Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 467,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Yanusze to pewnie myśleli, że kubica ma jakieś nitro schowane pod siedzeniem :nosacz3:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W 1. treningu LEC przed VET, BOT przed HAM, RUS przed KUB, HUL przed RIC. Widać pewien trend :) 

Opublikowano

Nie używał bo robili symulacje wyscigu a tam pewnie go nie użyje. Gorsze jest to że mając tam samo ustawione bolidy (w Australii były inaczej) zachowują się inaczej co pokazuje telemetria

Opublikowano

śmieszna sprawa że niby dwa indetyczne samochody ten sam setup a jednak róznice są dość widoczne. Jutrzejszy wyścig zapowiada się interesująco, ciekawe czy młody wytrzyma presję i nie z(pipi)ie startu, oraz co zrobi Lewis oraz Ze German.

Opublikowano

Dzięki. Chodziło mi o stream online. Nie mam dostępu do TV. Mogę sobie później highlight obejrzeć ale chciałbym zobaczyć ten wyścig na żywo. Niestety w UK nie ma F1 TV Pro. Pytam o strony ze streamem który nawet tnie w niskiej jakości ale pozwala obejrzeć wyścig od początku do końca. Nie wiem, czy specjalnie to napisaliście bo pytam oczywiście o źródła które streamują nielegalnie to spoko. Rozumiem.

Opublikowano

F1 TV nie hula w UK, bo Sky my prawa na wyłączność do transmitowania na żywo w UK do bodajże 2021. Mogę sobie co najwyżej czasy sprawdzić na apce.

Nie mam abonamentu na Sky TV. Mogę wykupić weekend pass ale i tak nie obejrzę tego na urządzeniu mobilnym.

Dzięki za utrzymywanie prawa koledzy. Znalazłem już transmisję.