Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

O co chodziło z pitstopem russella bo akurat w kibelku byłem a powtarzali jakąś dramę?

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 468 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano
9 minut temu, Colin napisał:

O co chodziło z pitstopem russella bo akurat w kibelku byłem a powtarzali jakąś dramę?

Chyba musieli mu poprawić ciśnienie pneumatyczne. Teraz go zdjęli całkowicie z wyścigu

Opublikowano
  • Autor

@Kron997 dzięki. Powtórkę tylko widziałem, wyglądało jakby mu klimatyzację nabijali :D

Opublikowano

Jakby mi ktoś powiedział, że Francja będzie bardziej ekscytującą od Austrii to bym się w głowę pukał, a tu nuda jak cholera dzisiaj... Mimo wszystko brawo dla RB, Merc nie miał dzisiaj nic do powiedzenia.

Opublikowano
  • Autor

Dwa okrążenia więcej, ba, może nawet jedno by wystarczyło. Cieszy że RB ma tempo i potrafi powalczyć. Perez jeszcze nieco podkręci i będzie git.

Opublikowano

W ogóle Merc się przyznał ze już w obecnym momencie kładą nacisk na rozwój bolidu 2022. Ham w wywiadach tez przyznaje ze już dawno nie widział upgradeu. Tymczasem RBR ciśnie wszystko w obecny sezon aby zapewnić Maxowi tytuł. Wiec może dlatego Merc walczy na innych polach typów zwalniane PIT stopów i itp. 

Opublikowano
W dniu 29.06.2021 o 09:30, Kaczi napisał:

W ogóle Merc się przyznał ze już w obecnym momencie kładą nacisk na rozwój bolidu 2022. Ham w wywiadach tez przyznaje ze już dawno nie widział upgradeu. Tymczasem RBR ciśnie wszystko w obecny sezon aby zapewnić Maxowi tytuł. Wiec może dlatego Merc walczy na innych polach typów zwalniane PIT stopów i itp. 

Tymczasem Allison twierdzi, że upgrade'y już kończą testować i niedługo będą na samochodzie. Takie gierki psychologiczne.

Opublikowano

Czyli Jerzyk dalej będzie się kisił w Williamsie, bo Toto i Lewisek nie będzie miał jaj.

Opublikowano
  • Autor
30 minut temu, Gregorius napisał:

Russel w Q3 na pośrednich:obama:Czapki z głów

Gdyby nie Vetttel to by tak wesoło nie było ale i tak :obama:

Norris jak ładnie porobił, szkoda że PP jednak nie wyrwał ale jutrzejszy wyścig może być wesoły. Merce nagle dupy cicho, ogony podkulone i zero komunikacji w radio :banderas:

Opublikowano

Na grupie poświęconej f1 ktoś wstawił zdjęcie z apki, ponoć od rana pada na Ringu. 

Screenshot_20210704_090639_com.facebook.katana.jpg

Opublikowano

Nic nie pada szanse na deszcz to tylko 40%. Podczas parady kierowców na pytanie jak wrażenia, że kibice wracają na tor, Hamilton stwierdził że jest zaniepokojony że nie mają maseczek.

Opublikowano
57 minut temu, SG1-ZIELU napisał:

Nic nie pada szanse na deszcz to tylko 40%. Podczas parady kierowców na pytanie jak wrażenia, że kibice wracają na tor, Hamilton stwierdził że jest zaniepokojony że nie mają maseczek.

Hamilton MUSI uważać ma to co mówi i wspierać oficjalną i poprawną linie narracyjną, że tak to nazwe. Gość poza torem jest twarzą okładek przeróżnych sławnych magazynów i gdzieś tam jeszcze ma aczivka za najbardziej wpływowego sportowca. Właśnie przez swoją wypracowaną range „bóstwa” ten pseudofilozof brzmi jak brzmi. Część go wspiera i wali do niego koniuszke a reszta na niego pluje. 

ja pluję :) 

Edytowane przez Kron997