Opublikowano 27 października 20195 l chodzą słuchy, że Robercik nie czuł, że ma przebitą oponę xd Obrzydliwe to jest, co zrobił Williams. Gó...no sezonu jak dla mnie. Niech Robert jak najszybciej spi...la z tego ścieku.
Opublikowano 27 października 20195 l Hamilton wjechał na podium jak król. Niezła ta windaOprawa wyścigu i podium nie do pobicia w F1
Opublikowano 27 października 20195 l VER jak zwykle z nieba do piekła. Który to już raz ... mam z nim o tyle problem, że jest świetnym kierowcą, ale mega pechowcem sodówką w głowie.
Opublikowano 27 października 20195 l Najpierw mu z(pipi)ali pitstop zeby Gorge mogl go wyprzedzic, potem jak juz na dystansie zostal zjedzony to uciekalo powietrze
Opublikowano 27 października 20195 l Najpierw mu z(pipi)ali pitstop zeby Gorge mogl go wyprzedzic, potem jak juz na dystansie zostal zjedzony to uciekalo powietrze [emoji4] Klara boi się, że Dżordż gdyby przyjechał ostatni będzie nakręcony jak Tommy Lee Jones w "Ściganym", zadzwoni do Rokit i sponsoringu nie będzie. Inaczej tego gó..wna wytłumaczyć się nie da.
Opublikowano 27 października 20195 l Ile ironii jezusie. Brakowało jeszcze „chciałbym być tak dobry jak Russell”
Opublikowano 27 października 20195 l Ile ironii jezusie. Brakowało jeszcze „chciałbym być tak dobry jak Russell”Nawet Thyssen w BMW Sauber nie faworyzował aż tak chamsko Heidfelda jak robią to Angole z RUS. Generalnie na taką skalę to jest niespotykane nigdzie i w żadnym zespole. To już jest po prostu ściek.
Opublikowano 3 listopada 20195 l „Mówisz, że poszedłeś do sklepu rowerowego Armstronga w Austin. Ktoś Cie rozpoznał?” ”Tak, ale to pewnie przez nos albo renke”
Opublikowano 3 listopada 20195 l Może coś ogłoszą dziś po wyścigu w sprawie Kubicy? choć to chyba za wcześnie
Opublikowano 3 listopada 20195 l Może coś ogłoszą dziś po wyścigu w sprawie Kubicy? choć to chyba za wcześnieNie ma szans na to
Opublikowano 3 listopada 20195 l 10 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Vettel to jakaś parodia Oglądasz wyścig? Rozpadło mu sie tylne zawieszenie
Opublikowano 3 listopada 20195 l 3 minuty temu, SG1-ZIELU napisał: Dopiero teraz o tym wiemy , przedtem nic na to nie wskazywało Był łykany przez niższą lige i informował o nadaterowności więc wskazywało Edytowane 3 listopada 20195 l przez Kron997
Opublikowano 6 listopada 20195 l Nigdy nie widziałem tych zdjęć (jest o wiele więcej na Tollmule na fb). Co więcej, nie wiedziałem, że po uderzeniu Kubicy przód bolidu rozerwał sie na tyle, że wystawały mu stopy. Edytowane 6 listopada 20195 l przez Kron997
Opublikowano 6 listopada 20195 l 2 minuty temu, Kron997 napisał: Nigdy nie widziałem tych zdjęć (jest o wiele więcej na Tollmule na fb). Co więcej, nie wiedziałem, że po uderzeniu Kubicy przód bolidu rozerwał sie na tyle, że wystawały mu stopy. Podczas wyścigu i w powtórkach było normalnie widać stopy.