Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Za to oponiarz jak piękne scuckoldzony :banderas:cyrk z Perezem, znowu no power u Masa, mocny McLaren i Alpine cieszą. Nawet dobre kwalifikacje.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 475,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• cały sezon był ustawiany przez FIA ewidentnie pod merca i cHama. nie raz sędziowie pokazali jakimi szmatami są. tu się zgodzę że zmiany są potrzebne. obiektywnie również patrząc Max odzyskał to, co pr

• Dzis wrzuce tylko bardzo duzo zdjec     W poniedzialek filmy i opowiesci   

• Mam nadzieję że schabowy smakował. 

Opublikowano

Oby tylko naprawili usterkę u Maxa i będzie solidny pościg. 

Ferrari obok siebie w dodatku Sainz wyżej hmm... 

Opublikowano

Cieszę się, że Dżordż zdobył swoje pierwsze PP, tylko ciekawym jak to wyczarował. Jechał chyba ostatni, a że tor się wymył w fp3, to teraz pewnie z każdą sekundą się mocno poprawiał. Tak czy siak gratki, bo się nie spodziewałem tego.

Opublikowano

siema ludki, ponoć dla Hamiltona nie działał DRS dlatego odpuścił, tak przynajmniej mówili na oficjalnym kanale F1 . Ale brawo George co jak co ale należy mu się no i fajnie nobaczyć nowa twarz na PP

Opublikowano

14 hours ago, maciucha said:

Obstawiam Max jutro DNF przez krakse przy wyprzedzaniu :lapka:

Mam nadzieje,ze kraksa z czarnym i obaj zalicza DNF. Lec pewnie cos odwali albo sie ferrari zepsuje, sainz auto sie rozwali i dzieki temu podium

1. RUS

2. Nor

3. Ocon

27r0yq7wpqe91.png?width=1024&auto=webp&s

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Jak myślicie już ustalili kolejność? Leclerc wygra czy jak Sainz będzie cisnął to go puszczą? Fajnie jakby wygrał i szedł po #1 w zespole.

Opublikowano

To jest ta różnica między nimi, jak Max popełnia błąd to praktycznie zawsze potrafi z niego wyjść podczas gdy Leclerc kończy dzwonem i DNFem.

Opublikowano

Ferrari po raz kolejny pokazuje, dlaczego nie zasluguja ani na mistrza konstruktora ani kierowcy. Najbardziej uposledzony zespol obecnie 

Opublikowano

Mam wrażenie, że Max zrobił to specjalnie żeby ponownie zgwałcić Leclerca. On się nim bawi, chory psychol 

Opublikowano

giphy.gif

Na ferrari. 

Szczerze mowiac nie wiem czy wroce po przerwie do ogladania. Nie chce mi sie ogladac ten clown show. Mclaren jest w dupie, Ferrari banda debili, Mercedsa i RB jebal.