Opublikowano 22 lutego 20214 l Ten sezon będzie raczej powtórką poprzedniego. Liczę, że może Aston coś pokaże z Sebem, ale prawdziwe zmiany przyjdą w przyszłym sezonie. Pewnie większość zrobiła tylko jakieś kosmetyczne poprawki teraz i tyle.
Opublikowano 22 lutego 20214 l Kimi to chyba wygląda nie może doczekać się polskiej wódeczki a nie tam prezentacji no i ten angielski Borowczyka
Opublikowano 4 marca 20214 l Tak. To jest seks. Siadł mi Astonek jak cholera - 10/10. Na inne nie chce mi sie patrzeć, nawet na Alpine.
Opublikowano 4 marca 20214 l Autor obok Alpha Tauri najładniejsze malowanie. Alpine też niczego sobie.
Opublikowano 5 marca 20214 l Autor zwaliłeś już? takie pierwsze skojarzenie btw Portimao ponownie będzie w tym roku jako 3 runda na przełomie kwietnia i maja
Opublikowano 6 marca 20214 l Ładnie wygląda Aston i Alpine, Fajnie że Alonso wraca. I jak zwykle Williams nikogo Znów trochę pooglądam.
Opublikowano 7 marca 20214 l Alpha Tauri ma aktualne zdjęcie czy z zeszłego roku? Podłoga u nich za szeroka jest dlatego pytam.
Opublikowano 12 marca 20214 l Ktoś z was ma F1 Pro? Chcę wykupić. Jak działa apka na telefonie i w kompie? Nie ma żadnych zamuleń czy coś w trakcie weekendów wyścigowych?
Opublikowano 15 marca 20214 l Ja miałem problemu na początku poprzedniego sezonu, momentami nie dało się oglądać. Ale po dwóch austriach już śmigało bez problemu. Na kompie, na telefonie lata jak szalone. Jestem mega zadowolony z zakupu.A do tego polecam też program f1 viewer. Logujesz się kontem f1tv i masz w tym programie możliwość oglądania na żywo oraz archiwalnych wyścigów itp. Wg mnie działa to lepiej niż oglądaniem na stronie f1tv a zawsze też jest dostępny zapasowy stream w razie jakby ten oficjalny nie działał.
Opublikowano 18 marca 20214 l Autor https://www.formula1.com/en/latest/article.first-look-fastest-ever-f1-street-circuit-revealed-for-saudi-arabian-grand.3DlnO9gJaDmaGJtpWnBLHR.html może być wesoło.
Opublikowano 19 marca 20214 l startowa prosta kończąca się prostopadłą ścianą, oof tak widzę klasyfikację końcową konstruktorów na koniec sezonu po testach - red bull > mercedes > mclaren > alphatauri > alpine > aston > ferrari > alfa romeo > williams >>> hass ewentualnie zamieniłbym miejscami astona i ferrari