Moldar 2 249 Opublikowano 1 lipca 2023 Opublikowano 1 lipca 2023 Dobry sprint, srogi misz masz xD Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 1 lipca 2023 Opublikowano 1 lipca 2023 Realizator pokazuje procesję Strolla i Alonso, zamiast próbującego przebijać się Russella. Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Aldona jaka nóżka fiu fiu Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 No to oby popadało, bo inaczej pewnie zaśniemy. Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Ależ ferrari załatwiło Sainza... Tragedia ten team. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 wygląda że nim wyścig się skończy to połowa stawki jak nie lepiej skończy z karą 5 sec Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Co max podjął ryzyko xDNo i ma najszybszy czas, co za typ Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Realizator śmieszek przy ostatnim okrążeniu. Dobre. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 2 lipca 2023 Autor Opublikowano 2 lipca 2023 Ferrari, zespół który niemal jest synonimem F1 a partaczą gorzej niż amatorzy. Ten podwójny pitstop to beka totalna. Niby wszyscy narzekają na te track limits ale ile zabawy dostarczają, ile donosów w etrze, płaczów Lewisa i kar dla kierowców. Niech to zostawią, przynajmniej jest wesoło. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Warto nadrabiać wczorajszy sprint i dzisiejszy wyścig czy wystarczy odpalić skróty? Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Sprint był spoko, warto obejrzeć, lepszy niż wyścig nawet. Wyścig skróty. 1 Cytuj
Kmiot 13 663 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Warto dodać, że sędziowie nadal liczą naruszenia limitów toru xd na tę chwilę to wygląda tak, ale nie wiem czy to już koniec liczenia: Cytat System karania: za cztery wyjazdy poza tor 5 sekund, za piąty wyjazd 10 sekund i reset licznika, po kolejnych czterech wyjazdach 5 sekund, za piąty wyjazd znów 10 sekund Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Kary policzone i są zmiany https://powrotroberta.pl/2023/07/12-kolejnych-kar-po-gp-austrii-zmiany-na-czolowych-pozycjach.html?fbclid=IwAR0SI7ZR7Yg07GYLkGUTbNSW4ZKS0KwDMdUpcozbVp6SyX4wJo8dVYSuVBg Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 2 lipca 2023 Opublikowano 2 lipca 2023 Jakby nie wyjeżdżali poza tor, to cyrku by nie było Jakoś połowa stawki potrafiła się zmieścić w białych liniach. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 12 godzin temu, Luqat napisał: Jakby nie wyjeżdżali poza tor, to cyrku by nie było Jakoś połowa stawki potrafiła się zmieścić w białych liniach. Jakby sędziowali jak trzeba podczas wyścigu, a nie 3h po skardze Astona, to też by cyrku nie było. Cytuj
Arek_ 20 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 49 minut temu, maciucha napisał: Jakby sędziowali jak trzeba podczas wyścigu, a nie 3h po skardze Astona, to też by cyrku nie było. 83 czasy zostały usunięte, zaś zagrożonych pewnie ze 300. Tego nie sposób przerobić na bieżąco. Pomiędzy cyrkiem F1 skoki narciarskie a lekkoatletyka piłka nożna są możliwości pośrednie szczególnie kuriozalne w piłce. Przypomnę: -na 800 m wygrywa Mutola o 2 sek, niestety przekroczenie linii i zysk 0,01s i kop w d -Legia ogrywa Celtic 4:1 i 2:0, niestety w 86 min drugiego meczu wpuszcza nielegalnie obrońcę, szkoccy oszuści wygrywają -w skokach nawet nie chcą sprawdzać strojów i udają, że Żyła czy Stoch nie oszukują, bo ... oszukują wszyscy, nie tylko oni, jeśli zdarzyła się uczciwa kontrolerka to fala hejtu na nią i ona zagrożona (zwykle takich usuwają). Gdyby jak w LA za 1 wyjazd był kop w d* to od razu wszyscy by się pilnowali jadąc na 50 cm zamiast na 5 cm to by jednak dało takie cyrki jak Mutola / Legia. Jestem przeciw tak szalonym karom, ale tu jest w drugą stronę. Powinno być coś w stylu 2 wyjazdy 5 sekund, 4 10s (suma 15), 6 kop (czy wręcz kary za 1 2 3 wyjazdy, bo 2 4 6 to nadal może być za dużo by skończyć przed metą). Problem z liniami jest taki, że są one pod podłogą. Gdyby tam był żwir to każdy by to dobrze widział, a tak muszą się zmieścić prawymi kołami mało widząc (a w przypadku żwiru lewymi). 20 godzin temu, Patricko napisał: Dobił ich na sam koniec. Takie cheaty nie powinny być dozwolone (jak też DRS za dublowanym). Nie ważne, że Max, inni też robili to cheatami (co psuje widowisko). Uczciwie zrobił to Perez (rzekomo bez formy, tracący 0,5-1 sek), ciekawe ile w tej fatalnej formie udziału mają podejrzenia Hamiltona, że Red Bull już buduje bolid na 2024 (skoro są limity kwot to nie powinno być dozwolone wydać tych z obecnego sezonu na przyszły). Mój brak miłości do Hamiltona nie przesłania słuszności słów, kiedyś gdy on dominował to mógł sobie szejk z Kataru czy Arabii wydać choćby 10 mld $ w sezon, ale żaden na to nie wpadł jak na Messiego za 800 mln. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 Faktycznie sport z technologiami z kosmosu nie jest w stanie ustawić czujnikow/fotokomórki na 2 zakrętach Cytuj
Ryuk 1 479 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 14 hours ago, Luqat said: Jakby nie wyjeżdżali poza tor, to cyrku by nie było Jakoś połowa stawki potrafiła się zmieścić w białych liniach. Imo mam nadzieje, ze beda ich wszedzie tak trzymac za ryj Cytuj
Patricko 1 404 Opublikowano 3 lipca 2023 Opublikowano 3 lipca 2023 Zrobić pułapki żwirowe, a najlepiej bandy i po sprawie 2 Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 3 lipca 2023 Autor Opublikowano 3 lipca 2023 Powiedz to motocyklistom, Moto GP też tam śmiga i właśnie dlatego takie są krawężniki. Już nawet nie chodzi o sam stan techniczny ale o kolejny cyrk w wykonaniu FIA. Ja wiem że mają ręce pełne roboty ale korekta wyników i srogie kary czasowe kilka godzin po wyścigu to już żenada. W kwalifikacjach to robi show ale w wyścigu już by mogli inaczej to ugryźć. Jest beka, to się prędko nie zmieni. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MaZZeo 14 182 Opublikowano 6 lipca 2023 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 6 lipca 2023 Byłem ostatni weekend na Red Bull Ringu i mogę z cała szczerością polecić. Przyznam szczerze ze dopiero po przyjeździe dowiedziałem się ze w sobotę jest sprint wiec atrakcji było więcej niż zakładałem. Super atmosfera, może trochę jednak za dużo Maksiarzy i jego kibiców którzy są meczacy. Walka w F1 była dość nudna niestety, na szczęście Porsche Cup i F2 dostarczyły trochę więcej emocji. Z atrakcji poza wyścigowych to wydaje mi się ze widziałem w sobotę wieczorem Leclerca jak wyjeżdżał z toru swoim Ferrari SF90. My spaliśmy na campingu tuż obok toru, jakieś 25 min spacerkiem trzeba poświecić by dotrzeć na trawnik na północnej części toru. Stamtąd widok jest naprawdę zajebisty bo widać z wielu miejsc praktycznie polowe toru. Cenowo na torze tanio nie było ale tez bez jakieś tragedii: 5-6 euro za piwko i jakieś 8-10 euro za wypasionego hot doga. Moim zdaniem to chyba najlepsze miejsce dla przeciętnego kibica, a nie celebrytów i bogaczy którzy płaca chore pieniądze za bilet. Żaden inny tor nie jest chyba tak pięknie położony i tak ukierunkowany na zwykłego szaraka. Ja zapłaciłem 99 euro od osoby i moim zdaniem relacja ceny do jakości za takie zdarzenie jest fantastyczna. 7 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi