Opublikowano 5 czerwca 20213 l Mówią ze jest opcja na 2x Austin druga czerwona flaga, tym razem GIO w tym samym zakręcie co Lance Edytowane 5 czerwca 20213 l przez Kaczi
Opublikowano 5 czerwca 20213 l Autor Jeden zakręt a jakie żniwa spoko kwalifikacje, szkoda że żaden Merc tam nie skończył
Opublikowano 5 czerwca 20213 l szkoda, że Hamilton przed Maxem. Perez też mógłby być wyżej, ale dobrze że Bottas dopiero 10. Nie wiem jak się się zakończy walka o mistrza świata, pewnie znowu Hamilton wygra, ale mocno liczę na zwycięstwo RB w klasyfikacji konstruktorów. Z Perezem w składzie i z wpadkami Bottasa jest to realne.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Autor Bottas znowu niech Merc bierze dżordża to ham zrozumie że pora na emeryturę.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Autor Mogli za SC procesję dowieźć. Będzie restart i pewnie afrobrytyjczyk to jeszcze ugra Kurna jak szkoda Maxa. Dobrze że w prawo go rzuciło a nie w lewo na pitstop.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Wiedzialem ze cos sie jeszcze odjebie po tym starcie XD Ogladam namietnie F1 od czasu powrotu Kubicy i netflixa bo wczesniej to tylko jakies skroty i przyznaje ze ten sport jest cudownie popierdolony
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Autor Kurna już myślałem że ham znowu voodoo odprawił i zgarnie a zjebał przepięknie jakie cudowne podium. Szkoda że bez Maxa ale i tak świetne.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Przepięknie pojebało ten wyścig. Świetne widowisko. najbardziej sie ciesze że Red Bull pozostaje liderem tak jak Max w generalce
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Norris też kozak. Niby cały weekend układał się dla niego mocno średnio, a pod koniec prawie pudło.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l No byłem przeciwny czerwonej fladze, ale te dwa okrążenia wynagrodziły czekanie xd Po cichu liczyłem na stłuczkę Hamiltona z kimś innym w tym tłoku, ale wyszło jeszcze lepiej, bo wyeliminował się sam xd Zaletą jest status quo w kwestii liderów mistrzostw, więc będzie ciekawiej. Pan Perez zasłużenie P1, bo cały wyścig świetnie bronił się przed Hamiltonem i w zasadzie nie dawał mu szans na wyprzedzenie. No i podium cieszy oko: PER VET GAS. Drugi raz takiej kolejności już pewnie nigdy nie zobaczymy.
Opublikowano 6 czerwca 20213 l Hamilton jednak dżentelmen, Max nie zdobył punktów to i on nie zgarnął żadnych [emoji1787]
Opublikowano 6 czerwca 20213 l mój ryk radości po spalonym hamowaniu Hamiltona to chyba aż w Meseczujests było słychać