Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano

Ten sezon będzie raczej powtórką poprzedniego. Liczę, że może Aston coś pokaże z Sebem, ale prawdziwe zmiany przyjdą w przyszłym sezonie. Pewnie większość zrobiła tylko jakieś kosmetyczne poprawki teraz i tyle.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 476,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Kimi to chyba wygląda nie może doczekać się polskiej wódeczki a nie tam prezentacji no i ten angielski Borowczyka:pawel:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Szkoda, że to nie jednak klasyczna british racing green. 

Opublikowano

Tak. To jest seks. 

Siadł mi Astonek jak cholera - 10/10. Na inne nie chce mi sie patrzeć, nawet na Alpine. 

Opublikowano
  • Autor

obok Alpha Tauri najładniejsze malowanie. Alpine też niczego sobie.

Opublikowano
  • Autor

zwaliłeś już? :pawel:

takie pierwsze skojarzeniespacer.png

btw Portimao ponownie będzie w tym roku jako 3 runda na przełomie kwietnia i maja :banana:

Opublikowano

Ładnie wygląda Aston i Alpine, Fajnie że Alonso wraca. I jak zwykle Williams nikogo :facepalm: 

Znów trochę pooglądam. :greeting:

Opublikowano

Alpha Tauri ma aktualne zdjęcie czy z zeszłego roku? Podłoga u nich za szeroka jest dlatego pytam.

Opublikowano

Ktoś z was ma F1 Pro? Chcę wykupić. Jak działa apka na telefonie i w kompie? Nie ma żadnych zamuleń czy coś w trakcie weekendów wyścigowych?

Opublikowano

Ja miałem problemu na początku poprzedniego sezonu, momentami nie dało się oglądać. Ale po dwóch austriach już śmigało bez problemu. Na kompie, na telefonie lata jak szalone. Jestem mega zadowolony z zakupu.

A do tego polecam też program f1 viewer. Logujesz się kontem f1tv i masz w tym programie możliwość oglądania na żywo oraz archiwalnych wyścigów itp. Wg mnie działa to lepiej niż oglądaniem na stronie f1tv a zawsze też jest dostępny zapasowy stream w razie jakby ten oficjalny nie działał.

Opublikowano

startowa prosta kończąca się prostopadłą ścianą, oof

tak widzę klasyfikację końcową konstruktorów na koniec sezonu po testach - red bull > mercedes > mclaren > alphatauri > alpine > aston > ferrari > alfa romeo > williams >>> hass

ewentualnie zamieniłbym miejscami astona i ferrari 

Opublikowano

naprawdę sądzisz, że redbull ma szanse z mercedesem?