Yakubu 3 048 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Co tam się odprdla xd Kubitza 16 Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Jeszcze chwila i Russell punkty bedzie mial Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Renault. Wtf? Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ale w czym przeszkadza ten samochód? Bez jaj Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 10/10 wyścig Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Renault specjalnie usadzilo dwa bolidy zeby Verstappen nie wjechal na podium Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Oni za mało paliwa wlali czy o co chodzi? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 31 Marca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 u Ric silnik odcięło, po prostu zgasło wszystko, Hul miał gruby strzał z silnika albo turbo. przechwalali się że reno strong ale z wytrzymałością już dużo gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Dobrze, że Kubica dojechał bo już miałem wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 I To za Hamiltonem Husarz Kubica Power 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Ktoś wie jaka była przyczyna? Większość wyścigu jechał przed Georgem, potem na miękkich jak zmienił to po 10 kołkach zaczał kręcić wolniej i to jest zrozumiał: Hamilton na tej mieszance też nie potrafił utrzymać tempa młodego. A w następnym stincie było już tylko gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Reka mu sie zmeczyla Swoja droga, fajny wyscig. Pare niezlych WTF (Renault i nagle mega zolw Kubica). Strasznie szkoda mi LeClerka Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Wyścig jeden z lepszych w ostatnich latach..Wielka szkoda LEC bo chłopak zasłużył na to zwycięstwo. Renault- fantastyczne synchro KUB ... No cóż... W BMW Heidfeld miał lepszy bolid, w Renault ruski miał lepszy bolid, a teraz w Williams Russell ma lepszy bolid. No taka "dziwna" konstrukcja zdarzeń... Mimo wszystko powinien być wdzięczny Wiliams'owi, że dali mu miejsce w bolidzie... jako jedyni. Więc wypadało by być trochę mniej kąśliwym a bardziej myśleć jak pomóc zespołowi, który jest w czarnej dupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 3 minuty temu, lennox napisał: Wyścig jeden z lepszych w ostatnich latach.. Wielka szkoda LEC bo chłopak zasłużył na to zwycięstwo. Renault- fantastyczne synchro KUB ... No cóż... W BMW Heidfeld miał lepszy bolid, w Renault ruski miał lepszy bolid, a teraz w Williams Russell ma lepszy bolid. No taka "dziwna" konstrukcja zdarzeń... Mimo wszystko powinien być wdzięczny Wiliams'owi, że dali mu miejsce w bolidzie... jako jedyni. Więc wypadało by być trochę mniej kąśliwym a bardziej myśleć jak pomóc zespołowi, który jest w czarnej dupie. Myślę że z dwójki kierowców to Robert robi dużo więcej dla Williamsa niż Russell Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 Robert się nie cacka jak reszta tych wystraszonych dzieciaków, które mówią to co im babka od PRu każe powiedzieć. Jest źle i trzeba o tym mówić. Cały poprzedni rok, dwójka ich "asów" zbierała tylko dane i ogólnie było fajnie, nie? No i mamy tego efekt teraz... Robert nie jest kolejną marionetką, ma swój charakter i za to jest jest tam bardzo szanowany. Ma całkowitą rację mówiąc, że jeśli się nic nie zmieni to taka jazda nie ma sensu. Nawet Super Aguri nie było aż tak słabe jak obecny Williams... Smutek po prostu patrzeć na ten zespół, a najgorsze jest to, że Robert trafił do tego syfu bo nie miał wyjścia, a potem umowy nie przedłużą bo przecież janusze powiedzą, że ostatni to po co go sponsorować? Nikogo nie interesuje, że bolid jest do dupy, a zespół to banda amatorów. Co do Eklerka to może to tylko moje zdanie, ale czuję że rośnie kolejny pupilek FIA. Poza tym już jego płacze, że jest szybszy i żeby go puścić dały mi wystarczająco do zrozumienia, że to kolejny zarozumiały bubek, który pewnie zawsze ma wszystko podane na tacy, tak jak jego partner z zespołu kiedyś... Jak jesteś szybszy chłopie to go wyprzedź, a nie płacz na dzień dobry. Jeszcze potem te krzyki i klnięcie, co mu się z silnikiem dzieje. Niech się uczy życia chłopaczek, jeszcze wiele przed nim, ale jak nie będzie miał więcej pokory to chyba będzie gorszy niż Vettel z czasów RB, w sensie z charakteru. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 31 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2019 6 godzin temu, schabek napisał: Williamsy szybsze na posrednich niz na miekkich xD Teraz russel dogania roberta No i wychodzi ignorancja i januszostwo f1 takimi tekstami. Jak się nie wie co to jest okno działania opon i jak kilka stopni temperatury wpływa na ich pracę. Nie wspominając o tym jak cudownymi bolidami obaj jeżdżą. Nawet Pan mistrz świata nie dawał rady na softach i wykręcił najlepszy czas na mediumach, tak jak i Leclerc. Poza tym mógłbyś postarać się pisać imiona i nazwiska z dużej litery, nawet jeśli piszesz lewą ręką na kolanie. Jakoś nazwisko szefa TVP ci się udało, więc trochę szacunku dla innych. No i nikt jeszcze nikt nie napisał, że Robert skończył z dwoma dublami, a Russell tylko jednym. Okrążenie straty do partnera z zespołu to jakiś kosmos jest. Kubica rzalpeel! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Myślę, że na miejscu LEC każdy by się popłakał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Tak jakby inni nigdy nie płakali, nawet miszczowie. Poza tym płakał to raczej Gasly, a Charles był letko wku...zły. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Luqat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Co oczywiście nie zmienia faktu, że poza HAM i VER reszta zachowuje się faktycznie jakby była bez jaj. I Tu Patricko ma sporo racji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Bez jaj czyli jak? Wg mnie, to niektórzy nawet w drugą stronę przeginają. Cytuj Odnośnik do komentarza
MierzejX 883 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie kumam Twoich wniosków Patricko. Leclerc zgłaszał, że jest szybszy bo team nie chciał go puścić przed Vettela tak jak w Australii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 (edytowane) Jak mistrz piruetów jeszcze trochę potańczy, to może niedługo sam nie dostać pozwolenia na wyprzedzenie kolegi na torze i o3mać polecenie u3mania pozycji. Edytowane 1 Kwietnia 2019 przez Luqat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 https://www.facebook.com/Formula1/videos/1997095943930608/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Nie kumam Twoich wniosków Patricko. Leclerc zgłaszał, że jest szybszy bo team nie chciał go puścić przed Vettela tak jak w Australii.Już nie mam na myśli samego Eklerka, ale ogólnie te płacze, żeby kogoś przepuścić... Niby najlepsi kierowcy na świecie, ale wyprzedzić to już ciężko. Jak ktoś jest szybszy to niech wyprzedzi i tyle, szczególnie że Ferrari mówiło, że daje im się ścigać. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2019 Dopiero dzisiaj obejrzałem powtórkę wyścigu i wniosek mam jeden taki, że ten team Williams jest do zaorania, żałosny zespół a ta głupia Claire na czele. W ogólnie nie mam frajdy z tego powrotu Roberta, jak tylko widzę ten bolid to dostaję skrętu kiszek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi