Nemesis 1 268 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Od wczoraj ładuję baterię w swoim lapku i wciąż mam komunikat, że jej stan to "0%, ładuje". Ładowałem wczoraj ze dwie godziny i chvj, muszę siedzieć na podpiętym kablu. Ktoś wie o co kaman? Pewnie bateryjka do wymiany, już od jakiegoś czasu mniej trzymała - po godzinie miała już dość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość mastafaker Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Oddaj do regeneracji, koszt coś koło 50zl. Nowe baterie zazwyczaj koło 100zl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jeżeli wcześniej trzymała około 30 min to zdecydowanie bateria ale sprawdź też ładowarke, mogę Ci pożyczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi