powodu zapowiedzi słucha OSTa?
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Autor Ja to w ogóle jestem w takiej ekstazie że ledwo mogę usiedzieć. MGR2 na Fox Engine? Nowi Bossowie i jeszcze bardziej wyje.bany ost? Zmiana broni w locie? Bardziej różnorodne lokacje i podatnych na cięcia obiektów? Poprawiona kamera? Dłuższa rozgrywka? Pełen czas developingu dla PG? No coś pięknego!
Opublikowano 31 stycznia 201510 l ciekawe czy ex dla ps4,bo jeśli tak to każda strona by miała po exie od platynowych
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Ja to w ogóle jestem w takiej ekstazie że ledwo mogę usiedzieć. MGR2 na Fox Engine? Nowi Bossowie i jeszcze bardziej wyje.bany ost? Zmiana broni w locie? Bardziej różnorodne lokacje i podatnych na cięcia obiektów? Poprawiona kamera? Dłuższa rozgrywka? Pełen czas developingu dla PG? No coś pięknego!O ku.rwa, to brzmi już wprost genialnie! Jeszcze taką Bayonette 3 poproszę i będę w siódmym niebie. Na nowego jeszcze bardziej dopieszczonego Vanquisha też bym się nie obraził.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Był szał, będzie szał! Czekam z ręką w gaciach na jakieś bardziej szczegółowe informacje, a przy trailerze pewnie popuszczę z trzy razy
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Dobrze napisany egzamin i zapowiedz MGR2, a to dopiero poczatek dnia
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Ale mam teraz motywacje by powbijać pozostałe trofki do calaka. Z jednej strony wstyd mi ale z drugiej radość
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Mam nadzieję, że najdalej na E3 dostaniemy zapowiedź, oraz że sequel robi PG.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l No sequel na 100 procent robi PG. I nie oczekiwałbym footage'u do premiery MGS V.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Jaram się jak pochodnia. Liczę na to, że jej multiplatformowość zostanie szybko potwierdzona...
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Na tego newsa czekałem. Sequel jednego z najlepszych slasherów z najbardziej zayebistym OST ever.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Oj co-op do trybu story lub jakiś osobny wątek i byłoby mega (takie coop kille robią swoje). Ciekawi mnie czy będzie to ex na PS4 czy całkowita multiplatforma wliczając WIi U(ale pewnie obejde sięna platformie Big N smakiem, aczkolwiek tam mogę oczekiwać Bayo 3;-]). Jakby nie było czekam bo jedynka to cud miód orzeszki.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Co wy macie z tym coopem ;p i jak ma działać przy zwolnionym czasie zandatsu.
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Autor Ja dla mnie to tutaj coop w ogóle nie pasuje. No, ale w B2 jest i podobno daję radę więc jak będą mieli pomysł i nie ucierpi na tym zawartość singleplayer to przyjmę z otwartymi ramionami. Lepiej niech oddają mi wall run'a z pierwszych trailerów!
Opublikowano 31 stycznia 201510 l Dokładnie wall run musi być, niech wrzucą w tą piękną mechanikę trochę pięknej mechaniki z NG Jak chcecie pograć sobie w co-opa to zapraszam gdzie indziej .
Opublikowano 31 stycznia 201510 l W sumie Kojima chcial żeby dwójka była na Fox Engine. Ta fizyka silnika :3