Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano

Mówią ze jest opcja na 2x Austin 

druga czerwona flaga, tym razem GIO w tym samym zakręcie co Lance 

Edytowane przez Kaczi

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 467,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano
  • Autor

Jeden zakręt a jakie żniwa :yao: spoko kwalifikacje, szkoda że żaden Merc tam nie skończył :rolleyes:

Opublikowano

szkoda, że Hamilton przed Maxem. Perez też mógłby być wyżej, ale dobrze że Bottas dopiero 10.  Nie wiem jak się się zakończy walka o mistrza świata, pewnie znowu Hamilton wygra, ale mocno liczę na zwycięstwo RB w klasyfikacji konstruktorów. Z Perezem w składzie i z wpadkami Bottasa jest to realne. 

Opublikowano
  • Autor

Bottas znowu :yao: niech Merc bierze dżordża to ham zrozumie że pora na emeryturę.

Opublikowano
  • Autor

Mogli za SC procesję dowieźć. Będzie restart i pewnie afrobrytyjczyk to jeszcze ugra :Coolface:

Kurna jak szkoda Maxa. Dobrze że w prawo go rzuciło a nie w lewo na pitstop.

Opublikowano

Wiedzialem ze cos sie jeszcze odjebie po tym starcie XD

Ogladam namietnie F1 od czasu powrotu Kubicy i netflixa bo wczesniej to tylko jakies skroty i przyznaje ze ten sport jest cudownie popierdolony :banderas:

Opublikowano
  • Autor

Kurna już myślałem że ham znowu voodoo odprawił i zgarnie a zjebał przepięknie :banderas: jakie cudowne podium. Szkoda że bez Maxa ale i tak świetne.

Opublikowano

Przepięknie pojebało ten wyścig. Świetne widowisko. 

najbardziej sie ciesze że Red Bull pozostaje liderem tak jak Max w generalce

Opublikowano

No byłem przeciwny czerwonej fladze, ale te dwa okrążenia wynagrodziły czekanie xd

Po cichu liczyłem na stłuczkę Hamiltona z kimś innym w tym tłoku, ale wyszło jeszcze lepiej, bo wyeliminował się sam xd

Zaletą jest status quo w kwestii liderów mistrzostw, więc będzie ciekawiej.

Pan Perez zasłużenie P1, bo cały wyścig świetnie bronił się przed Hamiltonem i w zasadzie nie dawał mu szans na wyprzedzenie.

No i podium cieszy oko: PER VET GAS.

Drugi raz takiej kolejności już pewnie nigdy nie zobaczymy.

Opublikowano

mój ryk radości po spalonym hamowaniu Hamiltona to chyba aż w Meseczujests było słychać :nosacz3: