Opublikowano 14 czerwca 20177 l Nie lubiłam Chloe w pierwszej części, nie wiem czy wytrzymam prequel.
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Nie jestem specjalistą od gierek tego typu, bo grałem póki co jedynie w dwie części TWD, Heavy Rain, Until Dawn i Opowieści z Borderlands i po pierwszym epie jak na razie jest na szarym końcu. Znaczy od HR i UD na pewno wyróżnia się muzyką, ale niestety momentami jest bardzo głupiutka co że niby mamy taką super moc cofania czasu by wpłynąć na losy opowieści (mega spoko pomysł), a w pierwszym epie Warren dostaje w piezdę i luj, nie mamy na to wpływu. Nie możemy go ostrzec, ani nic. Dostaje wpiehdol, opowieść toczy się dalej i elo graczu No średnio sobie pomyślałem jak grałem nonie
Opublikowano 14 czerwca 20177 l czyli w skrócie heavy rain i Until Dawn lepsze :D Może jeszcze Horizon Zero Dawn jest lepsze od persony 5, yakuzy czy niera ?
Opublikowano 14 czerwca 20177 l Ja akurat się mogę z Yakubu zgodzić tutaj. Odpadlem niestety od Life is Strange po pierwszym epizodzie - kompletnie mnie to nie bylo w stanie przykuc do ekranu.
Opublikowano 15 czerwca 20177 l - Odcinek specjalny: „Pożegnanie” – szansa, by ostatni raz wcielić się w młodą Max Caulfield… C'mon, nawet Telltate nie dodaje (jeszcze) DLC-ków do swoich gier, a tutaj taki klops... Tym bardziej nie opłaca się kupować tej gry przed premierą, bo ktoś tutaj żeruje na portfelach fanów pierwszej odsłony LiS. Ponadto mam wrażenie, że może wyjść z tego mocny średniak.
Opublikowano 15 czerwca 20177 l Po tych 20min wygląda bardzo spoko, najbardziej zastanawia tylko jaką historyjkę nam przedstawią bo co się podzieje dalej to wiadomo z 1 a siłą takich gierek jest właśnie fabuła. A ten dodatkowy odcinek to obstawiam że będzie dość krótki, pewnie o max i chloe za gówniaka. Rozsądnie by było się wstrzymać z zakupem tym bardziej że pierwszy sezon LiS szło kupić za ~60 zł całkiem niedługo po premierze, ale wiadomo jak to jest z czekaniem i pewnie i tak się weźmie.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Jedynkę mam okazję ogrywać teraz z racji plusa choć przymierzałem się już wcześniej i powiem, że klimat tej gry udzielił mi się. Fakt gdybym był młodszy jeszcze bardziej bym wsiąkał ale efektem motyla interesuję się już od dawna i taka koncepcja plus zabawa z czasem jest bardzo udana. Trzeci epizod a zwłaszcza końcówka rozwaliła mnie totalnie, nie wiem co będzie dalej bo jestem na początku czwartego ale robi się co raz ciekawiej :)
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Że niby w trzecim odcinku tym "niszczycielem gamingowych wszechświatów" jest zmiana przeszłości przez zdjęcie? No, widziałem to już w takim zajebistym filmie. Ciekawi mnie co będzie dalej oczywiście.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Bardziej chyba mu chodziło o to jak ta decyzja wpływa na pewną postać. Mi też kopara opadła jak grałem.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Roziemu nie opadła, bo do zachwytu nad LiS potrzebna jest zdolność odczuwania emocji.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Po tonie wypowiedzi Roziego wyczuwam w jego oczach najmocniejsze 6+ tego roku(tego w sensie że on dopiero teraz ogrywa) :D Edytowane 21 czerwca 20177 l przez Schranz1985
Opublikowano 21 czerwca 20177 l A 2 lata temu ta gra inaczej wyglądała? Podoba mi się historia i to bardzo, na poziomie dobrego thrillera, ale sam gameplay jest dla mnie męczący.
Opublikowano 21 czerwca 20177 l Cóż, taki typ gry. ;) Ja tam sie cieszę, ze takie produkcje wychodzą. Lubię czasem oderwać w tego typu serialo-podobnych grach. Edytowane 21 czerwca 20177 l przez Voytec
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Skończyłem, platyna wpadła sama. Fajna historia, fajne czasem twisty fabularne, wkurwiający gameplay i fajne nawiązania do Twin Peaks. No nawet niezły interaktywny film.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Znaczy 6+ czy 7-? w(pipi)iający gameplay ? o losie xD . Jak na przygodówkę to gameplay jest na bogato :)
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Lubię jednak GRAĆ w gry. Kolejny kurwa święty papież po Horizonie? Ale Horizon to Ty szanuj :) Tutaj możesz jechać - ja też w gry wolę GRAĆ :)
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Aha rozumiem że z mamą grałeś w sensie mama grała ty oglądałeś ? No to faktycznie powiem ci że lepiej samemu grać . Nie wiem ocb z tym Horizon za darmo tego nie chcę choć na GT już z 5 ofert miałem za nier automata. Horizon jest u mnie skreślony bo ja lubię GRAĆ w gry.
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Horizon jest u mnie skreślony bo ja lubię GRAĆ w gry. Chyba OGLĄDAĆ w takim razie :)
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Aha rozumiem że z mamą grałeś w sensie mama grała ty oglądałeś ? No to faktycznie powiem ci że lepiej samemu grać . Nie wiem ocb z tym Horizon za darmo tego nie chcę choć na GT już z 5 ofert miałem za nier automata. Horizon jest u mnie skreślony bo ja lubię GRAĆ w gry. Wszystko w porządku? Edytowane 22 czerwca 20177 l przez Rozi
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Jak bym lubił OGLĄDAĆ to bym brał bo tam grafa wyborna panie, ale ja lubię grać co poradzisz ?