Opublikowano 27 czerwca 20213 l Autor O co chodziło z pitstopem russella bo akurat w kibelku byłem a powtarzali jakąś dramę?
Opublikowano 27 czerwca 20213 l 9 minut temu, Colin napisał: O co chodziło z pitstopem russella bo akurat w kibelku byłem a powtarzali jakąś dramę? Chyba musieli mu poprawić ciśnienie pneumatyczne. Teraz go zdjęli całkowicie z wyścigu
Opublikowano 27 czerwca 20213 l Autor @Kron997 dzięki. Powtórkę tylko widziałem, wyglądało jakby mu klimatyzację nabijali
Opublikowano 27 czerwca 20213 l Jakby mi ktoś powiedział, że Francja będzie bardziej ekscytującą od Austrii to bym się w głowę pukał, a tu nuda jak cholera dzisiaj... Mimo wszystko brawo dla RB, Merc nie miał dzisiaj nic do powiedzenia.
Opublikowano 27 czerwca 20213 l Autor Dwa okrążenia więcej, ba, może nawet jedno by wystarczyło. Cieszy że RB ma tempo i potrafi powalczyć. Perez jeszcze nieco podkręci i będzie git.
Opublikowano 29 czerwca 20213 l W ogóle Merc się przyznał ze już w obecnym momencie kładą nacisk na rozwój bolidu 2022. Ham w wywiadach tez przyznaje ze już dawno nie widział upgradeu. Tymczasem RBR ciśnie wszystko w obecny sezon aby zapewnić Maxowi tytuł. Wiec może dlatego Merc walczy na innych polach typów zwalniane PIT stopów i itp.
Opublikowano 30 czerwca 20213 l W dniu 29.06.2021 o 09:30, Kaczi napisał: W ogóle Merc się przyznał ze już w obecnym momencie kładą nacisk na rozwój bolidu 2022. Ham w wywiadach tez przyznaje ze już dawno nie widział upgradeu. Tymczasem RBR ciśnie wszystko w obecny sezon aby zapewnić Maxowi tytuł. Wiec może dlatego Merc walczy na innych polach typów zwalniane PIT stopów i itp. Tymczasem Allison twierdzi, że upgrade'y już kończą testować i niedługo będą na samochodzie. Takie gierki psychologiczne.
Opublikowano 3 lipca 20213 l Czyli Jerzyk dalej będzie się kisił w Williamsie, bo Toto i Lewisek nie będzie miał jaj.
Opublikowano 3 lipca 20213 l Autor 30 minut temu, Gregorius napisał: Russel w Q3 na pośrednichCzapki z głów Gdyby nie Vetttel to by tak wesoło nie było ale i tak Norris jak ładnie porobił, szkoda że PP jednak nie wyrwał ale jutrzejszy wyścig może być wesoły. Merce nagle dupy cicho, ogony podkulone i zero komunikacji w radio
Opublikowano 4 lipca 20213 l Na chwilę obecną 50% szans na deszcz. Jak nie spadnie to pewnie można iść spać coś czuję.
Opublikowano 4 lipca 20213 l Na grupie poświęconej f1 ktoś wstawił zdjęcie z apki, ponoć od rana pada na Ringu.
Opublikowano 4 lipca 20213 l Nic nie pada szanse na deszcz to tylko 40%. Podczas parady kierowców na pytanie jak wrażenia, że kibice wracają na tor, Hamilton stwierdził że jest zaniepokojony że nie mają maseczek.
Opublikowano 4 lipca 20213 l 57 minut temu, SG1-ZIELU napisał: Nic nie pada szanse na deszcz to tylko 40%. Podczas parady kierowców na pytanie jak wrażenia, że kibice wracają na tor, Hamilton stwierdził że jest zaniepokojony że nie mają maseczek. Hamilton MUSI uważać ma to co mówi i wspierać oficjalną i poprawną linie narracyjną, że tak to nazwe. Gość poza torem jest twarzą okładek przeróżnych sławnych magazynów i gdzieś tam jeszcze ma aczivka za najbardziej wpływowego sportowca. Właśnie przez swoją wypracowaną range „bóstwa” ten pseudofilozof brzmi jak brzmi. Część go wspiera i wali do niego koniuszke a reszta na niego pluje. ja pluję Edytowane 4 lipca 20213 l przez Kron997