Skocz do zawartości

FIA Formula One World Championship

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ale RedBull ma OGROMNE sidepody 

Mechanicy Astona przy pit stopie zlamali podloge...to Alonso sie najezdzil. Chodza ploty ze Stroll polamal oba nadgarski na rowerze 

Edytowane przez Szymek
  • WTF 1
Opublikowano

No Alonso walnął mimo wszystko świetny czas dzisiaj, ale wiadomo jak te czasy z testów można traktować.

W ogóle to jak ktoś się zastanawia na F1 TV, to brać w ciemno. Tu jest tyle dobra za tak śmieszną kwotę, że głowa mała. Pełne relacje z toru, żadnych reklam, masa dodatkowego contentu dla fanów F1.

Co jednak mnie najbardziej urzekło to wszystkie sezony F1, aż do lat 70-tych. Zawsze chciałem sobie zrobić taki maraton przez erę Laudy, Senny, Schumachera. Nie wiem czy mi ten rok wystarczy

Opublikowano
16 godzin temu, Patricko napisał:

W ogóle to jak ktoś się zastanawia na F1 TV, to brać w ciemno. Tu jest tyle dobra za tak śmieszną kwotę, że głowa mała. Pełne relacje z toru, żadnych reklam, masa dodatkowego contentu dla fanów F1.

Oby jeszcze dodali google tłumacza do napisów :) Są napisy i to na żywo, ale potrafią uciekać pod ekran (gdy nie jest 16:9). Tłumacz google wystarcza, oglądam tak jeden serial z napisami ang przetłumaczonymi, wiadomo dużo błędów, ale i tak łatwiej (mimo że Mike to nie mikrofon itp, ale łatwiej zrozumieć gdy 90% jest dobrze, resztę skoryguję w locie).

Zobaczymy czy będzie Viaplay na warezach, ja nie będę oglądać, za to będę bardzo polecał. Za podniesienie ceny z 14 zł na 54 zł się należy (44 nic nie zmienia, bo to 528 za realnie 10 miesięcy z 12).

Opublikowano (edytowane)

Wiadomo że to tylko testy ale słychać opinie że Aston zrobił duży postęp. No i dzisiejszy czas Maxa tylko sekundę wolniejszy niż w ubiegłym roku w kwalifikacjach. Ciekawe jakie będę robić czasy na miękkich. 

Ta Blondyna na Viaplay nie ma podjazdu do Aldony. Jakoś dziwnie mówi. Za to bardzo przyjemnie słuchało się jakiego gościa właśnie z Aldona popołudniu ale nie wiem jak się nazywa. 

Edytowane przez Szymek
Opublikowano
Czy F1 TV można dzielić? Czy leci to tylko na jedno konto?
W obrębie jednego IP można podobno lecieć na kilka urządzeń, ale oficjalnie jedno urządzenie może tylko oglądać transmisję na żywo. Na innych możesz puścić timing lub onboard, ale live tylko jedno.
  • Plusik 1
Opublikowano

F1 Pro nie ma żadnej konkurencji, w tej cenie wolę posłuchać ludzi z paddocku niż ze studia gdzieś w wypizdowie (Warszafka), którzy pewnie nigdy na GP F1 nie byli :dunno:Jakoś nasz polski języczek nie pasuje mi do wielkiego świata i tego splendoru Formuły 1. Nie no po prostu k$#%a nie :drakenope:

Opublikowano
20 godzin temu, Patricko napisał:

F1 Pro. 40€ vs 500 zł? Jak ktoś nie ma problemu z angielskim to nie ma się co zastanawiać.

Ja mam, ale z napisami dam radę (w 4:3 nie zasłaniają ekranu, np. czasów).

Ale i bez nie zapłaciłbym złodziejom z VIA. 54 zł za 6 godzin czyli rzędu 1100 zł miesięcznie dla typowego oglądacza TV po 4h. Nie ważne, że mnie stać, każdego stać na zapałkę za 1 tys zł, ale więcej osób obije pysk sprzedawcy niż kupi (mimo, że dowolnie wysoka cena jest legalna a pobicie nie).

20 godzin temu, MaZZeo napisał:

No właśnie, gdzie oglądacie tym roku? F1 Pro czy Viaplay?

Zapomniałeś o warezach, będą popularne (większość osób straciło F1 w TV / przez neta Eleven, wp). Ja nie będę oglądać, bo po co drugi raz skoro już raz to obejrzę na F1 Pro, ktoś pewnie to wrzuci z Via i bardzo dobrze, za tak złodziejską cenę się należy.

• WTF 1
Opublikowano
On 2/28/2023 at 9:32 PM, darkos said:

F1 Pro nie ma żadnej konkurencji, w tej cenie wolę posłuchać ludzi z paddocku niż ze studia gdzieś w wypizdowie (Warszafka), którzy pewnie nigdy na GP F1 nie byli :dunno:

Ale zoba jakie dupeczki w studio!

46edb562e574-zespol-redakcyjny-viaplay-f1r-grupowe.jpg

Opublikowano

Dobra e koledzy sprawa jest poważna :cebula:. Nie wiem czy wiecie ale Totalsportek przestał streamować F1 jak i ogólnie piłkę kopaną. Jako że sky jest w uj drogi a VPN plus F1TV wyjdzie mi pewnie w podobnych pieniądzach. F1TV w UK nie odbiera jako że na UK Sky ma wyłączność do nadawnia w UK Formuły. Więc wpiszcie proszę  dobre linki gdzie w dobrej jakości można oglądać lub ewentualnie tanio po kosztach. Dzięki i pozdro :hi: