Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Kurwa jaka komedia. Strać pozycję w czystym ataku, zetnij zakręt, zyskaj w ciul przewagi. Nie ma powodów do interwencji. 

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 475 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Co za skurwysyństwo

Maksa na Juddzie śedziowie jebali równo a tutaj?

pierdole ten cyrk. 

Opublikowano

Także zielony stolik zadziałał, ten sport idzie w zła stronę i chyba stracą dużo widzów przez takie cyrki 

Opublikowano

Tak się bałem, że będzie najgorsza końcówka najlepszego sezonu. Nie sądziłem, że już po kilku pierwszych zakrętach... FIA nigdy nie skończy grzebać w mule.

Opublikowano
  • Autor

największa ustawka i odjebka od singapuru 2008. flavio pewnie teraz siedzi nakoksowany na swoim jachcie i posrał się ze śmiechu. 

Opublikowano

Mit Schumachera w końcu musi paść i brakuje nowego drivera który będzie legendą i najbardziej utytułowanym kierowcą. Hamilton wygra.

Szkoda....

Opublikowano
  • Autor

jest różnica pomiędzy wygraną a podaniem tytułu na tacy.

jeszcze 40 kółek ale jeśli to tak się skończy to niech płoną.

Opublikowano

Napradę mam ochote w pizdu wyłączyć TV. 

A czekałem na ten wyścig cały tydzień i został zniszczony przez przekupionych pedałów

Opublikowano
4 minutes ago, Colin said:

jest różnica pomiędzy wygraną a podaniem tytułu na tacy.

jeszcze 40 kółek ale jeśli to tak się skończy to niech płoną.

Imo ham ma duze lepsze tempo watpie,ze wiele by oddanie tego miejsca zmienilo. 

Moze, 8 tytul i Ham oglosi emeryture. I skonczy sie we race as one, BLM i inne rzeczy. W typ samym czasie majac wyscigi w KSA, UAE, Rosja, USA i pare innych miejsc :dynia: