Opublikowano 12 grudnia 20213 l Autor Kurwa jaka komedia. Strać pozycję w czystym ataku, zetnij zakręt, zyskaj w ciul przewagi. Nie ma powodów do interwencji.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Masi do wy(pipi)u po tym sezonie, chłop niech idzie truskawki zbierać. Zero charyzmy...
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Co za skurwysyństwo Maksa na Juddzie śedziowie jebali równo a tutaj? pierdole ten cyrk.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Także zielony stolik zadziałał, ten sport idzie w zła stronę i chyba stracą dużo widzów przez takie cyrki
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Tak się bałem, że będzie najgorsza końcówka najlepszego sezonu. Nie sądziłem, że już po kilku pierwszych zakrętach... FIA nigdy nie skończy grzebać w mule.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Autor największa ustawka i odjebka od singapuru 2008. flavio pewnie teraz siedzi nakoksowany na swoim jachcie i posrał się ze śmiechu.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Mit Schumachera w końcu musi paść i brakuje nowego drivera który będzie legendą i najbardziej utytułowanym kierowcą. Hamilton wygra. Szkoda....
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Autor jest różnica pomiędzy wygraną a podaniem tytułu na tacy. jeszcze 40 kółek ale jeśli to tak się skończy to niech płoną.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Napradę mam ochote w pizdu wyłączyć TV. A czekałem na ten wyścig cały tydzień i został zniszczony przez przekupionych pedałów
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Jednak nie ma co ukrywać ze z Mercedesem walki nie ma, znacznie szybszy niż oba Red Bulle.
Opublikowano 12 grudnia 20213 l 4 minutes ago, Colin said: jest różnica pomiędzy wygraną a podaniem tytułu na tacy. jeszcze 40 kółek ale jeśli to tak się skończy to niech płoną. Imo ham ma duze lepsze tempo watpie,ze wiele by oddanie tego miejsca zmienilo. Moze, 8 tytul i Ham oglosi emeryture. I skonczy sie we race as one, BLM i inne rzeczy. W typ samym czasie majac wyscigi w KSA, UAE, Rosja, USA i pare innych miejsc
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Perez odbudował cały sezon! Odszczekuje co mówiłem o nim wcześniej. Piękna walka!
Opublikowano 12 grudnia 20213 l Warto było zapłacić mu za ten sezon dla tego jednego kółka Wciąż mamy wyścig