Opublikowano 16 grudnia 20204 l Odpuścić Pereza na rzecz Albona to by była jedna z głupszych decyzji, a to nie Ferrari, żeby popełniać takie wtopy.
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Perez w RB. Albon zostaje jako kierowca rezerwowy. Zajebiście. https://powrotroberta.pl/2020/12/sergio-perez-kierowca-red-bulla-w-sezonie-2021.html Edytowane 18 grudnia 20204 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Chyba za dużo wypili i się im coś pomieszało Tak serio, to kamień mi spadł z serca. Niech teraz tylko dadzą chłopakom dobre auto i Lewis będzie miał mokro. Poza tym Robert i Orlen zostają w Alfie
Opublikowano 18 grudnia 20204 l Tak jak mówiłem, odpuścić Pereza na rzecz Albona to byłaby mega idotyczna decyzja.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l Autor Albon ląduje w DTM'ach, będzie jeździł z Liamem Lawsonen, który zajął piąte miejsce w F3.
Opublikowano 4 stycznia 20214 l No, zobaczymy czy to DTM z samochodami Grupy 3 będzie spoko. Zapowiada się lepiej, bo auta mają być mocniejsze i system BoP. Może nie będzie takiej nudy jak do tej pory.
Opublikowano 5 stycznia 20214 l Przecież te auta będą o wiele słabsze i ze sporo mniejszym dociskiem od Class One stosowanych do tej pory. Obawiam się, że będzie kaszka stolczanka.
Opublikowano 5 stycznia 20214 l Też się boję, że będą flaki z olejem, ale z drugiej strony w latach 80 i 90 wcale nie były szybsze te DTMy, ale emocji była masa. Jakiś tam cień szasny mam, że dobrzy kierowcy uratują tę serię.
Opublikowano 14 stycznia 20214 l Akurat na zajmowanie miejsca w środku stawki jak znalazł, niczego więcej im nie wróżę.
Opublikowano 18 stycznia 20214 l @Colin Niech za nietoperzożerców dadzą Turcję! Ach Istanbulpark, to jest tor! Chociaż słyszałem na paru kanałach na jutubie, że Portimao wygra wyścig o miejscówke Chin....
Opublikowano 27 stycznia 20214 l Chyba organizm nie zniósł stresu i wyparował głową. Co mu sie stało?
Opublikowano 12 lutego 20214 l Alonso potrącony przez auto, kierujący to podobno łysawy koleś z orlim nosem
Opublikowano 19 lutego 20214 l Oby wrócili do poziomu pierwszego sezonu. Drugi był ok, ale pierwszy robił to lepiej.
Opublikowano 22 lutego 20214 l kurde...sezon za pasem a u mnie zero emocji nic. Tej dominacji Hamiltona chyba juz nie dam rady ogladac w tym sezonie.