Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, Kaczi napisał:

tak samo zerwali kontrakt z Uralkali ze skutkiem natychmiastowym. Może Roberta posadzić w ich fotel :nosacz:

Steiner kilka dni temu w wywiadzie mówił o Pietro Fittipaldim jako najbardziej prawdoppdobnym zastępcy.Przemawia za nim pozycja kierowcy rezerwowego Haasa,znajomość bolidu i zespołu.

Opublikowano (edytowane)

Merc ponoć na Bahrain szykuje ekstremalnie wąskie nadwozie. Praktycznie bez sidepodów. Nie wiem jak to by się odbiło pod względem chłodzenia, ale takie cuś drastycznie mogłoby obniżyć opór aerodynamiczny.

Edit. Fotki potwierdzające te plotki.

FNd0LwhXwAM8awn.jpeg

FNd0McsWQAIQ2Mu.jpeg

Edytowane przez Magik
Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

image.thumb.png.ef6b43267d89d09507ac95e0c9d30a7c.png

ciekawe kogo brakuje...

podpowiedź: nie chodzi o Mazepina

Tak sobie teraz myślę...., że ktoś przecież musiał zrobić zdjęcie.

Akurat na niego wypadło :shieeet:

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)

Obejrzałem wszystkie odcinki. Jest kilka fajnych momentów ale cała reszta to szajs. 

Nie ma w ogóle objaśnionych zwrotów akcji kluczowych dla sezonu. Nie ma w ogóle pokazanego dlaczego ten sezon był najlepszym ze wszystkich. Papka chujwie o czym. 

Ktoś kto nie oglądał wyścigów i połasi sie z ciekawości na Netflixowy dokument bo było głośno o tej walce to w ogóle nie zrozumie o co tyle szumu. 

Nie polecam. 

Edytowane przez Kron997
  • Plusik 1
Opublikowano

Słyszałem, że słabo właśnie jest. Do tego Baxton (czy jak on się tam zwie) pyerdoli takie kocopoły, że się tego słuchać nie da. Nie dziwię się Maxowi, że nie chce brać udziału w tej szopce.

• Plusik 1
Opublikowano
12 minut temu, Patricko napisał:

Słyszałem, że słabo właśnie jest. Do tego Baxton (czy jak on się tam zwie) pyerdoli takie kocopoły, że się tego słuchać nie da. Nie dziwię się Maxowi, że nie chce brać udziału w tej szopce.

Mądrzej o Buxtonie nie wspominać. 

„Lewis zawsze jeździ czysto” plus pierdolenie Lewisa po ostatnim wyścigu że zawsze wszyscy byli przeciwko niemu odkąd sie ściga. Nie wspomne o tym że padł po drodze argument „cause im black”

• Plusik 1
Opublikowano

Ktoś wypunktował za mnie

Serial robiony pod Lewsia i jebanie Maxa. Co dziwne - nawet te miernoty nie pokazały Hamiltona w Brazylii i jego wspinaczki po karze i wymianie silnika. 

Może udajmy że tego serialu nie ma, będzie lepiej xD 

8479AA2C-B905-4531-A5EE-38310302B007.jpeg

Opublikowano
2 hours ago, Kron997 said:

Obejrzałem wszystkie odcinki. Jest kilka fajnych momentów ale cała reszta to szajs. 

Nie ma w ogóle objaśnionych zwrotów akcji kluczowych dla sezonu. Nie ma w ogóle pokazanego dlaczego ten sezon był najlepszym ze wszystkich. Papka chujwie o czym. 

Ktoś kto nie oglądał wyścigów i połasi sie z ciekawości na Netflixowy dokument bo było głośno o tej walce to w ogóle nie zrozumie o co tyle szumu. 

Nie polecam. 

A ja dziś siądę i ze słuchaweczkami obejrzę ten sezon.