Skocz do zawartości

Life is strange

Shen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla mnie bomba, tego oczekiwałem a nawet dostałem więcej (bałem się jak to zakończą, czy to na siłe czy nie ale widać że mieli na wszystko pomysł od początku), polecam każdemu kto szuka świetnego groopowiadacza

Opublikowano

Ok wlasnie leca napisy koncowe, jestem rozyebany na atomy i nie chodzi o same zakonczenie tylko ogolnie co w w tym epizodzie sie dzialo, musze sie polozyc i wszystko przemyslec, jutro napisze wiecej.

Opublikowano

:banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas: :banderas:/10

Usiadłem do konsoli o godzinie 18 30 z zamiarem pogrania godzinkę. Właśnie skończyłem epizod 5. Wow . Jeden z lepszych zakupów tego roku mi moje zakończenie z

wybraniem arcadia bay

mega przypasowało . Druga platyna w życiu i to nie wymuszona po prostu lizałem ściany bo w takich grach to uwielbiam. Nie powiem że gra dla każdego ale dla ludzi kochających przede wszystkim historię to must have .

Opublikowano

Jakiegos zimowego dnia mam zamiar zapodac sobie wszystkie epizody jeszcze raz i przejsc jeden za drugim jak dobry seans filmowy...co to jest za niszczator gamingowych swiatow :banderas:

Opublikowano

Wyjdzie ta gra w pudełku? Bo chodziły takie ploty, a tak się zachwycacie, że fajnie by było mieć boksa.

Biorąc pod uwagę jakie gra zbiera noty i jak się sprzedaje można się tego spodziewać, ale żadnego oficjalnego info nigdzie nie było raczej.

Opublikowano (edytowane)

zamierzam wziąć całość w pudełku. gameplay stoi ponad grami TT? w sensie eksploracja, puzzle i sterowanie postacią?

Tak stoi ponad grami TT jeżeli chodzi ci o tępo gry, narracji i w sumie rozgrywki. 

Ta gra przebija wszystko co stworzyło TT i taka jest prawda. 

Haven podsumował tę grę tymi słowami

wybory [...] sprawiają że musisz zajrzeć wewnątrz swojej duszy aby przekonać się jakim jesteś człowiekiem 

Edytowane przez Starh
  • Plusik 1