Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano

Odpuścić Pereza na rzecz Albona to by była jedna z głupszych decyzji, a to nie Ferrari, żeby popełniać takie wtopy.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 476,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

.

Edytowane przez gtfan

Opublikowano

Chyba za dużo wypili i się im coś pomieszało :dafuq: Tak serio, to kamień mi spadł z serca. Niech teraz tylko dadzą chłopakom dobre auto i Lewis będzie miał mokro. 

Poza tym Robert i Orlen zostają w Alfie :wio:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Albon ląduje w DTM'ach, będzie jeździł z Liamem Lawsonen, który zajął piąte miejsce w F3. 

Opublikowano

No, zobaczymy czy to DTM z samochodami Grupy 3 będzie spoko. Zapowiada się lepiej, bo auta mają być mocniejsze i system BoP. Może nie będzie takiej nudy jak do tej pory.

Opublikowano

Też się boję, że będą flaki z olejem, ale z drugiej strony w latach 80 i 90 wcale nie były szybsze te DTMy, ale emocji była masa. Jakiś tam cień szasny mam, że dobrzy kierowcy uratują tę serię.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

trochę przetasowany kalendarz ale grunt żeby się odbył

spacer.png

Opublikowano

@Colin

Niech za nietoperzożerców dadzą Turcję! Ach Istanbulpark, to jest tor! 

Chociaż słyszałem na paru kanałach na jutubie, że Portimao wygra wyścig o miejscówke Chin.... 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chyba organizm nie zniósł stresu i wyparował głową. Co mu sie stało?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Oby wrócili do poziomu pierwszego sezonu. Drugi był ok, ale pierwszy robił to lepiej.

Opublikowano

kurde...sezon za pasem a u mnie zero emocji :( nic. Tej dominacji Hamiltona chyba juz nie dam rady ogladac w tym sezonie.