Opublikowano 20 stycznia 20169 l Ja wziąłem pre-order w konsoleigry.pl mimo że "cyfra" dawno skończona ale dostanę za tydzień dopiero bo zamówione razem z This War of Mine: The Little Ones. Pewnie jak dojdzie płytka to jeszcze raz sobie przejdę dla przypomnienia Edytowane 20 stycznia 20169 l przez karmaster
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Moje zamówienie na Muve już wysłane, to w najlepszym razie powinno być jutro.
Opublikowano 20 stycznia 20169 l Miałem brać z Empiku ale dziś już niedostępne Może w Media Markt się pojawi 22-go premiera?
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Jak ktoś już dziś dorwie to pochwalcie się, jak się prezentuje ta limitka. Oficjalnie 22. Edytowane 21 stycznia 20169 l przez messer88
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Cenega się postarała i widzę, że jest problem z zakupem gry. Jutro niby premiera, zobaczymy jak będzie. Dziś ciężko złożyć gdziekolwiek pre order
Opublikowano 21 stycznia 20169 l Pierwszy raz zamawiałem coś z Muve i sklep nie zawiódł. Paczka dotarła akurat jak spałem po nocce. Co do samej gry to się nie wypowiem aż do czasu gdy jej nie skończę, ale sama limitka ciekawa. Wszystko w pudełku. Ładnie wykonany artbook z grubą okładką i z dobrego papieru kredowego. Nie jest może jakiś obszerny, bo jest grubości połowy pudełka z grą, ale i tak jestem zadowolony. W zestawie też CD z 22 utworami. Wreszcie CD, a nie kod na cyfrową wersję soundtracku. W pudełku jest też kod na możliwość zarejestrowania gry na stronie SE, ale nie bawiłem się czy coś to daje. I to tyle poza grą, która zainstalowała się w mgnieniu oka. Jestem zadowolony, bo za połowę ceny jakiegokolwiek CoD-a w wersji hardened dostałem więcej niż daje Activision. Warto kupować moim zdaniem szczególnie jeśli ktoś lubi mieć płytę, a nie tylko cyfrę na dysku.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Muahahaha! Poszedlem wczoraj do sklepu i dostalem spod lady I to szalenstwo bo na stanie mieli 2 kopie na PS4 i jedna na Xa! Swoja droga z ta limitka ktos sobie dobrze wykombinowal. Gra sie swietnie przyjela wiec mozna z niej bylo wycisnac jeszcze troche grosza. Ale po co tloczyc plyty masowo skoro czesc graczy kupila juz gre w wersji cyfrowej? Wiec edycja limitowana... a moze po prostu SE chcialo zeby to juz byl taki troche bardziej wyjatkowy tytul? Nie wiem ale ciesze sie za(pipi)iscie, ze mam tow swojej kolecji. Edytowane 22 stycznia 20169 l przez okens
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Nie widze tego w zadnych sieciowkach A najblizej mam do saturna czy media marktu. Bylo zamawiac preorder w empiku za 134 z dostawa gdy byla szansa wrr.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Też liczyłem że dorwę na spokojnie w MM jeszcze z jakimś rabatem, no a widzę że nie będzie tak pięknie. Wygląda na to że gra może być w ogóle niedostępna w większych sklepach.
Opublikowano 22 stycznia 20169 l Ja dziś swoją odebrałem w małym sklepiku W wiekszych jak ME, MM, Saturn nigdzie nie widziałem Jakby co fotki albumu dla dzieci xd http://www.psxextreme.info/topic/104837-zakupy-growe/?p=3642978 Edytowane 22 stycznia 20169 l przez Fanek
Opublikowano 23 stycznia 20169 l Skonczylem pierwszy epizod, nie sadzilem ze bedzie az tak dobrze, prolog goty z demka, pozniej spokojniej az do zakonczenia odcinka. Swietnie im to wyszlo, dobre dialogi i sytuacje, reszta opowiesci pewnie jeszcze lepsza
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Gra się nieźle musiała rozejść bo lukam na ceneo i wersji na ps4 nie ma w ogóle.
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Jak patrzyłem w weekend to wersje na PS4 widziałem jeszcze w kilku miejscach, ale z podniesioną cena o 10zł
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Takie to długie, że nikt po weekendzie w PTT nie wystawił? Mi całość z szukaniem wszystkich fotek zajęła 16h. Edytowane 25 stycznia 20169 l przez chris85
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Tyle bylo tych limitek co kot naplakal i wszyscy czekaja az cena gry pojdzie w gore
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Ja jestem w połowie 4 epizodu, co tam sie działo na koniec 3ep masakra! Przejde i bede sprzedawał bo nie kolekcjonuje gierek, ale już chyba 3 osoby w kolejce stoją do kupna
Opublikowano 25 stycznia 20169 l Co ten Life is strange To czarny koń 2015 bez dwóch zdań, jednak z najlepszych gier w jakie grałem na PS4, top5 ogólnie całego ubiegłego roku Taki zwrot całej opowieści w ep4 to ja nawe nie Został mi finał na jutro, ja pier.dole ale to jest dobre. Kto znalazł w ogóle ten tytuł? Jak? Znacie jakieś podobne? fuck me Ta gra w lepszej oprawie, takiej next genowej, to w ogóle byłby tytuł generacji edit: Pawcio masz racje, to takie emocje po zakończeniu 4ep i wyłączeniu konsoli. I tak ta pisoenka mi sie skojarzyła Edytowane 25 stycznia 20169 l przez Fanek
Opublikowano 25 stycznia 20169 l No już bez przesady, plottwisty są całkiem niezłe i zjada wszystkie te miernoty od telltale ale to i tak interaktywne góvno a nie gra.
Opublikowano 31 stycznia 20169 l Skończyłem dzisiaj w nocy. Zacząłem o 22:30 i dociągnąłem do 2 ileś tam. Co tu dużo i bez spojlerów pisać? Kilka miesięcy temu, jak pojawiło się demo, to odrzuciło mnie na kilometr. Pograłem z 15 minut, cofnąłem czas i uznałem, że to jakieś g...obes... i wyrzuciłem z dysku. Zapomniałem o tej grze całkowicie, aż pojawiła się wzmianka, że będzie ed.kol. w dobrej cenie i świetnym wydaniu. Pomyślałem, że może to będzie takie moje Uncharted 1 tej generacji (tamto demo też mnie odrzuciło wtedy). Zamówiłem w empiku, otrzymałem w dzień premiery i się zaczęła... jedna z najlepszych przygód mojego growego życia. Nie pamiętam czy kiedykolwiek grając, od 30 lat, tyle razy miałem łzy w oczach. Już nawet nie wspominam o końcówce, która mnie totalnie zrujnowała i zniszczyła. Ta gra to majstersztyk i goty 2015 roku. Genialna. Skończyłem po niemal 18h i teraz nie wiem co rozpocząć, bo każda gra przy LiS będzie biedna. Telltale games i Cage wasze kolejne gry powinny tak wyglądać. Osobna kwestia to ścieżka dźwiękowa. Podobnie jak LiS, również soundtrack to goty 2015. Jeśli ludzie sobie żartują, że Bloodborne został okradziony z tytułu gry toku, to co ma powiedzieć ekipa Dontnod. Wiele bym dał za LiS 2, ale już bez żadnego cięcia gry na odcinki.
Opublikowano 10 lutego 20169 l Co za gra W ep 4 z emocji wciągałem dupą prześcieradło. Jeszcze jeden epizod i koniec przygody, będzie pustka jak po obejrzeniu The Shield
Opublikowano 11 lutego 20169 l tak chwalicie to zamowilem wlasnie jak jeszcze da sie dorwac ta kolekcjonerke w normalnej cenie