Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Przecież nikt nie musi Roberta usprawiedliwiać Jak nie będzie mógł albo chciał pójść do jakiegoś zespołu, to będzie robił co innego. Niektóre rzeczy zależą od niego, a inne nie. Tak siak, będzie robił to, co będzie mu dawać radość.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Jesli Latifi dostanie superlicencje (a zanosi sie, ze tak) to Roberta w F1 juz nie zobaczymy (moze w 2021). Mam nadzieje, ze nie raidy wybierze tylko cos na torze. Usprawiedliwienie juz ma - jezdzenie Williamsem nie jest frajda, wiec 'obie strony zadecydowaly' bedzie
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Uważam iż kontekst sprawy Roberta jest wszystkim znany, wydawało mi sie że nie muszę o tym wspominać ale chyba musze Robert od 8 lat starał sie o powrót do F1. W wywiadach podkreślał, że to jest miejsce gdzie chce być (na torze f1) bo to kocha i do tego zmierzał. Dotarł do F1 ale no nie wiem czy da sie czerpać coś więcej niż frustracje z bolidu Williamsa. Mówie o gruncie pod usprawiedliwianie przez Cezarego bo to jego fanatyczny obrońca. Ale masz rację @Luqat, to tylko i wyłącznie jego decyzja i jego potrzeby. Trzymam kciuki, kibucuję z całego serca i jestem dumny z Roberta, chcę go widzieć w F1 przez lata i będę znów go śledzić w niedziele z podniesionym tętnem ale nie zmienia to moich nitek wątpliwości odnośnie fotela. Boję sie, że jednak odejdzie z formuły.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Godzinę temu, Kron997 napisał: Haas mówi że Robert jest niezdecydowany i oni za niego nie podejmą decyzji. bo wiedza ze Robert ma mozliwosc przedluzenia kontraktu z Williamsem. Nawet jak sie dogadali to tego nie oglosza bo Robert ma kontrakt z Williamsem. Robert dzis powiedzial ze ma perspektywy na cos fajnego w przyszlym roku a mysle ze jazda tym czyms w Willamsie to nie jest nic przyjemnego. Jak dla mnie Haas. Przypomne ze ich sponsor tytularny wysmiewal ich bolid na social mediach i tu ma jakas decyzja zapasc na Monzie. Osobiscie jakos nie wierze ze Haas zdecyduje sie na Hulka...pragne przypomniec ze nie przepadaja z Magnussenem za soba Ogolnie wszedzie byle nie Williams bo to ani radosci z ogladania Roberta ani sledzenia wyscigu bo czlowiek tylko (pipi)i pod nosem xD Edytowane 30 sierpnia 20195 l przez Szymek
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Podobno Kimi dostał w ryj od jakiegoś holendra w pobliżu padoku. Obecnie tylko relacja świadków, brak oficjalnego info
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l podejrzewam że gdyby nie to że jest kierowcą i w trakcie pracy to by Kimi zwyczajnie mu oddał
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l 3 godziny temu, Szymek napisał: bo wiedza ze Robert ma mozliwosc przedluzenia kontraktu z Williamsem. Nawet jak sie dogadali to tego nie oglosza bo Robert ma kontrakt z Williamsem. Robert dzis powiedzial ze ma perspektywy na cos fajnego w przyszlym roku a mysle ze jazda tym czyms w Willamsie to nie jest nic przyjemnego. Jak dla mnie Haas. Przypomne ze ich sponsor tytularny wysmiewal ich bolid na social mediach i tu ma jakas decyzja zapasc na Monzie. Osobiscie jakos nie wierze ze Haas zdecyduje sie na Hulka...pragne przypomniec ze nie przepadaja z Magnussenem za soba Ogolnie wszedzie byle nie Williams bo to ani radosci z ogladania Roberta ani sledzenia wyscigu bo czlowiek tylko (pipi)i pod nosem xD Nie wiem skad takie rewelacje Mi sie wydaje, ze niestety po sezonie dla Roberta, a szkoda. Mimo fatalnych wynikow milo sie go ogladalo. Widac, ze Robert nie wyciska wszystkiego z auta (nawet Latifi szybciej dzis sie krecil - wiem, FP to jest) i mu kaza oszczedzac auto, ale cmon.
Opublikowano 30 sierpnia 20195 l Apropo czasu to fajnie że Robertowi lusterko nie odpadlo A mi się wydaje że Orlenowi bardzo się spodobało w F1. Polecam obejrzeć wywiad ze Stainerem na tvp sport gdzie mówi że sam bardzo chętnie by poznał plany Roberta. Wgl troche jadą w materiale na Williamsa xD
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Nie podnoście hajpu bo zaraz uwierzę w miejsce w Haasie. Wole sie miło rozczarować
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Autor spoko sobota. Ham w bandzie podczas P3, szkoda że tak słabo przywalił Robert teraz bawi się w świecę dymną bo dupa mu się zapaliła. przynajmniej nic nie odpadło.
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Ciekawe czy Merc chciał spalic Kubicę aby zdążyli poskładać Hamiltona
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 3 minuty temu, Kyo napisał: Ciekawe czy Merc chciał spalic Kubicę aby zdążyli poskładać Hamiltona no tu wszystko może się wydarzyć....
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Autor jak tylko Kub wybrał papieża to Borowczyk od razu zaznaczył żeby teorii spiskowych nie snuć więc... tak, coś jest na rzeczy
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Figus uprzedzil...to jest normalnie złoto xD Leclerc dobrze cisnie. Są jutro szanse na deszcz??
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Wiem że to temat F1 ale w F2 wielka tragedia podczas wyścigu.Kierowca Anthoine Hubert nie żyje
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Halo nie pomogło? Super, że indycar w przyszłym sezonie ma zamiar iść w stronę szyby tzw windshield. Bardzo spoko i retro to wygląda: Spoiler Niestety to z pierwszych testów na nastepnych będzie i szyba i halo: Edytowane 31 sierpnia 20195 l przez devilbot
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l 1 godzinę temu, devilbot napisał: Halo nie pomogło? Pokaż ukrytą zawartość Niestety to z pierwszych testów na nastepnych będzie i szyba i halo: Niestety to bylo inne uderzenie. Po stracie kontroli i uderzeniu w bande jego samochod wrocil na tor gdzie zostal trafiony przez innego.kierowce. wiec na e dosc ze banda uszkodzila auto to jeszcze dostal boczne uderzenie, ktore rozerwalo samochod. Bardzo zly zbieg okolicznosci
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Po wprowadzeniu Halo zapomnieliśmy, że kierowcy może coś się stać. Niestety to wciąż niebezpieczny sport. Jak widać bolid rozpruł się na wszystkie strony Szkoda chłopaka, rocznik 96 Jest nagranie wywiadu w którym Hamilton brał udział, właśnie wtedy doszło do tej katastrofy, aż człowieka wzdryga gdy Lewis przygląda sie ekranowi poza kadrem i odstępuje od wywiadu. No i co teraz? Kolejne narady, kolejne analizy i testy. Jak zapobiec takim rozerwaniom bolidów? Bolidy F2 dużo sie różnią od aut F1? Po Halo miał być spokój ale wciąż bolidy gnają po 340kmh i pojawiają sie losowe sytuacje nie do przewidzenia więc...
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Sądzę że bolidy f2 nie są tak samo bezpieczne jak F1 nie te pieniądze i nie ta technologia , choć oczywiście mogę się mylić
Opublikowano 31 sierpnia 20195 l Przy takiej prędkości i takim uderzeniu, a potem jeszcze dobiciu to żadna obecna technologia nie pomoże. Nie wiem co by tam musiało być, żeby dać mu chociaż cień szansy na przeżycie.
Opublikowano 1 września 20195 l Te dobicie go załatwiło rip. On prawdopodobnie stracił nogi jeszcze w bolidzie, tu chyba najlepsza analiza