Skocz do zawartości

Life is strange

Featured Replies

Opublikowano

Od dzisiaj jest promocja poszczególnych epizodów na Xbox One. Tydzień temu kupiłem pierwszy EP,którego jeszcze nie ruszyłem a dzisiaj jest za pół ceny. Ech :cebula:

• Odpowiedzi 581
  • Wyświetleń 84,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• polki          

• Wczoraj skończyłem i ja więc i swoje zdanie wyrażę: Gra pod względem fabularnym, technicznym czy grafiki to na dzień dobry miażdży wszystkie gry od TT - serio, o ile swego czasu TWD 1&2 to było "

Opublikowano

nic tylko brać

brać bo w(pipi) :shotgun:

Opublikowano

Gram sobie w epizod 4 wczoraj i robię przerwę na wiadomości a tam o martwym wielorybie w Bałtyku. Kiedy następne zaćmienie?

Opublikowano

Ograłem sobie ostatnio nowy epizod Tales from the Borderlands, fajnie się gra i ogólnie nie mam zastrzeżeń, ale widać że gry od Telltale nie mają startu do LiS. 

Opublikowano

Skończyłem drugi epizod. Do połowy trochę zamulal ale potem akcja nabrała tempa. A końcówka :obama:

w moim przypadku bez skoku w dół :P

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

te wybory :obama: w sumie zastanawiam sie czy inaczej nie rozegrac drugiego epizodu, ale chyba juz pociagne jak jest

Opublikowano

14f3338d497f7ac6c34d012f77b1925d.png

:obama::banderas::fsg:

Edytowane przez hav3n

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

w końcu. już na głodzie byłem. 20ego też 5 ep Tales from Borderlands i premiera Back to the Future. to będzie dobry dzień dla graczy :banderas:

aż się boję co oni wymyślą w finale.

Opublikowano
  • Autor

Tyle czasu się powstrzymywałem ale wreszcie kupiłem skoro ostatni ep za kilka dni. W weekend sobie przysiade.

Jak Back to the future? Robia nowy sezon?

Opublikowano

wlasnie skonczylem epizod 3 jedno wielkie 

WTF ? kurwa

mialem zostawic epizod 4 na jutro ale sam nie wiem ;d

Edytowane przez kubson

Opublikowano

ep 3 najlepsze zakonczenie w historii gamingu :fsg::obama::banderas:

Opublikowano

Demo, ktore jest do pobrania na pss daje frajde, ciekawi i wciaga. Ale zeby takie zachwyty? O co Biega, bo to co sie tu slyszy nie moze byc przeciez lepsze od " S.HILL(S), MGS(S), B:INFINITY, H.RAIN, RDR ??? Po MGSV robie przerwe i zabieram sie za gierke. Trzeba to obadac.

Opublikowano

Ja tam nie rozumiem takich ogromnych zachwytów. Owszem gierka jest bardzo dobra, ale niszczator światów? No k*rwa nie sądzę. :dunno: 

Opublikowano

Demo czy tam 1szy epizod w ogóle wypada słabo przy kolejnych. :)

Edytowane przez messer88

Opublikowano

Wow, czy ta historia przerodziła sie w jakiś dreszczowiec czy coś takiego?

Pamiętam demo zaczynało sie lekko przyjemnie w szkole

Opublikowano

jak w tym wyglada gameplay? demo jest reprezentatywne? jestem zdziwiony takimi entuzjastycznymi opiniami jeszcze od userow, ktorzy ostro jada po takiej szkole robienia gier jak heavy rain czy until dawn, a wydawalo mi sie, ze life is strange wlasnie do tej szkoly nalezy

Opublikowano

Oceniać cala grę po demku pierwszego epizodu to za mocne nawet jak na naszych forumkowych teoretyków xd

Fanek, tak bylo przyjemnie w szkole ale uwierz mi ze gra nie polega na zabawa kredkami czy odrabianiem lekcji.

Ficus, w teorii zalicza się do tej samej szkoły ale proszę nie porównuj Life is Strange to krapiszczy z festivalem qte. Historia jest kozacka, zakończenie trzeciego epizodu niszczy, a wybory na poczatku czwartego sprawiają że musisz zajrzeć wewnątrz swojej duszy aby przekonać się jakim jesteś człowiekiem :daddy:

Kto nie zagra to chuy.

Opublikowano
  • Autor

A ja jeszcze w pierwszym epizodzie. Wracam z siłki i napierdalam.

Opublikowano

Ficus, w teorii zalicza się do tej samej szkoły ale proszę nie porównuj Life is Strange to krapiszczy z festivalem qte. 

ostre slowa, nawet wzialby je do serca ale przypomnialem sobie, ze ty heavy rain najprawdopodobniej na oczy nawet nie widziales bo szybki rzut oka w psn profiles i gierki ogranej nie masz

Opublikowano

Juz nie moja winna ze nie chcecie grać w dobre gry :dunno: