Opublikowano 30 lipca 20222 l Autor Za to oponiarz jak piękne scuckoldzony cyrk z Perezem, znowu no power u Masa, mocny McLaren i Alpine cieszą. Nawet dobre kwalifikacje.
Opublikowano 30 lipca 20222 l Oby tylko naprawili usterkę u Maxa i będzie solidny pościg. Ferrari obok siebie w dodatku Sainz wyżej hmm...
Opublikowano 30 lipca 20222 l Cieszę się, że Dżordż zdobył swoje pierwsze PP, tylko ciekawym jak to wyczarował. Jechał chyba ostatni, a że tor się wymył w fp3, to teraz pewnie z każdą sekundą się mocno poprawiał. Tak czy siak gratki, bo się nie spodziewałem tego.
Opublikowano 30 lipca 20222 l siema ludki, ponoć dla Hamiltona nie działał DRS dlatego odpuścił, tak przynajmniej mówili na oficjalnym kanale F1 . Ale brawo George co jak co ale należy mu się no i fajnie nobaczyć nowa twarz na PP
Opublikowano 31 lipca 20222 l 14 hours ago, maciucha said: Obstawiam Max jutro DNF przez krakse przy wyprzedzaniu Mam nadzieje,ze kraksa z czarnym i obaj zalicza DNF. Lec pewnie cos odwali albo sie ferrari zepsuje, sainz auto sie rozwali i dzieki temu podium 1. RUS 2. Nor 3. Ocon Edytowane 31 lipca 20222 l przez Wolfie_
Opublikowano 31 lipca 20222 l Pogoda zchujała ale tor nie powinien być mokry. Mam dobre miejscówki za trybuną bronze.
Opublikowano 31 lipca 20222 l Jak myślicie już ustalili kolejność? Leclerc wygra czy jak Sainz będzie cisnął to go puszczą? Fajnie jakby wygrał i szedł po #1 w zespole.
Opublikowano 31 lipca 20222 l To jest ta różnica między nimi, jak Max popełnia błąd to praktycznie zawsze potrafi z niego wyjść podczas gdy Leclerc kończy dzwonem i DNFem.
Opublikowano 31 lipca 20222 l Ferrari po raz kolejny pokazuje, dlaczego nie zasluguja ani na mistrza konstruktora ani kierowcy. Najbardziej uposledzony zespol obecnie
Opublikowano 31 lipca 20222 l Mam wrażenie, że Max zrobił to specjalnie żeby ponownie zgwałcić Leclerca. On się nim bawi, chory psychol
Opublikowano 31 lipca 20222 l Na ferrari. Szczerze mowiac nie wiem czy wroce po przerwie do ogladania. Nie chce mi sie ogladac ten clown show. Mclaren jest w dupie, Ferrari banda debili, Mercedsa i RB jebal.