Opublikowano 25 sierpnia 20159 l Od dzisiaj jest promocja poszczególnych epizodów na Xbox One. Tydzień temu kupiłem pierwszy EP,którego jeszcze nie ruszyłem a dzisiaj jest za pół ceny. Ech
Opublikowano 26 sierpnia 20159 l Gram sobie w epizod 4 wczoraj i robię przerwę na wiadomości a tam o martwym wielorybie w Bałtyku. Kiedy następne zaćmienie?
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Ograłem sobie ostatnio nowy epizod Tales from the Borderlands, fajnie się gra i ogólnie nie mam zastrzeżeń, ale widać że gry od Telltale nie mają startu do LiS.
Opublikowano 27 sierpnia 20159 l Skończyłem drugi epizod. Do połowy trochę zamulal ale potem akcja nabrała tempa. A końcówka w moim przypadku bez skoku w dół
Opublikowano 20 września 20159 l te wybory w sumie zastanawiam sie czy inaczej nie rozegrac drugiego epizodu, ale chyba juz pociagne jak jest
Opublikowano 21 września 20159 l Myślałem że pod koniec tego miesiąca już będzie, a tu tyle czekania.
Opublikowano 8 października 20159 l w końcu. już na głodzie byłem. 20ego też 5 ep Tales from Borderlands i premiera Back to the Future. to będzie dobry dzień dla graczy aż się boję co oni wymyślą w finale.
Opublikowano 9 października 20159 l Autor Tyle czasu się powstrzymywałem ale wreszcie kupiłem skoro ostatni ep za kilka dni. W weekend sobie przysiade. Jak Back to the future? Robia nowy sezon?
Opublikowano 10 października 20159 l wlasnie skonczylem epizod 3 jedno wielkie WTF ? kurwa mialem zostawic epizod 4 na jutro ale sam nie wiem ;d Edytowane 10 października 20159 l przez kubson
Opublikowano 10 października 20159 l Demo, ktore jest do pobrania na pss daje frajde, ciekawi i wciaga. Ale zeby takie zachwyty? O co Biega, bo to co sie tu slyszy nie moze byc przeciez lepsze od " S.HILL(S), MGS(S), B:INFINITY, H.RAIN, RDR ??? Po MGSV robie przerwe i zabieram sie za gierke. Trzeba to obadac.
Opublikowano 10 października 20159 l Ja tam nie rozumiem takich ogromnych zachwytów. Owszem gierka jest bardzo dobra, ale niszczator światów? No k*rwa nie sądzę.
Opublikowano 11 października 20159 l Demo czy tam 1szy epizod w ogóle wypada słabo przy kolejnych. Edytowane 11 października 20159 l przez messer88
Opublikowano 11 października 20159 l Wow, czy ta historia przerodziła sie w jakiś dreszczowiec czy coś takiego? Pamiętam demo zaczynało sie lekko przyjemnie w szkole
Opublikowano 11 października 20159 l jak w tym wyglada gameplay? demo jest reprezentatywne? jestem zdziwiony takimi entuzjastycznymi opiniami jeszcze od userow, ktorzy ostro jada po takiej szkole robienia gier jak heavy rain czy until dawn, a wydawalo mi sie, ze life is strange wlasnie do tej szkoly nalezy
Opublikowano 11 października 20159 l Oceniać cala grę po demku pierwszego epizodu to za mocne nawet jak na naszych forumkowych teoretyków xd Fanek, tak bylo przyjemnie w szkole ale uwierz mi ze gra nie polega na zabawa kredkami czy odrabianiem lekcji. Ficus, w teorii zalicza się do tej samej szkoły ale proszę nie porównuj Life is Strange to krapiszczy z festivalem qte. Historia jest kozacka, zakończenie trzeciego epizodu niszczy, a wybory na poczatku czwartego sprawiają że musisz zajrzeć wewnątrz swojej duszy aby przekonać się jakim jesteś człowiekiem Kto nie zagra to chuy.
Opublikowano 11 października 20159 l Autor A ja jeszcze w pierwszym epizodzie. Wracam z siłki i napierdalam.
Opublikowano 11 października 20159 l Ficus, w teorii zalicza się do tej samej szkoły ale proszę nie porównuj Life is Strange to krapiszczy z festivalem qte. ostre slowa, nawet wzialby je do serca ale przypomnialem sobie, ze ty heavy rain najprawdopodobniej na oczy nawet nie widziales bo szybki rzut oka w psn profiles i gierki ogranej nie masz