Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 467,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Tankowanie + 2 obowiązkowe pit stopy + brak regulacji odnośnie mieszanek + wytrzymalsze opony = znacznie więcej walki na torze i mniej zabawy w durne oszczędności. Jeszcze byłoby idealnie skrócić limitowane koszty na podzespoły, itd. Ale na to już chyba nie ma siły.

Opublikowano

Jedyne co powoduje nadzieję to to, że mówi to Szef FIA ... choć z drugiej strony ta organizacja to kołchoz ala PZPN. Dziady, układy i kolesiostwo.

Opublikowano

https://www.motorsport.com/f1/news/williams-rubbishes-kubica-replacement-talk/4493089/amp/

Claire dementuje plotki o zmianie Roberta w połowie sezonu. Dalej dementuje plotki o różnych bolidach mówiąc, że "Ktokolwiek tak myśli musi być szalony. Nie posiadamy budżetu na dwa różne bolidy".

Za mało wiem, żeby ze zrozumieniem odczytać te słowa. Tzn. Claire chce powiedzieć, że części testowe bądź zamienne zawsze wychodzą z fabryki w komplecie? Przecież ewidentnie mieliśmy w tym sezonie sytuację w których Robert miał zużyty spoiler (chyba) a nowy zamiennik trafił do Russela bo ten swój też gdzieś zepsuł. 

Opublikowano

Claire ma świetny PR, czasem można uwierzyć w to co mówi bo umie ładnie mówić

Opublikowano

Bardzo fajna rzecz. Wsadzili Lewisa i Franka Williamsa do jednego auta. Dziadzia czerpie z tego czystą frajde, miło popatrzeć :) 

Claire jaki śmieszek poza kontrolą:

„Frank ma dwa okrążenia żeby przekonać Cie do przejścia do Williams. Musisz być znudzony ciągłym wygrywaniem, chodź zobaczysz co możesz zrobić w naszym aucie” XD 

Edytowane przez Kron997

Opublikowano
  • Autor

no Claire niezły troll :Coolface: widziałem dzisiaj ten filmik na profilu Aldony. tak jak za Lewisem nie przepadam tak sama akcja mega pozytywna i miło to się ogląda.

Opublikowano

Póki co wyścig sezonu jeśli chodzi o walkę. Nie ma się do czego przyczepić.

Opublikowano

Verstappen już narzeka na Leclerca, jakby była odwrotna sytuacja to by mówił to walka i wyścigi . Bez niego wyścigi były by nudne ale gościu jest nie do zniesienia

Opublikowano

Mercedes Bottasa załatwił też ładnie. Mogli mieć 2 bolidy na podium to uj wie czemu nie ściągnęli go podczas SC i nie dali twardych.

Opublikowano

Im szybciej czerwoni pozbędą się VET tym lepiej dla nich. Trochę za dużo tego wszystkiego...

Opublikowano

Czuję, że Kubica wyprzedzi Russella. Dodając do tego, że będą przed Ferrari to cóż to za wyścig! [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]

Opublikowano

No wtedy jak to pisałem to się zbliżał mocno, ale teraz to już po zabawie. Ale nadal będą przed Ferrari. Czaicie? Williams > Ferrari [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]

Opublikowano
No wtedy jak to pisałem to się zbliżał mocno, ale teraz to już po zabawie. Ale nadal będą przed Ferrari. Czaicie? Williams > Ferrari [emoji41][emoji41][emoji41][emoji41][emoji41]
VET ma 4 sek straty do KUB ...więc raczej to się nie uda