Opublikowano 20 lutego 20205 l Autor https://www.formula1.com/en/latest/article.tech-insight-have-mercedes-just-changed-the-game-with-new-steering-wheel.78KDOPX7xRy9YtaFZPCKC4.html Mercedes kombinuje coś ciekawego ze sterowaniem, niebawem się okaże co tam niemiaszki wymyślili.
Opublikowano 26 lutego 20205 l To niemożliwe że Kubica nagle umie jechać płynnie i bez kontr xD to bankowo nie jest on xD btw...ten czas jest chyba 3.5 sekundy szybszy od czasu z kwalifikacji Williamsem Edytowane 26 lutego 20205 l przez Szymek
Opublikowano 26 lutego 20205 l Valtteri Bottas Mercedes 1:16.979s 1:15.924s 1:15.406s Dane kolejno od lewej - Q1 Q2 Q3 Dane kwalifikacyjne sprzed roku na tym torze Edytowane 26 lutego 20205 l przez Kron997
Opublikowano 26 lutego 20205 l Jakby ta alfa romeo okazała się mesjaszem bolidowym to chyba nawet abonament na formułe bym wykupił i popatrzył jak wyjaśnia tych obeszczańców hamiltonów i reszte tych lewaków ze zrobionymi zębami
Opublikowano 28 lutego 20205 l Będzie oglądane dzisiaj najbardziej mnie ciekawi odcinek o ferrari po tych bublach, które zrobili w tym sezonie
Opublikowano 28 lutego 20205 l O Williamsie jest 9 odcinek. Pokazali Roberta przez kilkadziesiąt sekund. Sezon słaby Pierwszy był lepszy.
Opublikowano 29 lutego 20205 l Pewnie pokazali tyle na ile im pozwolili. Też mi się wydaje, że pierwszy sezon ciekawszy. Tutaj ciągle Ricciardo i Gasly. No i Horner i Wolff tacy mocni celebryci. Dzbanometr Hassa - 745/10. Tam nie ma prawa nic działać. Edytowane 29 lutego 20205 l przez da$io
Opublikowano 29 lutego 20205 l Jestem w połowie trzeciego odcinka i Sztajner wymiata. Jeżdżenie po Gosjeanie i Magnussenie to jakiś kosmos Edytowane 29 lutego 20205 l przez Kron997
Opublikowano 29 lutego 20205 l 2 godziny temu, Kron997 napisał: Jestem w połowie trzeciego odcinka i Sztajner wymiata. Jeżdżenie po Gosjeanie i Magnussenie to jakiś kosmos Aż dziwne, że z takim naturalnym talentem menadżerskim, ciągle grożąc swoim wszystkim pracownikom maskując tym samym swój własny strach przed wyleceniem na zbity pysk po paśmie nieustannych porażek, nie osiągają większych sukcesów. Niebywałe.
Opublikowano 1 marca 20205 l Ten Azjata co miał poprawki wprowadzać tak podziałał, że samochód był wolniejszy po zmianach, że nie wspomnę o śmieszkowaniu przy uwagach szefa w raczej dramatycznej sytuacji. Na takiego "Asa" jak Grożą to darłbym się codziennie ale nie w zdenerwowaniu bo szkoda zdrowia. Co nie zmienia faktu, że zatrudnienie tych specjalistów spoczywa w całości na Panu Gunterze. Jakim trzeba być dzbanem by trzymać Grosjeana i jakiś niedouczonych inżynierów a potem gadać o braku szacunku do 100 mln zielonych wywalonych przez Gene'a Hassa. Kubica by tam umarł z żalu, w tym zespole....
Opublikowano 1 marca 20205 l Scenka z Robertem przy makiecie niezły cringe. W pewnym momencie Robert zatrzymuje autko jak ten typ ze strasznego filmu 2 z dziwną ręką. Ogólnie sezon dobry, ale krótki. Dużo tematów tylko liźniętych.
Opublikowano 1 marca 20205 l W ogóle nie powiedzieli nic nawet, że RK odchodzi z Williamsa, nie było przerwanych wyścigów i oszczędności części, a cały świat F1 z tego się śmiał. Nie było pleców RK czyli Orlenu, bardzo dużo rzeczy pominęli.
Opublikowano 1 marca 20205 l Skończyłem sezon. sezon drugi jest wykastrowany, nie pokazali wielu fajnych rzeczy z wyścigów. Sezon zrobiony po łebkach i zmontowany przez kogoś kto nie wie o co chodzi w F1. aż nie wierzę, że pominęli dramat Leclerka w Bahrainie, alpinizm Vettela w Hokenheim, stłuczke Pierra w niemczech, pościg Hamiltona za Verstapenem na węgrzech, dramat Norrisa na Spa i wiele innych. OD GROMA ważnych wydarzeń zostało wyrzuconych ale najważniejsze że Riccardo sie nagadał
Opublikowano 1 marca 20205 l Obejrzałem, 9 odcinek to jedyny z Williamsem a Kubica jedyne co powiedział to się przedstawił i bawił plastikowymi autkami?