[InSaNe] 2 478 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Life is strange na Marketplace jest dostępne za 38zl lub osób z wykupionym Goldem za 31 zl. Na ps4 wczoraj zabuliłem 84zl :potter: somy takie dobhe Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Z Goldem za 35 zł jest pełny sezon. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 35 polskie zlote za taka gre, kto nie wezmie ten chuy. 2 Cytuj
Kris77 434 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 35 polskie zlote za taka gre, kto nie wezmie ten chuy. Dobra, przekonałeś mnie 1 Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 30 grudnia 2015 Autor Opublikowano 30 grudnia 2015 Life is strange na Marketplace jest dostępne za 38zl lub osób z wykupionym Goldem za 31 zl. Na ps4 wczoraj zabuliłem 84zl somy takie dobhe na ps4 bylo w promocji jeszcze przed premiera ostatniego epizodu Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) Właśnie przeszedłem pierwszy epizod. Ale to było dobre! Czułem się dokładnie tak samo jak 10 lat temu grając w Fahrenheita. Mam tylko nadzieję, że gra utrzyma swój poziom do końca, a nie jak w Fahrenheicie - na końcu będzie matrix zmielony z brakiem pomysłu. Edytowane 30 grudnia 2015 przez Hum Cytuj
Krizz 541 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Ja do tych 3h na epizod dodałbym jeszcze kilka godzin płaczu w poduszkę po ukończeniu piątego. Grę ukończyłem już jakiś czas temu, trudno mi o niej nie myśleć bo historia w niej opowiedziana jest przepiękna. OST co jakiś czas odpalam i marzę o przeprowadzce do małego nadmorskiego miasteczka w stanie Oregon... 2 Cytuj
Gość Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 (edytowane) Zakończenie lasuje czache i robi mindfuck kilka razy wiekszy niz we wszystkich wysokobudzetowych gierkach kejdża. Po obadaniu demka mialem odpuscic ale spusty spolecznosci forumka zachecily i... tez zachecam goraco do sprawdzenia. Najlepsze story, najlepsze postaci (kazda mega wyrazna, nawet te poboczne), przekozacki klimacik i wy(pipi)isty ost. Jedynie sama mechanika gierki i oprawa odrzucaja, ale jak sie juz wsiaknie to nie czuc bolu. Nir czuc, az do samego zakonczenia, ktore jak wspomnialem na wstepie lasuje czache. Edytowane 31 grudnia 2015 przez Gość Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 (edytowane) Przy pierwszym kontakcie ruch ust trąci erą ps2, ale to w sumie szczegół, za to ogólnie animacje postaci mocno nadrabiają. Pierwszy epizod i tak wciąga na tyle, że przestałem na to zwracać uwagę po kilku scenach. A skoro piszecie, że dopiero po drugim odcinku wszystko się rozkręca, to Lizanie ścian i poszukiwanie spotów do zdjęć jest świetne. Jedna z najlepszych 'znajdziek' jakie widziałem w grach. Za każdą fotę jest achiv, co jeszcze bardziej zachęca do ich szukania. I ogromny plus za decyzję o nie wrzucaniu osiągnięć polegających na wyborach fabularnych oraz perfidnych zapychaczy pokroju 'przebiegnij od ławki do drzewa w ciągu 3 min. rozmawiając po drodze z trzema npc'. Edytowane 31 grudnia 2015 przez Hum Cytuj
Gość Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Za(pipi)iste sa te zakonczenia odcinkow z klimatyczna muza, kamera leniwie lecaca nad miastem, urywkami z postaciami itd.. Bajka cudo mm mega Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Ta gra po prostu jest za(pipi)ista i tyle <3 Cytuj
Gość Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 (edytowane) Wreszcie nadszedl tytul ktory pogodzil botow i klapkow, to takie piekne. Powinni to na okladce pl wydania kolekcjonerki napisac jako najlepsza rekomendacje Tak btw ktora z postaci drugoplanowych najbardziej wam sie spodobala, ktora nie i czemu? No i druga sprawa - max czy chloe? :> Edytowane 31 grudnia 2015 przez Gość Cytuj
Shen 9 637 Opublikowano 31 grudnia 2015 Autor Opublikowano 31 grudnia 2015 Dobre zakonczenie jest to z pogrzebem, to drugie wydaje sie jakies takie na odwal zrobione Cytuj
Mustang 1 747 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 OST co jakiś czas odpalam i marzę o przeprowadzce do małego nadmorskiego miasteczka w stanie Oregon... To prawda, wyjątkowo urokliwe miejsce, tak jak zawsze podobały mi się lasy stanu Waszyngton (Alan Wake) i fascynuje mnie Kolumbia Brytyjska oraz Skandynawia. Z postaci drugoplanowych David jest ciekawą postacią - niby jest podejrzany i wredny, a jednak prawda okazuje się być nieco inna. Zresztą od początku miałem podejrzenie, że gra coś za bardzo stara się go oczernić i starałem się nie walczyć z nim na ile się dało. Mnie skojarzył się z pewną postacią z Harry'ego Pottera, nie będę pisał którą, bo może ktoś nie czytał/oglądał. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 (edytowane) Ale mnie nakręciliście na ten tytuł po przeczytaniu ostatniej strony, wcześniej tylko chciałem zagrać, teraz musze! Edytowane 31 grudnia 2015 przez Fanek Cytuj
Gość Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Tylko sobie przygotuj chusteczki na final ze tak powiem Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 Promo się skończyło? Jak szukam z poziomu XONE to cena wynosi 69.99 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 31 grudnia 2015 Opublikowano 31 grudnia 2015 to była chyba oferta dnia czy coś takiego. będą pewnie jeszcze kolejne ale nawet za pełną cenę warto Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 (edytowane) Skończyłem przed chwilą trzeci odcinek. CW nie uważa pewnie takich produkcji za gry, ale Life is Strange spokojnie jest na mojej liście najlepszych/ulubionych gier minionego roku. Tales from the Borderlands też. Edytowane 1 stycznia 2016 przez Hela 1 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 nie tylko u ciebie. niby samograj ale więcej emocji, zaangażowania czy więzi z bohaterami niż niejedno AAA. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 Druga po Wiesku moja najlepsza gra poprzedniego roku 2 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 http://www.xboxachievements.com/news-4424-Game-of-the-Year-Awards-2015---The-Winners.html best story, best new franchise, best digital. wewnętrzny ranking "jakiegoś tam" portalu ale trudno się nie zgodzić ^_^ Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 (edytowane) OK, skończone. Choć uważam, że ostatni epizod nie jest do końca udany, to Life is Strange jest niepodważalnie fantastyczną historią prawdziwej przyjaźni i tego, co jesteśmy w stanie dla niej poświęcić, jak daleko możemy się posunąć, by ją utrzymać, którą każdy powinien przeżyć. W mojej wersji historii rzuciłem wszystko w imię więzi pomiędzy głównymi bohaterkami i nie żałuje tego wyboru w najmniejszym stopniu. Gra przyjemna wizualnie, chociaż GTX980Ti tu potrzebny nie będzie; wręcz perfekcyjna ze strony audio, z voice actingiem, który idealnie sprzedaje ten świat, te postaci, z dodatkiem pedalskiego grania, którego można nie lubić, ale nie można powiedzieć, że nie pasuje do stworzonego klimatu. Zdecydowanie jedna z moich ulubionych gier ostatniego roku, a początek czwartego odcinka, to emocjonalne pier.dolnięcie, jakiego dawno w grze nie widziałem. Polecam. Edytowane 2 stycznia 2016 przez Hela Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 2 stycznia 2016 Opublikowano 2 stycznia 2016 Skończyłem przed chwilą trzeci odcinek. CW nie uważa pewnie takich produkcji za gry, ale Life is Strange spokojnie jest na mojej liście najlepszych/ulubionych gier minionego roku. Tales from the Borderlands też. Tales i LiS to najlepszy gry tego typu ever. Cytuj
Hum 3 700 Opublikowano 3 stycznia 2016 Opublikowano 3 stycznia 2016 (edytowane) Jestem po czwartym epizodzie... Przez tą grę całkowicie odciąłem się od e-świata jak mało kiedy. Jedyne co mi w głowie to szukanie opcjonalnych ujęć i rozwijanie tej zayebistej historii. Postacie, dubbing i muzyka to absolutny mistrz. Pięknie rozpoczęcie nowego growego roku! Edytowane 3 stycznia 2016 przez Hum Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi