Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szkoda, że Hamilton przed Maxem. Perez też mógłby być wyżej, ale dobrze że Bottas dopiero 10.  Nie wiem jak się się zakończy walka o mistrza świata, pewnie znowu Hamilton wygra, ale mocno liczę na zwycięstwo RB w klasyfikacji konstruktorów. Z Perezem w składzie i z wpadkami Bottasa jest to realne. 

Opublikowano

Mogli za SC procesję dowieźć. Będzie restart i pewnie afrobrytyjczyk to jeszcze ugra :Coolface:

Kurna jak szkoda Maxa. Dobrze że w prawo go rzuciło a nie w lewo na pitstop.

• Haha 1
Opublikowano

Wiedzialem ze cos sie jeszcze odjebie po tym starcie XD

Ogladam namietnie F1 od czasu powrotu Kubicy i netflixa bo wczesniej to tylko jakies skroty i przyznaje ze ten sport jest cudownie popierdolony :banderas:

Opublikowano

Kurna już myślałem że ham znowu voodoo odprawił i zgarnie a zjebał przepięknie :banderas: jakie cudowne podium. Szkoda że bez Maxa ale i tak świetne.

• Lubię! 1
Opublikowano

No byłem przeciwny czerwonej fladze, ale te dwa okrążenia wynagrodziły czekanie xd

Po cichu liczyłem na stłuczkę Hamiltona z kimś innym w tym tłoku, ale wyszło jeszcze lepiej, bo wyeliminował się sam xd

Zaletą jest status quo w kwestii liderów mistrzostw, więc będzie ciekawiej.

Pan Perez zasłużenie P1, bo cały wyścig świetnie bronił się przed Hamiltonem i w zasadzie nie dawał mu szans na wyprzedzenie.

No i podium cieszy oko: PER VET GAS.

Drugi raz takiej kolejności już pewnie nigdy nie zobaczymy.