Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 467,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano
21 godzin temu, Magik napisał:

Istambul Park = PETARDA!

ciekawe jak te oponki zniasa ten lewy zakret. 

Edytowane przez Szymek

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Rok temu wygrywali wyścigi, teraz są przeciętniakami midfieldu....w międzyczasie nie było zmian w regulaminie

Jakiej skali musiałbyć ten przekręt z silnikami...

Opublikowano

To nie tylko same silniki, ale i aero też, które ma takie opory, a które było robione z myślą o mocnym silniku, który te opory przełamywał, a dodatkowo przy tym projekcie aero mieli dzięki temu o wiele lepszy docisk. Także po wymuszonej wymianie silnika stracili podwójnie i zamiast win-win, mają teraz sytuację odwrotną, bo to wszystko działa na zasadzie kuli śniegowej, a jeden aspekt bolidu wpływa na pozostałe. Nie dość, że brak im mocy, to mają opory prawie jak Williams, a dodatkowo nie dogrzewają dobrze opon i szybko je zużywają. Ot i Carlos się zastanawia co zrobił, a Daniel się cieszy, że do niego nie zadzwonili.

Edytowane przez Luqat

Opublikowano
  • Autor

no ale już za dwa lata czarny koń znowu będzie szalał :yao: jedyna szansa dla nich to wycofanie się mercedesa i solidne nadgonienie rywali. pierwsze nierealne, drugie cholernie trudne. 

Opublikowano
  • Autor

Może w końcu dadzą w jej miejsce kogoś konkretnego i z jajami. Kogoś kto chwyci zespół za mordę i zacznie faktycznie zarządzać a nie tylko patrzeć czy w skarbonce cokolwiek zostało. Zjebała ten zespół, mało kto będzie za nią tęsknił także adios.

Opublikowano

Mam nadzieję, że ktoś wyciągnie zespół z tego marazmu, bo żal patrzeć co się z nim dzieje i oby nie zniknął w ogóle.

Opublikowano

W tym wszystkim szkoda mi Franka, który musiał na to wszystko patrzeć. Nie wiem jak duży portfel ma właściciel, ale fajnie byłoby zobaczyć Williamsa, który próbuje atakować czołówkę.

Opublikowano

Jaki start maclarenów:obama:

Bottas daleko, Verstappen daleko, ciekawie się zapowiada

Vettel bez hamulców:obama:

Opublikowano

Ciekawe czy Ham dostanie taka sama karę jak GIO? 10 sec stop/go

ach ta włoska robota służb, jeszcze gorzej popsują bolid niż jest 

Edytowane przez Kaczi