Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Fajne te bolidy na deszczówkach Russel na Pole Position xd co to by sie wydarzyło na starcie jak chłopina ma kłopoty ze startem, marzenie Edytowane 28 sierpnia 20213 l przez Kron997
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Alpine i Merce w strefie eliminacji xD mają ostatnie kólko na poprawe
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Ależ końcówka, brawo Max! Zasłużył jak nic. Wiaodmo Dżordż wynik kosmos, ale objadą go na prostej wszyscy.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Autor Co za chore kwalifikacje. Trochę szkoda że jednak GR nie zgarnął ale bardzo dobrze że Max dowalił. Ciekawe jakie jutro warunki będą. Szkoda w opór Lando, ładnie cisnął.
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l W dniu 28.08.2021 o 13:21, Kron997 napisał(a): Fajne te bolidy na deszczówkach Russel na Pole Position xd co to by sie wydarzyło na starcie jak chłopina ma kłopoty ze startem, marzenie Wykrakałem
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l Już ma, więc nie musi No i pan ser już pewnie załączył kod "brązowy" i chyba przyklei Bottasa do merca, żeby tylko nie wzięli George'a
Opublikowano 28 sierpnia 20213 l George czapki z głów. Już widzę jak Lewis będzie blagał Totto żeby go nie brać do Merca skoro w deszczu wykręcił lepszy czas w kwalifikacjach. Ciekawe jak się jutro zaprezentuje, będzie super wyścig. Szkoda Lando, był bardzo szybki dzisiaj.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l W dniu 28.08.2021 o 13:26, Kron997 napisał(a): Wow, pierwszy raz widze zasade 107% w praktyce O co chodzi? Kwalifikacje oglądałem jednym okiem. Tylko Q3 jako tako ale też na raty. Wznowienie dopiero z retransmisji ok 23. Jednak generalnie była miazga. Dreszczowiec 100%. Nurtują mnie 2 kwestie - jak to możliwe, że nagle Russel wykręcił taki wynik? Williams nagle zrobił jakis skok technologiczny? Russel już udowodnił, że jest mega utalentowany, mając równorzędny bolid jest w stanie zagrozić każdemu... No i jaka będzie dziś pogoda w SPA?
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l W dniu 29.08.2021 o 05:57, marbel007 napisał(a): O co chodzi? Kwalifikacje oglądałem jednym okiem. Tylko Q3 jako tako ale też na raty. Wznowienie dopiero z retransmisji ok 23. Jednak generalnie była miazga. Dreszczowiec 100%. Nurtują mnie 2 kwestie - jak to możliwe, że nagle Russel wykręcił taki wynik? Williams nagle zrobił jakis skok technologiczny? Russel już udowodnił, że jest mega utalentowany, mając równorzędny bolid jest w stanie zagrozić każdemu... No i jaka będzie dziś pogoda w SPA? Russel giga kozak ale pewnie ustawili auto sto procent pod deszcz i dziś spadnie szybciutko jeśli nie będzie padać, bo oponenci raczej mają bardziej zbalansowane ustawienia. Latifi też był aż 12 więc myślę że Williams typowo pod deszcz.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l W dniu 28.08.2021 o 15:07, D.B. Cooper napisał(a): Ładnie Russell, ale jutro bez punktów, sorry kolego. Nie no klątwa została przełamana w poprzednim wyścigu ;-) Kolejny sezon z Lewisem i Georgem w jednym teamie zapowiada się pysznie.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l W dniu 29.08.2021 o 07:21, Magik napisał(a): Nie no klątwa została przełamana w poprzednim wyścigu ;-) Kolejny sezon z Lewisem i Georgem w jednym teamie zapowiada się pysznie. imo to będzie mega głupota z wewnętrznego punktu widzenia będzie jak w McLarenie w 2007
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Przecież dopóki Ham tam jest, to Dżordż Mercem sobie co najwyżej pojeździ w gierce. Jednak z drugiej strony, byłoby fajnie w końcu zobaczyć spadającego z piedestału murzynka.
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Mam jednak nadzieję, że Mercedes podejmie dobrą decyzję i weźmie George'a, bo jak nie, to zaraz ktoś go podbierze. Poza tym, tak jak wcześniej było mi szkoda Bottasa, że tak sobie z nim pogrywają, tak teraz mi już przeszło i niech sobie idzie gdzie indziej. Płaszczy się przed Hamiltonem, rozbija, kwalifikuje w połowie stawki itd . Jeżeli go zostawią, to dobitnie pokaże, że po pierwsze nie mają jaj, po drugie Lewis już ma miękko i boi się o swoją legendę i boskość. Edytowane 29 sierpnia 20213 l przez Luqat
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Może Bottas ma dosyć bycia psem do bicia i do misji specjalnych na Hungaroringu i specjalnie sabotuje zespół. Przecież w Rosji „niechcący” dał Maxowi tunel aero w kwalach. brzmi to sensownie
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Ja pierdolę, Perez uderzył w bande na okrążeniu przygotowawczym :| Jeśli opóźnią start to jest szansa, że zdążą go poskładać, mechnicy RB to ogarną Edit: jednak Perez nie pojedzie. Edytowane 29 sierpnia 20213 l przez Kron997
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Tylko ja sie stresuje? Nawet nie chodzi, że trzymam kciuki za Maxa i jebię Lewisa ale śmierdzi mi kraksą w środku stawki na samiusieńkim początku
Opublikowano 29 sierpnia 20213 l Czuje, że wszędzie będzie rozpyerdol. No chyba, że pojadą za SC na starcie, to może będzie lżej.