Raptor 226 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 37 minut temu, Kaczi napisał: Czyli RUS nadal lepszy od KUB Ogolnie mysle, ze tak. W tym wyscigu nie - w koncu rozwalil przednie skrzydlo i musial zjechac (2x PIT vs 1xPIT). Wyscigu niestety nie mialem okazji ogladac, ale podobno przynudnawy byl? Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Jak zawsze xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Wyscig potwierdzil tylko jedna rzecz: Kubica ma gorszy samochod od Russela Nie jest mozliwe, aby po wyprzedzeniu ( 20 kolek prawie nie mogl tego zrobic , kiedy na prostej mial duzo wyzsza predkosc) a jak tylko to zrobil to na jednym kolku zyskiwal 2 sekundy To nie jest mozliwe bez ogromnej roznicy w samochodzie. Wyscig koszmarnie nudny 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 czyli grill w towarzystwie portugalczyków nie znając ich języka był lepszym rozwiązaniem Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Najnudniejszy wyścig sezonu. Jedyna wyróżniająca sie akcja to Noriss vs Riccardo vs Raikonnen vs Hulkenberg na ostatnim okrążeniu. Widok tej akcji z kamery śmigłowca przyprawił mi ciary. Oczywiście Riccardo 2 kary po 5 sekund. "Wyścigi" F1 schodzą na psy. Nie wolno walczyć WALCZYĆ o pozycje, wygląda to troche jakby kierowcy mogli tylko wyprzedzać w strefie DRS i opóźniając hamowanie przed zakrętami. Żenada. Zwycięstwo Hamiltona przy klepaniu plecków przez Bottasa - nuuuuuudyyyyyy Co do Roberta i Russela: Sam już zwątpiłem w magiczny "gorszy bolid" ale, no właśnie ALE. To co zobaczyłem dzisiaj na timerze w ciągu jednego okrążenia pod koniec wyścigu to jakaś abstrakcja. Poprawcie mnie chłopaki jeśli sie myle ale Russel w pewnym momencie na jednym okrążeniu nadrobił 3s do Roberta. Regularnie sie do niego zbliżał ale ostatecznie krążył w okolicach 10s a miał ponad 20. Polecam onboard gdy Russel ostatecznie wyprzedza Roberta. Kubica wygląda jak safety car xd Dodam również iż Kubica w strefie DRS zbliżył sie do Russela o... 0.1s Jestem przekonany, że Robert jeździ bilbordem a nie bolidem. A podpalania tematu RENKI nie skomentuję. Niewiarygodne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 969 Opublikowano 23 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 co do Riccardo to jakby nie patrzeć wyprzedził Kimiego poza torem więc nie dziwię że się przyczepili. sama akcja za to goty. niezły kocioł się zrobił. szkoda że Lando miał takie problemy z bolidem bo byłby świetny wynik i jakiś przebłysk powrotu do formy McLarena. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 To jest jakaś komedia z tym Williamsem, tak żałosnego teamu to jeszcze nie widziałem. Powoli zaczynam liczyć, że Orlen kupi Kubicy miejsce w innym teamie, bo na poprawę osiągów nie ma co liczyć ani w tym ani w następnym sezonie. Oni już pracują nad bolidem na 2021 rok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 I cyk polak rodak najlepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 (edytowane) To odrabianie Russela to jest na dublowaniu. Robert szybko zjeżdża nie chcąc przeszkadzać szybszym bolidom. Russell przepuszcza pod koniec najdłuższej prostej. Widać że Robert ma na walkę z młodym wywalone. Goerge bardzo często pyta o tempo Roberta. A bolidy nadal są inne choć w tych samych barwach. Ale nudna jest ta współczesna formuła do oglądania...dobrze działa jak środek nasseny Edytowane 24 Czerwca 2019 przez Szymek_PL_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Chciałbym zobaczyć Roberta w Haasie. Grożą powinien mu to ułatwić. Ciekawy jestem co myślą szefowie innych teamów o „jeździe” Kubicy. Chętnie przeczytałbym co myślą na temat taczki. „Zasługuje na lepszy”, ”nie ma możliwości prezentacji swoich umiejętności”, ”To nie ten Kubica co kiedyś”, ”chętnie zobacze go w swoim bolidzie”. Ktoś ważny i obecny w F1 wypowiadał sie na ten temat? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Ale co powiedzą? Obecnie jedna i ta sama PRowa gadka. Jaki to on nie jest wspaniały, że każdy chciałby go w zespole, blablabla. Jak przychodzi co do czego to głowa w piach.Robert mógłby dostać jakiś lepszy bolid na testach po jakimś wyścigu. Wtedy byłoby najlepsze porównanie czy rzeczywiście coś jeszcze potrafi czy niestety już nie te czasy. Ale na to chyba marna szansa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tommy Dee 53 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Robert kiedys powiedzial, ze nie lubi scigac sie autami, ktore sa trudne w prowadzeniu. Nie mozna tez wykluczyc, ze Russel to talent na miare Kubicy. Czy Robert wygralby z samym soba z czasow kiedy zaczynal swoja przygode w F1? Watpie. Inne motywacje, inne doswiadczenia. Russel dopiero zaczyna jest glodny sukcesu ma o wiele wiecej do udowodnienia. Robert juz tam byl widzial wszystko I wcale mu sie nie dziwie, ze nie w glowie mu walka z kolega z zespolu o przedostatnie miejsce. Dajcie mu bolid, ktory sie prowadzi, mozliwosc walki o czolowe lokaty a "stary" RK powroci Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 24 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2019 Ktoś tam ostatnio polecał obejrzeć formula-e. Większe widowisko od tego pierdzenia tutaj. Dzięki Nawet jestem skłonny widzieć kubice w e-formule. Może nawet by coś tam ugrał i od razu by się jakieś emocję narodowe pojawiły Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 25 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2019 18 godzin temu, Kron997 napisał: Chciałbym zobaczyć Roberta w Haasie. Grożą powinien mu to ułatwić. Ciekawy jestem co myślą szefowie innych teamów o „jeździe” Kubicy. Chętnie przeczytałbym co myślą na temat taczki. „Zasługuje na lepszy”, ”nie ma możliwości prezentacji swoich umiejętności”, ”To nie ten Kubica co kiedyś”, ”chętnie zobacze go w swoim bolidzie”. Ktoś ważny i obecny w F1 wypowiadał sie na ten temat? Nikt na chwile obecna z innych Teamow nie ma czasu na przygladanie sie 3ciej lidze jaka jest Williams, skupiaja sie na sobie i zespolach, z ktorych moga cos podpatrzec by sie poprawic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Williams standard. Można w ciemno zakłady obstawiać na nich już... Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 No nie... przeciez beda ladnie startowac Zobaczymy ile kolek Robert wytrzyma zanim George go wyprzedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 784 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Kubica z 17 startuje. Więc szansa na punkty rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kron997 450 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 Sędziowie nałożyli kare na Hamiltona za blokowanie Raikonena. Lewis spada na 5. Pozycję a Lando Norris wskakuje na 4. Będzie ciekawie. Chcę zobaczyć podium bez Mercedesów. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 zapowiada się walka vettela z hamiltonem Cytuj Odnośnik do komentarza
Raptor 226 Opublikowano 29 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2019 3 godziny temu, Kron997 napisał: Sędziowie nałożyli kare na Hamiltona za blokowanie Raikonena. Lewis spada na 5. Pozycję a Lando Norris wskakuje na 4. Będzie ciekawie. Chcę zobaczyć podium bez Mercedesów. Ostatecznie na 4ta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 No i nasz tylko kilka kółek wytrzymał.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nie rozumiem, znowu w przeciągu kilku chwil stracił sporo sekund i jest ostatni. Wyleciał czy o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Nie oglądam z onboarda to Ci nie powiem, po starcie zyskał pozycje po czym stracił chwile później, a potem to już wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Makarony... Ja (pipi)e co za zespół. Nie sądziłem, że kiedykolwiek to powiem, ale szkoda mi Vettela. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi