Opublikowano 27 marca 20223 l Końcówka dostarczyła pojedynek o P1 do samego końca jak i walka Ocona z Norrisem. W ogóle Alpine pokazał fajne ściąganie dziś. Mganussen z Hamem tez fajnie. Ferrari dużo wcześniej zaczynało budować bolid na 22. Gdzie Red Bull z Mercem do samego końca ’21 rozwijali swoje bolidy. Zobaczymy kiedy Merc rozwożę problem z bansowaniem bolidu, wtedy będziemy mieć lepszy pogląd jaka maszynę maja
Opublikowano 31 marca 20223 l Autor pamiętajmy że do tego nocny. walory sportowe pewnie będą znikome ale może wyglądać widowiskowo, jak na LV przystało. generalnie tor ma trochę klimat jak ten z PGR4
Opublikowano 31 marca 20223 l W dniu 31.03.2022 o 09:48, D.B. Cooper napisał(a): Gdzieś czytałem, że 4:30 naszego czasu start.
Opublikowano 31 marca 20223 l O 7 byłoby spoko. Tu czytałem https://www.cyrkf1.pl/gp-las-vegas-formuly-1-w-2023-lub-w-2024-roku/
Opublikowano 5 kwietnia 20222 l Niech zrobią 8! O ile nowe auta i mozliwosc łatwiejszego podążania są dla mnie na ogromnym plusem, tak DRS wyrzuciłbym bez zastanowienia.
Opublikowano 9 kwietnia 20222 l No co? Zawsze jest jakiś Maldonado. Ciekawe czy w nowej grze będzie odwzorowane to falowanie bolidu i czy będzie w opcji inżynier redukcja tego.
Opublikowano 9 kwietnia 20222 l W dniu 9.04.2022 o 06:25, Kron997 napisał(a): (pipi)a Latifi xDNo nie Latifi tylko Troll znowu odyebał maniane. Lusterka po coś są w tych bolidach, tak? W dodatku wyprzedził, zwolnił, zrobił jakiś dziwny manewr jakby puszczał Latifiego, a potem w niego wbił. Jeszcze te jego pretensje... Jak tylko tatuś sprzeda zespół to skończy się kariera w F1 pewnie. Zresztą Troll już dostał karę przesunięcia o 3 miejsca + 2 punkty karne. PS. To Tapalk robi cenzurę słów, nie ja [emoji1787]
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Sainz za mocno się stara po tym jak Leclerc podkręcił tempo w tym roku.
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Nie sądziłem, że to powiem, ale oprócz Maksowi kibicuję Lewisowi jak i całemu Mercedesowi, że się ogarną i włączą się o walkę. Trzech kierowców walczących o mistrza i trzy ekipy o mistrza konstruktorów to byłoby coś.
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l realizator świetnie pokjazał wyprzedanie Hama, ghówno było widać.....
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l No nie było takiego sezonu od 2008 roku. No może 2010 tez. Oczywiście niech walczą, ale pod warunkiem że Lewis przegra
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l No tak tak. Liczę też, że Charles i Max w końcu przestaną się klepać po plecach po wyścigu i zaczną się napierdalać na torze jak i poza nim Przewaga LEC coś za szybko rośnie już 8 s, a zaraz 9
Opublikowano 10 kwietnia 20222 l Leclerc odjeżdża strasznie póki co. Jeździ świetnie, bolid ma pryma sort i zespół narazie nie nawala. Mocny jest, mocny