SG1-ZIELU 870 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Panowie ma ktoś linki lub strony gdzie można obejrzeć powtórkę kwalifikacji w 4K ? Zapomniałem ustawić nagrywania w nc+ a podobno się działo Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Mnie to się podejrzane wydaje. Jadą KUB i RUS. KUB teoretycznie w wolniejszym bolidzie jedzie wolniej. RUS rozbija bolid, dostaje zapasowy, czyli inny niż ten, który rozbił. Ponownie jedzie szybciej od KUB. Zaczynam wierzyć, że po prostu RUS jest znacząco szybszy od Kubicy i chyba trzeba się z tym pogodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Nie, to znaczy, że trzecie chassis zbudowali już zgodnie z normami i pewnie jest lepsze od dwóch pierwszych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Do(pipi)my Kubicy karę, przecież jeszcze kogoś wyprzedzi przez przypadek... Ja (pipi)e, sędziowie jak zwykle poziom dna i mułu. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 A do tego wyścig nuuuuuuuuuuuudny.... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 (edytowane) Końcówka może być dobra. Walka Ferrari z Mercedesem incoming. edit: Ricciardo co zrobił xddd Edytowane 28 Kwietnia 2019 przez sprite Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Kara dla Kubicy to wina zaniedbania zespołu bo puścili go na ten pit lane zbyt wcześnie. I przestańcie z tymi spiskowymi teoriami bo on nie walczy o podium, skończył prawie minutę po Russelu... Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 28 minut temu, da$io napisał: Kara dla Kubicy to wina zaniedbania zespołu bo puścili go na ten pit lane zbyt wcześnie. To + brak pit stopu podczas VSC. Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Najsłabsze Baku od chyba 3 lat. Nic się nie działo. To co RIC od(pipi)ał GAS to chyba tylko on sam wie.... albo i nie wie.... VER jakoś tak bez ognia. Mercedes jak zwykle z kosmosu, Ferrari tradycyjnie ofiarą samych siebie ... czekamy na Barcelonę i potem wyścig sezonu - Monaco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 3 godziny temu, da$io napisał: skończył prawie minutę po Russelu... 33s to prawie minuta xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 18 godzin temu, Luqat napisał: Nie, to znaczy, że trzecie chassis zbudowali już zgodnie z normami i pewnie jest lepsze od dwóch pierwszych. Szkoda, ze nie wzieli i robertowi tego nie dali to jazdy, a nie dalej gownem jezdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zastanówmy się jaki burdel musi panować ogólnie w Williams, skoro potrafią kogoś wpuścić na tor 9 minut przed czasem. Rozumiem kilka sekund bo ktoś się zagapił. Ale 9 minut? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Trumna na kółkach... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 W dniu 28.04.2019 o 00:52, Luqat napisał: Nie, to znaczy, że trzecie chassis zbudowali już zgodnie z normami i pewnie jest lepsze od dwóch pierwszych. Czyli zbudowali 3 chassis dobre, ale kierowcom i tak dali stare, gorsze samochody? A najlepszy bolid stał w garażu nieużywany i czekał? Ale czekałem na ten sezon, na Kimiego, na Leclerca, na Kubice i w życiu bym się nie spodziewał, że będzie tak fatalnie nudny. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Trumna na kółkach... Po tym materiale chyba nawet krytycy mogą zamilknąć , jak można jeździć tak niestabilnym pojazdem i o coś walczyć . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Godzinę temu, szejdj napisał: Czyli zbudowali 3 chassis dobre, ale kierowcom i tak dali stare, gorsze samochody? A najlepszy bolid stał w garażu nieużywany i czekał? Czyli wkoncu zbudowali trzeci chassis, ktory pewnie trafilby do Roberta w Barcy. Dawanie jedynego nowiutkiego zapasu na takim torze jak w Baku to spore ryzyko uszkodzenia, ktorego nie warto podejmowac. I w sumie dobrze zrobili bo jak sie potem okazalo, obaj kierowcy doznali uszkodzen. Minus jest taki ze teraz GR jezdzi nowym autem a RK jeszcze z lutego.... Plus taki ze jest mozliwosc naprawienia monokoku Russella w fabryce. Byc moze RK dostanie go w spadku xD Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja ogólnie nie wierzę w tę teorię, że oni jeżdżą różnymi samochodami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Ja tam wierzę Gutowskiemu. Polecam: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Tutaj Gutowski chyba nikogo, bo już proponowałem. Co do 3go nadwozia, to sam Russell pokazywał w fabryce dla BBC. Co z nim zrobią, to inna sprawa. P.S. Można nie wierzyć Cezarmu, który ma dojścia zresztą, no ale przecież Hughes o tym wspominał, co było pisane w temacie, no ale co to za noname przecież. Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez Luqat Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Trumna na kółkach... Ja (pipi)e ... jakby mi to ktoś opowiedział 3 lata temu to bym nie uwierzył... Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Poczytajcie jaka amatorka się zrobiła w tym czymś co kiedyś zwało się Williams F1 Team. https://powrotroberta.pl/2019/04/godzina-1-czy-11-engine-mode-6-i-100-koni-mniej-jazda-w-baku-z-kubica.html Cytuj Odnośnik do komentarza
da$io 110 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Bałagan trwa tam od kilku dobrych sezonów i o podejściu angoli Robert musiał wiedzieć. Trzeba jednak człowieka zrozumieć bo chęć powrotu była tak wielka, że obawy i negatywy zamazują się. Z drugiej strony wprowadza do tego druciarstwa kupę kasy, jest pyskaty i tak łaskawie poddaje się radom jakiegoś Ryśka co nie widzi różnicy pomiędzy 1a11? Cytuj Odnośnik do komentarza
lennox 67 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Cokolwiek w uzasadniony sposób można powiedzieć (pipi)owego o Williiams... dali mu szansę jako jedyni... a z punktu widzenia KUB i nas kibiców lepiej, że jest tam gdzie jest niż by miał nie jeździć wcale. I to jest pozytywne w tym całym gównie. Poza tym dla mnie F1 to nie tylko KUB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 3 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 6 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Borowczyk dołącza do Eleven i będzie komentować z Sokołem GP Hiszpanii... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi