Opublikowano 19 marca 20196 l Yanusze to pewnie myśleli, że kubica ma jakieś nitro schowane pod siedzeniem
Opublikowano 29 marca 20196 l W 1. treningu LEC przed VET, BOT przed HAM, RUS przed KUB, HUL przed RIC. Widać pewien trend
Opublikowano 29 marca 20196 l zobaczymy jak w FP2 sobie poradzą, czy będą w stanie jeszcze coś urwać czy im znowu odjadą
Opublikowano 29 marca 20196 l Nie używał bo robili symulacje wyscigu a tam pewnie go nie użyje. Gorsze jest to że mając tam samo ustawione bolidy (w Australii były inaczej) zachowują się inaczej co pokazuje telemetria
Opublikowano 30 marca 20196 l No i Kubica 0,040 sekundy za Russelem. Edytowane 30 marca 20196 l przez sprite
Opublikowano 30 marca 20196 l Robert w wywiadzie po mówił, że coś odpadło, ale nawet nie wie czy mają zapasową aby wstawić jutro...
Opublikowano 30 marca 20196 l śmieszna sprawa że niby dwa indetyczne samochody ten sam setup a jednak róznice są dość widoczne. Jutrzejszy wyścig zapowiada się interesująco, ciekawe czy młody wytrzyma presję i nie z(pipi)ie startu, oraz co zrobi Lewis oraz Ze German.
Opublikowano 31 marca 20196 l Dzięki. Chodziło mi o stream online. Nie mam dostępu do TV. Mogę sobie później highlight obejrzeć ale chciałbym zobaczyć ten wyścig na żywo. Niestety w UK nie ma F1 TV Pro. Pytam o strony ze streamem który nawet tnie w niskiej jakości ale pozwala obejrzeć wyścig od początku do końca. Nie wiem, czy specjalnie to napisaliście bo pytam oczywiście o źródła które streamują nielegalnie to spoko. Rozumiem.
Opublikowano 31 marca 20196 l F1 TV nie hula w UK, bo Sky my prawa na wyłączność do transmitowania na żywo w UK do bodajże 2021. Mogę sobie co najwyżej czasy sprawdzić na apce. Nie mam abonamentu na Sky TV. Mogę wykupić weekend pass ale i tak nie obejrzę tego na urządzeniu mobilnym. Dzięki za utrzymywanie prawa koledzy. Znalazłem już transmisję.
Opublikowano 31 marca 20196 l Obstawiam plusika że chłopak nie utrzyma pierwszego miejsca po pierwszym zakręcie
Opublikowano 31 marca 20196 l Leclerc jest kocur! Kubica już 3 wyprzedzenia 3 razy Russela [emoji1787][emoji1787]