Skocz do zawartości

Life is strange

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

w końcu. już na głodzie byłem. 20ego też 5 ep Tales from Borderlands i premiera Back to the Future. to będzie dobry dzień dla graczy :banderas:

aż się boję co oni wymyślą w finale.

Opublikowano (edytowane)

wlasnie skonczylem epizod 3 jedno wielkie 

WTF ? kurwa

mialem zostawic epizod 4 na jutro ale sam nie wiem ;d

Edytowane przez kubson
Opublikowano

Demo, ktore jest do pobrania na pss daje frajde, ciekawi i wciaga. Ale zeby takie zachwyty? O co Biega, bo to co sie tu slyszy nie moze byc przeciez lepsze od " S.HILL(S), MGS(S), B:INFINITY, H.RAIN, RDR ??? Po MGSV robie przerwe i zabieram sie za gierke. Trzeba to obadac.

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem takich ogromnych zachwytów. Owszem gierka jest bardzo dobra, ale niszczator światów? No k*rwa nie sądzę. :dunno: 

Opublikowano

jak w tym wyglada gameplay? demo jest reprezentatywne? jestem zdziwiony takimi entuzjastycznymi opiniami jeszcze od userow, ktorzy ostro jada po takiej szkole robienia gier jak heavy rain czy until dawn, a wydawalo mi sie, ze life is strange wlasnie do tej szkoly nalezy

Opublikowano

Oceniać cala grę po demku pierwszego epizodu to za mocne nawet jak na naszych forumkowych teoretyków xd

Fanek, tak bylo przyjemnie w szkole ale uwierz mi ze gra nie polega na zabawa kredkami czy odrabianiem lekcji.

Ficus, w teorii zalicza się do tej samej szkoły ale proszę nie porównuj Life is Strange to krapiszczy z festivalem qte. Historia jest kozacka, zakończenie trzeciego epizodu niszczy, a wybory na poczatku czwartego sprawiają że musisz zajrzeć wewnątrz swojej duszy aby przekonać się jakim jesteś człowiekiem :daddy:

Kto nie zagra to chuy.

Opublikowano

Ficus, w teorii zalicza się do tej samej szkoły ale proszę nie porównuj Life is Strange to krapiszczy z festivalem qte. 

ostre slowa, nawet wzialby je do serca ale przypomnialem sobie, ze ty heavy rain najprawdopodobniej na oczy nawet nie widziales bo szybki rzut oka w psn profiles i gierki ogranej nie masz