Opublikowano 17 lutego 20223 l Przywlekli gości z DTM i WEC. Dobrze, że tam nie było kontrowersyjnych finałów mistrzostw
Opublikowano 18 lutego 20223 l https://www.racefans.net/2022/02/18/first-pictures-mercedes-reveals-new-w13-f1-car-2022/ Edytowane 18 lutego 20223 l przez Hela
Opublikowano 18 lutego 20223 l Mercedes znowu śliczny Aż szkoda ze to już 6 sezon z rzedu kiedy nie mają fajnego kierowcy któremu można by kibicować
Opublikowano 18 lutego 20223 l No ładne to Ferrari, ale mam wrażenie że jak tam któryś z kierowców nie zacznie sam z siebie dominować, to nawet ze świetnym autem będzie rozczarowanie na koniec sezonu
Opublikowano 19 lutego 20223 l Piękne by było, jakby okazało się że Ferrari czy McLaren mają bolidy do walki z Mercem i Red Bullem. Ciekawi mnie strasznie ten sezon i nie mogę się doczekać. Wogóle w zeszłym roku żadne piłkarskie widowisko nie dostarczyło mi tylu emocji co F1 (a jestem kibicem piłki od dziecka). A na ostatnim okrążeniu sezonu skakałem pod sufit, klaszcząc i krzycząc przez co od narzeczonej usłyszałem ze jestem pierdolniety. Ale cudownie było
Opublikowano 20 lutego 20223 l Ferrari wygląda mega. Jeśli jest tak szybki jak ładny to jedynie o co można się martwić to zjebane pitstopy. Razem z żoną jak oglądamy wyścigi i czerwony bolid Włochów wjeżdża do pit lane to zadajemy sobie pytanie: "co tym razem odwalą?"
Opublikowano 20 lutego 20223 l Masi zwolniony, szanse Verstapena na obrone tytułu właśnie zmalały do zera
Opublikowano 20 lutego 20223 l Autor właśnie się wyrównały bo nie będzie decyzji z dupy i przepychania merca
Opublikowano 20 lutego 20223 l 3 godziny temu, mitra napisał: Ferrari wygląda mega. Jeśli jest tak szybki jak ładny to jedynie o co można się martwić to zjebane pitstopy. Razem z żoną jak oglądamy wyścigi i czerwony bolid Włochów wjeżdża do pit lane to zadajemy sobie pytanie: "co tym razem odwalą?" Nie zapominaj też do grande strategia
Opublikowano 23 lutego 20223 l Nie wiem na ile ma na wierzyć takie zdjęciu ale po kierowcy widać że Max to chyba z kimś na kolanach jeździ