Opublikowano 3 stycznia 20169 l Przeszedłem... Co za historia, co za muzyka. :obama: :obama: :obama: Czy jest jakaś gra TT trzymająca ten poziom?
Opublikowano 3 stycznia 20169 l Borderlandsy od TT sa fajne ale to raczej przez humor i odjazdowe akcje, a nie takie lapanie za serducho jak w LiS
Opublikowano 3 stycznia 20169 l wolf among us też daje radę klimatem i narracją ale jak to zwykle bywa w przypadku TT technicznie niedoruchane. póki co jedyną konkurencją dla LiS będzie LiS2.
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Przeszedłem... Co za historia, co za muzyka. :obama: :obama: :obama: Czy jest jakaś gra TT trzymająca ten poziom? Oba sezony The Walking Dead są kapitalne, pierwszy szczególnie. Genialne Borderlandsy, bardzo dobra Gra o Tron. Zaczynam dopiero The Wolf Among Us, które świetnie się zapowiada. Telltale Games to mistrzowie w tym co robią, ale wyjątkowo dużo dobrego naczytałem się o Life is strange - trzeba spróbować!
Opublikowano 6 stycznia 20169 l Telltale Games to mistrzowie w tym co robią nope, Dontnod ich bez problemu pojechali. technicznie to TTG siedzi w zeszłej dekadzie Zaczynam dopiero The Wolf Among Us, które świetnie się zapowiada. jest świetne do samego końca. klimat ma przeza(pipi)iosty. w moim rankingu stoi na równi z Borderami
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Ktos preorderowal limitke tej pieknej gry? Chce jak najszybciej wrzucic ten za(pipi)isty OST do auta i szukam sklepu, w ktorym wysla jak najszybciej, a preorderow zazwyczaj nie skladam to nie wiem gdzie najlepiej.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Fanek angielskiego sie ucz a nie jakies *dope posty wrzucasz *zagrasz skumasz Edytowane 18 stycznia 20169 l przez Gość
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Nie mam problemów z angielskim bo mówie w nim codziennie w pracy, ale z napisami wygodniej by sie grało.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Telltale Games to mistrzowie w tym co robią nope, Dontnod ich bez problemu pojechali. technicznie to TTG siedzi w zeszłej dekadzie Zaczynam dopiero The Wolf Among Us, które świetnie się zapowiada. jest świetne do samego końca. klimat ma przeza(pipi)iosty. w moim rankingu stoi na równi z Borderami Ej, ale zwróćmy uwagę na jedną rzecz. To pierwsza taka gra od Dontnod i fabuła wg. opinii naprawdę im wyszła. Ale mają na koncie wcześniej średniaki z głupimi i naiwnymi fabułami (Remember Me), a Telltale od gry do gry dostarcza fabularnie.
Opublikowano 18 stycznia 20169 l to tym bardziej KO skoro już dokopali (szczególnie technicznie ale i fabularnie) developerowi, który w takich grach się specjalizuje
Opublikowano 18 stycznia 20169 l @Voytec: Mają na koncie średniaki z głupimi fabułami, powiadasz? Dziwne, bo pierwsza debiutancka ich gra to Remember Me druga to Life is Strange, a obecnie pracują nad rpgiem Vampyr. Tyle. Nie wydali niczego innego tylko to, dwie gry do tej pory. Świeże studio, które dopiero co zaczęło. Skąd Ci się wzięły te średniaki od nich? Edytowane 18 stycznia 20169 l przez ireniqs
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Remember Me Powinienem napisać, że na koncie mają średniaka w liczbie pojedyńczej
Opublikowano 18 stycznia 20169 l Średniak nie średniak, do przejścia na raz jak najbardziej, a futurystyczny Paryż wygląda fajnie.
Opublikowano 19 stycznia 20169 l (pipi) mam dylemat, bo cyfra lezy skonczona na dysku, a napalony na limitke jestem. Niby dwa razy za to samo placic frajerstwo, ale z drugiej strony warto rzadkie perełki wspierać