Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i tak robi wynik ponad stan z tej Alfy, to już otstatni tego rodzaju kierowca jak  niegdyś James Hunt.  

7 godzin temu, Luqat napisał:

Znowu jakiś random broni i tłumaczy Roberta. Przecież wiadomo, że on się do tarcia chrzanu nawet nie nadaje.

Jest zapewne bardziej doświadczonym i bliżej F1 randomem niż TY

Opublikowano

@Kaczi widać, że jednak trzeba dużo doświadczenia w forumkowaniu, żeby dostrzec ironię :rolleyes:

Poczytaj moje wcześniejsze posty w temacie albo czytaj je uważniej, a wszystko stanie się jasne ;)

Pozdrawiam.

P.S. Tak, wiem kto to jest Mark Hughes, a nawet Robert Kubica, bo....jestem niedzielnym (nomen omen) kibicem. Nie mylić z kUbicem :good:

Opublikowano

Fajnie, że Robert się nie pie.rdoli i nie wybiela swojego teamu w wywiadach, pewnie Pani Williams szlag trafia.

Zmusiłem się i po doskonałym dokumencie o F1 wróciłem do oglądania wyścigów, ale jednak to nie dla mnie. Dalej w moim serduszku na miejscu pierwszym jest MotoGP, gdzie, aż tak  mocno pieniądze nie dyktują przebiegu wyścigu ( oczywiście jest kontrast pomiędzy potężnym teamem jak Yamaha/Honda/Ducati, a "maluchami" pokroju Aprilii/KTM),  a ostatni pojedynek o pierwsze miejsce to esencja ścigania :obama:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czyli retoryka jest taka: Williams to dziadowski zespół, Robert też słabo jeździ ale z uwagi na ich dziadostwo będzie na kogo zwalić gdy naszego kierowcy po obecnym sezonie już nigdy więcej nie ujrzymy w F1?

• WTF 1
Opublikowano
4 minutes ago, da$io said:

Czyli retoryka jest taka: Williams to dziadowski zespół, Robert też słabo jeździ ale z uwagi na ich dziadostwo będzie na kogo zwalić gdy naszego kierowcy po obecnym sezonie już nigdy więcej nie ujrzymy w F1?

co Wy z tym ze Robert slabo jezdzi?? jezdzi innym bolidem niz Russel (gorszym) a roznica na jednym okrazeniu to mniej wiecej pol sekundy. Na ten moment to Robert jezdzac tym co ma robi lepsza Robote od Georga 

Opublikowano (edytowane)

Nie ma sensu kopać się z koniem, bo i tak murem głowy nie przebijesz. Zaraz wyjdziesz na Kubica (fana Kubicy dla jasności), no i próbujesz go w zaślepieniu tłumaczyć. Ja już sobie darowałem, bo szkoda czasu i atłasu. Niech każdy myśli za siebie i sobie tłumaczy co chce, jak chce. 

No, a biednemu zawsze studzienki w podłogę. Nie dość, że są w czarnej, to jeszcze mają pecha.

Edyta: To odnosi się do obu powyższych.

Edyta edyty: jednak tylko do pierwszego posta.

Edytowane przez Luqat
Opublikowano (edytowane)

W ogóle co za ironia losu, nie dość, że samochód to świerzb do którego nie ma części, to jeszcze wyebali się nim w studzienkę jak na jakiejś powiatowej drodze. Do tego kierowca lawety która sciągała bolid z toru przyje.bał o coś dźwigiem. :yao:

To jest kur.wa tragikomedia. :reggie:

Jak to mówią, biednemu zawsze wiatr w oczy i ch.uj w du.pe :reggie:

Edytowane przez Wooyek