Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurna po pierwszych zakrętach ruszyłem prawym kciukiem jakby chciał prawą gałkę dać w dół by zobaczyć co się z tyłu dzieje :facepalm: dobry lore bo wczoraj też jechałem Bahrain w 2018.

• Plusik 2
Opublikowano

Ogólnie super sprawa z F1TV.

Doskonały komentarz, plus oglądam sobie kanał główny w jendym oknie, a w drugim na żywo onboard Kubicy w całym wyścigu.

Piękne czasy :banderas: 

Opublikowano (edytowane)

To jest informacja dla innych, że auto zbiera energię do baterii, więc może być trochę wolniejsze, bo nie wykorzystuje pełnej mocy. Przeważnie przy hamowaniu się ładują. Również podczas deszczu były aktywne, żeby bolidy były lepiej widoczne, z tym że od tego sezonu mają dodatkowe światła po bokach tylnego skrzydła, więc to środkowe już pewnie do tego nie służy.

Edytowane przez Luqat
Opublikowano
4 godziny temu, marbel007 napisał:

Ktoś mi może wyjaśnić po co i kiedy te czerwone światełko mruga z tyłu bolidu?

na pewno w sytuacji kiedy kierowca odpuszcza gaz by ten z tyłu się nie zdziwił że nagle mu w tyłek wjeżdża. no i kiedy jest mokro by poprawić widoczność.

Opublikowano (edytowane)

https://youtu.be/MSzKrTGuixQ

Niestety nie pozwala wstawić filmiku,  więc jest link. Nie wiem tylko czy śmiać się czy płakać. Ja przyznam szczerze rżałem jak kuń, ale chyba powinienem też jednocześnie ryczeć jak wół. W każdym razie....jak tu nie kochać Roberta :wio:

Edytowane przez Luqat
Opublikowano

Ta sytuacja w Ferrari to jest patologia. Zaraz znowu VET walnie piruet i będzie jak zawsze. Z takim burdelem w zespole chcą walczyć z Mercedesem. Powodzenia

no trochę to słabo to wygląda panie Robercie....  
Szczerze.. to trochę jak zawsze. Obiektywnie mówiąc.
Opublikowano
ja nie wiem czy faktycznie KUB ma gorszy samochód niż RUS czy po prostu RUS lepiej ogarnia tą kupę żalu.....

Powiem tak. Lubię KUB i bardzo szanuje. Ale ja p....le ... W którym zespole jeździ zawsze słyszę, że jego TM ma lepszy bolid. Już tego poprostu nie kupuje. Nasz chłopak, ale to nie znaczy, że to zobowiązuje do ślepej miłości.