Figuś 21 139 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Przez https://go.cyfrowypolsat.pl działa wyśmienicie na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 (edytowane) 34 minuty temu, Kron997 napisał: Słuchajcie, czy wy też macie kłopoty z obrazem i buforowaniem Streamu z Eleven Sports? GP Monaco oglądałem na raty - co chwila restart telewizora. Jak to działa na laptopie? na playerze wgl nie bylem w stanie ogladac bo co odswiezenie to bylo sciecie byl problem z tym GP zakladam ze wiekszosc pytajacych o F1 TV chce jezdzic wyscigi z KUbica...odpalcie sb na yt jego onbordy i zobaczcie ze ta usluga pozostawia wiele do zyczenia czeste zawieszki, siatkowanie obrazu itp. Pisze tylko o Robercie, inni kierowcy moze maja lepszy przekaz Edytowane 6 Czerwca 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 6 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2019 Jak dziala (ten relog to jedyny problem jaki mam - nie liczac jednego wyscigu) to daje rade jak najbardziej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Kubica 0,8s za wszystkimi, no bolid mi sie nie kleil znowu nie wiem czemu dajcie mje Ferrari Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Cóż. Tu już ciężko coś komentować niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Ciekawe jak tym razem Ferrari pomoże Hamiltonowi wygrać wyścig. Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 8 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 A za pół roku jak się sezon skończy to internet znów zacznie zalewać fala insynuacji co dalej z Kubicą? Ja go już skreśliłem. Zastanawiałem się dlaczego bolid nie jedzie a okazuje się że to nie bolid tylko Robert i jednak jego kaleka dłoń nie jest w stanie już reagować na poziomie kierowców F1. Williamsa też olewam i wole powspominać ich gdy byli na szczycie niż ślepo wierzyć gdy są gównem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Ja tam mam jeszcze nadzieję, że ma po prostu słabszy bolid od Russella i że w końcu się odbije od dna. Zobaczymy po sezonie czy ktoś go będzie chciał w zespole. Jeśli tak to spoczi, jak nie, to przynajmniej będzie wiadomo, że po prostu już się nie nadaje na F1. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Dzieją się rzeczy, których nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Mógłby raz dostać bolid McLarena na kilka kółek i byłoby wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Moim zdaniem Kubicy brakuje ewidentnie tempa i związane jest to z 8 letnią przerwą od wyścigów. Russel w tym czasie nie wysiadał z bolidów. Podobna sytuacja była po powrocie Schumachera gdy był objeżdżany przez Rosberga. Być może jeszcze Kubica odzyska swoje tempo a być może nie. Ręka chyba nie ma tu większego znaczenia. Kanada jest podobna do Monaco, więc jest szansa, że Robert nie będzie ostatni dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 W czym Kanada jest podobna do Monako? Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 I tu i tu jest asfalt. Choć pewnie chodziło koledze o szybkie szykany i ostry nawrót. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Bardziej pewnie o ściany przy wyjściu z zakrętów. Natomiast, co do tej ręki, to jeszcze się Wam to nie znudziło? Jeśli nie dawałby rady, to jak zostałby mistrzem WRC 2 w swoim PIERWSZYM sezonie startów?? Tam się kręci "trochę" więcej kółkiem i "trochę" bardziej rzuca, c'nie? Nie mówiąc o tym, że to było ledwie DWA lata po wypadku, kiedy nie był jeszcze tak wyrehabilitowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Uwielbiam jak przed każdym wyścigiem mówią, że będzie arcyciekawa rywalizacja... Beczunia Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 No emocji jak na żużlu to nie ma co oczekiwać Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 F1 TV znowu dupy daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Uwielbiam jak przed każdym wyścigiem mówią, że będzie arcyciekawa rywalizacja... Beczunia I dlatego na drugim ekranie będę oglądał mecz Portugalia Holandia Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 No i a propos f1tv to nie moge sie zalogowac Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 18 kółek i Vet już dubluje Kub Cytuj Odnośnik do komentarza
Ryuk 1 447 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 1 minutę temu, PiPoLiNiO napisał: 18 kółek i Vet już dubluje Kub Kubice to chyba na 16 dublowal. Na 18 byl Rusell Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Oj Vettel chyba polegnie, ale oby dojechał, już mam dość tego Merca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 No to sobie wygrał Seb. Lewis chyba kupuje sobie szczęście na kilogramy. Co do f1tvpro, to sobie odpuściłem, bo nie chciało mi pobrać kasy z karty, więc wziąłem sobie na miesiąc Eleven i póki co, wszystko śmiga. Gdyby tylko kto inny komentował, bo szkoda słuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Chyba jednak uda się dojechać bez zdublowania przez Russella Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 9 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2019 Ta kara dla Vettela to idealny przykład dzisiejszej F1... Tragedia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi