Opublikowano 10 października 20213 l Eee Perez na razie solidnie się trzyma, zobaczymy kto pęknie pierwszy z czołówki na zmianę kapci i jakie założą. Mazepin prawie skasował Hama
Opublikowano 10 października 20213 l Jeszcze mu na dupie nie siadł, na razie wszyscy z oponami walczą. W ogóle na razie mamy korowód, oby coś się podziało w końcówce. No Perez na razie się trzyma, oby jak najdłużej bo farciarz znowu wbije na pudło... Co ten Vettel myślał zakładając slicki [emoji1787]No w końcu Perez coś pokazał. Oby wytrzymał przed hamem.
Opublikowano 11 października 20213 l W dniu 10.10.2021 o 14:25, Kaczi napisał: Jak to jest za Japończyk potrafi Hama zatrzymać na kilka okrążeń, a Strolla i Norrisa bierze w dwóch jakby ich dublował…. Jakby nie patrzeć Aston Mclaren mają silniki Mercedesa więc wiadomo, że nie będą go blokować.
Opublikowano 11 października 20213 l Czyli Norris podczas GP Rosji specjalnie został na slikach, rezygnując ze zwycięstwa i lądując pośrodku stawki, bo biorą od nich silnik? Chyba trochę przesadzasz z tymi układami.
Opublikowano 16 października 20213 l 18 hours ago, Colin said: Grubo ale potencjalnie może 4 wyścigi wypaść z kalendarze przez homologacje albo kontrakt
Opublikowano 23 października 20213 l Przypominam, że dzisiejsze kwalifikacje są o 23:00 a wyścig zaczyna sie jutro o 21:00
Opublikowano 24 października 20213 l Jaaaaakiiii duuuuużyyy Madzia Lempart wykonuje hymn, szanuję Edytowane 24 października 20213 l przez Kron997
Opublikowano 24 października 20213 l Ehh, Max raczej tego nie dowiezie, chyba że będzie jakaś mega obrona, ale Merc zdecydowanie szybszy na prostych.
Opublikowano 24 października 20213 l Autor ktoś mi powie na jaki chuj Hass w ogóle jeździ? lepiej by było dla wszystkich, i też dla nich samych, gdyby w ogóle z boksów nie wyjeżdżali debil prawie Maxowi wyścig uwalił. Merc objechany
Opublikowano 24 października 20213 l I to jeszcze Schumacher, a nie Mazepin... Jadą liderzy, a ten wlecze się z tyłu stawki i jeszcze im przeszkadza zamiast spieprzać od razu na bok i ich puścić. Też mi podniosło ciśnienie.
Opublikowano 24 października 20213 l Autor Shaq wjechał jak rasowy pimp rozmiar auta adekwatny do rozmiaru pasażera
Opublikowano 24 października 20213 l Ciekawi mnie jak to będzie z tymi silnikami w Mercu. Bottasowi zmieniają co 2 wyścigi chyba nie dla zabawy. Pytanie czy Hamilton też nie będzie musiał wziąć kolejnego.
Opublikowano 29 października 20213 l W dniu 24.10.2021 o 22:38, Colin napisał: ktoś mi powie na jaki chuj Hass w ogóle jeździ? Chyba zapomniałeś Marussia, HRT, Virgin i ogólnie czasy gdzie 107% w kwalifikacjach było masowo naciągane. Przypadkowo wybrany: https://www.formula1.com/en/results.html/2011/races/46/brazil/qualifying.html
Opublikowano 29 października 20213 l Autor nie, nie zapomniałem o tych ciamajdach. pytam się po co oni teraz jeżdżą a nie ktoś kiedyś
Opublikowano 6 listopada 20213 l 1 minute ago, Patricko said: Co takie opóźnienie? Dopiero z roboty wróciłem, a tu dopiero Q3. Stroll przypierdzielił w bandę